Bu olayı sonuna kadar götürecekseniz, davranışınızın arkasında durup sonuçlarını kabul edecekseniz kaynınıza o mesajı gönderin. Çünkü konudaki baş sorunlu kişi eşiniz. Eşinizin arkasından kardeşine mesaj göndermeniz evliliğinizin bitmesine kadar gider. Ayrıca ağır laflar işitebilirsiniz. Evet sadece tek çocuğun alması vermesi ödemesi adaletli değil ama kimse gırtlağına bastırmıyor ödeyeceksin diye.
Benim annemin ameliyatı için para lazım olsa ben de hemen çıkarır verirdim. Sen de ver o da versin diye kimseyi darlamazdım çünkü annemin sağlığı daha önemli. Ben ve ailem özel hastaneye gidiyorsam annemi de özel hastaneye götürürdüm. O anne de zamanında çocukları için elinden gelenin en iyisini yapmıştır. O ödesin bu versin dememiştir. Parası olmayan devlete gitsin özele değil diyorsunuz ama kendisi özele giderken annesinin devlet hastanesine gitmesi içine sinmiyordur. Annemin durumu iyi diyorsunuz, ya olmasaydı? Ya kardeşlerinizin de durumu anca kendilerine göre olsaydı, eşiniz size onlar da ödeyecek bir enayi biz miyiz dese ne hissedersiniz?