Eşimin abisi

Madem mecbursun.
Suratına bakma.

Hosgeldin besgittin, iyi bayram bilmem ne tantanasina girme.

Göz göze bile gelme.

Bakma yani.

Gayet net bir tavır.

Tabi bunlar için kocan sana küfür etmeyecekse yap.
Bunun üzerine küfür yiyeceksen selam de geç.

Ben olsam babasıyla oğlunu gönderir kendim gitmezdim.

Küfür ne demek ya.

Eşşşek mi bunlar? Yok vazgeçtim davarlar.

Meraba bayanlar kaynım ve eltm bir kaç gün sonra yasadgz şehire geliceler daha önce esimn ailesiyle doğum zamanı tatsizklr oldu kaynanam annemi evde istemedi eşim de annemi kovdu bende bu duruma küstüm 15 günlük lohusayken annemlere gittim kaynimda annemi aradi bütün olanlardan bizi sorumlu tutup anneme küfürler etti hemde en iğrenç şekilde neyse olaylar oldu biz boşanma aşamasında geldik ozmn esm geldi özür diledi affettim döndüm aslında mecburdm affetmrye smdi annene küfür eden insanların arasına nasi gorusceksn
diyckler varsa inanın burda bir dakka durmak istemyrm ama şartlar bu smdi kaynm büyük ihtimal gorumcrmde kalck gitmek istemyrm ama yigenini görmek istiycek sizce gidince nasıl bir tutum taklym gelceklerni ogrrndgmden beri ağlıyorum psikolojimi yeni toplamstm lütfen fikir verin
eşinle bebeği yolla 1 saat dursun gelsin eşin. ama ben olsam asla gitmezdim

Hanımefendi çocuğu kaçırır veya bir şey yapabilir demişsiniz yani hasta demek ki.Tedavi olsun siz uğraşmayın.Küfür nedir ya zaten kendini göstermiş.Eşiniz ağlasa zırlasa bile bunu kabul etmeyin.Ne demek ya.Akşam akşam sinirlendim ne biçim insan bu

madem sorunlu tipler, cocugu bile kacirabilirler. hemde bosanip gitme planin var ilerde. sorun cikmasin diye disini sik derim.
cocugu goturecekse belki sende git ne olur ne olmaz, yada oyle birsey hissetmezsen birak sadece cociugu gotursun ama uykusu banyo yapcak bilmem ne bahane uydur iki saate getir de.

Öf neden agliyorsunuz ya. Yazık değil mi size cocugunuza. Kayniniz aglamiyordur ama sizi göreceği için. Bir kere ozguveniniz

Yegenini görmek istiyecekmis

O istedigi kadar görmek istesin , Asla götürmezdim ve suratina bakmazdim!

Ozguveniniz yüksek olsun üzülmeyin mesafeli olun madem kol kırılır yen içinde kalır anlayışı var sizde aynen öyle yapın o terbiyesiz kayninizla mesafeli olursunuz kayniniz olsa ne olur olmasa ne olur hayatınızda aman boşverin o gereksizi. Ağlayıp durmayın güçlü olun ağlamanin kime ne faydası var.

İnşallah bnde kalmaz yuzsz ona hizmet etmek istmyrm esm arkmda olsa herşey kolay ama degl maalesef çok değişti sürekli ezilyrm
Yok artık bir de kalmaz eğer ki kalma söz konusu olur ise yeri göğü yık o kadar ezdirme kendini. Ben olsam asla izin vermem ya esiniz bunu sana yaparsa üstünü kalın kalem ile çiz

ben gıtmem
cocugumuda yollamam yerınde olsam
esın gıtmek ıstıyorsa gıtsın
ha ılla gıtmek zorunda kalırsan yuzlerıne bakma cevap bıle verme
ama gıtmek zorunda da degılsın yanı

Canım sen şu esinle iyice konuş biraz duygusal takıl sevgiyi vicdani Allah i hatirlat biraz dişli. . Inşallah Rabbim sana yardım eder esin pislik senin yanında olur . Yapabilirsen gitme . Esin zorlarsa geçmişi hatirlat yinede ısrar ederse git. Ama ne surat as ne de gül . Gerekli konu olunca cevap da ver hic ters konusma .onun disinda hiç konuşma surat ta asma nötr kal . Işin zor Allah yardimcin olsun.

Madem mecbursun.
Suratına bakma.

Hosgeldin besgittin, iyi bayram bilmem ne tantanasina girme.

Göz göze bile gelme.

Bakma yani.

Gayet net bir tavır.

Tabi bunlar için kocan sana küfür etmeyecekse yap.
Bunun üzerine küfür yiyeceksen selam de geç.

Ben olsam babasıyla oğlunu gönderir kendim gitmezdim.

Küfür ne demek ya.

Eşşşek mi bunlar? Yok vazgeçtim davarlar.
Tek göndermek istyrm ama eşime guvenemyrm sahip çıkmaz orda yaramazda bir çocuk başına birşey gelr diye korkuyrm

Ne kendim giderim ne cocugumu gonderirim.
Benim anama saygisi olmayanin yegenini ozleme luksu yoktur.
Kocaniz abisine ayar cekmedi mi hic?
Barisirken abinle gorusmem demediniz mi hic sart koymadiniz mi?

Ne kendim giderim ne cocugumu gonderirim.
Benim anama saygisi olmayanin yegenini ozleme luksu yoktur.
Kocaniz abisine ayar cekmedi mi hic?
Barisirken abinle gorusmem demediniz mi hic sart koymadiniz mi?
Soyled ama verdiği hc bi sözü tutmadı kendi çocuğuna ble ilgilenmeyr bosanpda mutlu olursm dyr odu kopuyr ondn yaşça kucugm güzel de br bayanm istyrki hc bi zmn mutlu olmym

Canım sen şu esinle iyice konuş biraz duygusal takıl sevgiyi vicdani Allah i hatirlat biraz dişli. . Inşallah Rabbim sana yardım eder esin pislik senin yanında olur . Yapabilirsen gitme . Esin zorlarsa geçmişi hatirlat yinede ısrar ederse git. Ama ne surat as ne de gül . Gerekli konu olunca cevap da ver hic ters konusma .onun disinda hiç konuşma surat ta asma nötr kal . Işin zor Allah yardimcin olsun.
Allah korkusu olsa zaten esine çocuğuna sahip ckar o lafta dinci kendini etrafa iyi gösterir yemedgi halt kalms dedgn gbi gidip muhatap olmamyi dusunyrm

Back
X