- 18 Aralık 2009
- 6.493
- 7.851
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşmek istemiyorsan söylemelisin eşine..
burada anlattıklarını bir bir eşine söyle
bulunmak istemediğin yerde olmamalısın bence..ayıp etmiş ev sahibi..insanlıktan nasibini almamış bir örnek.
ne demek eşimi üzmek istemiyorum, sana hem arkalarını dönüyorlar hemde yok eşin seni beğenmiyormuş falan diyorlar, bence o bayan o konuyu bilinçli açmış sana karşı, kesinlikle görüşmemelisin
Söyledim canim bakalim artik eşim de görüşmek istemez heralde önümüzdeki günlerde görürüz benim hatam tartişma çikartarak anlatmak oldu ama yine de hakli olduğumun farkinda
bu ne terbiyesizliktir!
basar giderdim ben olsaydım, hadsizce bir de geçmişten saçma sapan yorumlarda bulunmuş bu kadın.
Hayır ben olsam eşime mi ilgisi var diye düşünürdüm, fevriyim bu konularda.
bir daha ne ben görüşürdüm ne eşim olacak şahsiyet.
Kadının terbiyesizliğini eşinizden bilmeyin. Seni beğenmior falan deyişi aslında kuvvetle ihtimal eşinize kendi arkadaşlarından birini bulmuştur ya da öncesinde eşinizin çıktığı kızlardan biri yakın arkadaşıdır. Burun kıvırıyor aklınca size. Çapsız, küçük hesap peşinde koşan biri. Hiç kaale almayın. Bir arkadaş bir yöntem anlatmış onu deneyin. Onlarla iken sizinle konuşmuyorlarsa siz de konuşmayın. Dediklerine cevap bile vermeyin. Gülmeyin telefonunuzla konuşun mesajlasın. Sonra da onun ayıplarını yeri gelince başkası yapıyormuş gibi anlatıp herkese kınatın. O zaman aklı başına gelir. Küçük beyinli haspa.
bu sorunu çözersiniz diye düşünüyorum..gitmek istemiyorsan bir daha gitme..evine de misafir etmek zorunda değilsin..insan olmayı öğrensinler önce...var böyle garip insanlar..ben de gördüm yaşadım.
Evet onlar da yaptiğiyla kalacak. En iyisi görmemek. Bazi insanlar gerçekten garip kirk yil düşünsem aklima gelmez eve gelen misafire boyle davranmak.
Inanin objektif olmaya caliştim anlatirken demek ki ben yanliş düşunmemişim siz de ayni fikirdesiniz.
Sen kabul et iftari. Ama ikisini birden cagiramam o kadar kisiyi agirlayamam falan de. Ayri ayri istiyorsan tamam yoksa yok de. Onlar gelecegi zaman da sen samimi bir arkadasini cagir. Ama habersiz gelmis gibi anlas kadinla. Otur bi guzel muhabbet et arkadasinla. O da kalakalsin sap gibiEvet bana da acayip geldi. Çok konuşkan biri değilimdir ama en azindan evime gelen misafire ben böyle yapmazdim. Eşimle konuştum görüşmek istemiyorum sen arkadaşlarinla görüş ama beni en azindan bu ailelerle görüşmek durumunda birakma dedim ama iftara çağiralim yok bilmem ne demesi beni sinir etti. Koca evde kendimi yalniz hissettim hepsi muhabbete daldi ve eşimde gözüyle gördü. Şimdi diyor ki o hata yapmiş sen onu utandir. Bana mi kaldi kaç yaşindaki insani terbiye etmek eşime de çok alindim aslinda. 😐
Aynı olay değilde kayınpederimin bi akrabası gelmişti bizide çağırdılar iş çıkışı gittik. Neyse hoşgeldin dendi bir tek kuru kuru. Bunlar kendi aralarında gırgır şamata falan ben yokum sanki orada. Ben bişey demedim de eşim bana yapılandan çok rahatsız oldu biz yorgunuz yarın iş var deyip çıktık. Bir kere eşinizin müsaade etmemesi lazım.
tabiki aynı fikirdeyim
ama çok acayip bir laf bu
eşi beğenmemiş
yüzüne mi söylediler bunu
amaç ne
?????
Sen kabul et iftari. Ama ikisini birden cagiramam o kadar kisiyi agirlayamam falan de. Ayri ayri istiyorsan tamam yoksa yok de. Onlar gelecegi zaman da sen samimi bir arkadasini cagir. Ama habersiz gelmis gibi anlas kadinla. Otur bi guzel muhabbet et arkadasinla. O da kalakalsin sap gibi![]()
Ev sahibinin yaptığı çok ayıp ancak siz orda geri planda yalnız kalmışken eşiniz nerdeydi? Eşinizde hata etmiş.
Eşiniz çağırmış madem iftara sizde en güzel şekilde ağırlayın mesafeli ve soğuk olun aynı onlar gibi. Bu tarz insanlarla yakın olmamak en iyisi.
ara sayfaları tam okumadım ama bence iftara çağırmalısınız eğer çağırmaz inat edersenz eşinizin gözünde o somurtkan kadın misafirperver olacak siz ise iki aileyi ağırlamaktan çekinen kadın olacaksınız.. çağır güzelce güler yüzle de ağırla buyukluk sende kalsın , senin evinde de somurtur surat asarsa eşin daha net görür olanları zaten görüşmezsiniz hem senden hoşlanmıyorsa o da davetine gelmeyecektir![]()