7 yillik evliyim evliligimde bi cok sorun yasadim. Ama zaman bizi oyle bir hale getirdiki artik tartismalarimizda birbirimize kusur bulup bu kusurlarla kiriyoruz esim direk zayifsin yemek yemeyi bile bilmiyon ben ne dersem onu yapicaksin gibi sinir bozucu seyler soyluyor. Bugunde bir elbise begendim ve almak istedim hayir alma dedi ne dediysem ikna olmadi. Bende ben begendim onu alicam mecburmuyum senin istedigin magazalardan giyinmeye dedim. Evet mecbursun ben alirsam giyersin almazsamda susup oturacaksin almiyorum o elbiseyi dedi. Bende uzun zamandir ayni seyleri giyiyorum bi kac parca biseye ihtiyacim var utaniyorum artik insan icine cikmaya ailen hep guluyo bana senelerdir ayni gomlegi giyiyosun diye dedim. SEN GIYINMEYI BILMIYOSAN BEN NAPIYIM. KENDIN GIYINEMIYOSUN MILLETI GULDURUYOSUN dedi. Bu sozler cok agir geldi. Ben suslu puslu fazla kadinsi giyinemem surekli topuklularla gezemem zaten oyle olsam esimde istemez o tarz giyinmemi cok kisitlar kiyafet konusunda. Ben ona saygi duyup isteklerine uygun giyinirken onun bana bu sozleri etmesi beni yikti. Inanin 7 yillik evliligimi buraya yazsam gunler alir onca seye onun icin katlanirken onu uzmemeye calisirken ben ne hallere dustum. Sadece icimdekileri dokmek icin yazdim ne yapacagimida nasil davranacagimida bilmiyorum. Olay oyle buyuduki hakkim haram olsun dedi bende benim hakkimda haram olsun dedim. Biz eskiden tartisirken bile birbirimizi bu derece kirmazdik ama simdi geldigimiz nokta rezalet ve ben bu durumdan cok rahatsizim.