- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
Yok değişmez o ayrı komple ama azıcık törpülese kendini yeterRahatsiz midir nedir icim sisti. Ama degismez bu adam. Kazik kadar olmus 44 yasinda diyorsunuz bu yasa kadar boyle alismis daha farkli bisey beklemeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok değişmez o ayrı komple ama azıcık törpülese kendini yeterRahatsiz midir nedir icim sisti. Ama degismez bu adam. Kazik kadar olmus 44 yasinda diyorsunuz bu yasa kadar boyle alismis daha farkli bisey beklemeyin.
Ya aslında başka bir şeyi yok . Bu durum acayip rahatsız ediyor beni . Yoksa düşünmesi güzel ailesini ama fazlası cidden kötü söyledim bu bize zarar dedimOzaman ilk basta dediğiniz gibi adam sorunsuz değil.
Bariz sütten kesilememis.
Biz normal gün icinde arada soruyor sandık.
Bu bariz sorunlu biri yani.
Kvdem slm söyledi diye neden arayayım geri?Yada bunun icin ısrar niye?
ALlah yardımcınız olsun.
Biz buna halk dilinde kısasa kısas diyoruzAyn
Aynalama yöntemi yapın.Sizde aynısını ona yapın.Sizde ona baskı yapın bakalım ne tepki verecek
Maalesef konu kapanmıyor işte. Anlatamadım sanırım öyle dediğimde de tartışma çıkıyor. Yada diyelim annesi onu aradı konuştular bana selam söyledi kv diyelim. Hoop annemin sana selamı var ASELam hayatım bi arasana bir şey mi oldu yoo hadi ara hayatım ne gerek var şimdi arasan ne olur ya alt tarafı bi alo diyeceksin derde der. Yada annesi bir şey mi istedi ondan benmde aramamı ister yada diyelim ki benden istedi konuştuk ailesi ile halloldu amanonun için bitmez o konu bık bık ararda arar. Kardeşi maddi açıdan zor durumda imiş aradı çalışıyordum ben geri Aradım açmadı yazdım kıza yazıştık. Dünden beri arar yazar kardeşi için konuştuk hallettik böle böle diyorum yok ara sor .
Siz kafanıza takıp konuşmaya çalıştıkça yara kaşınır ve büyür. Zamanla geçiyor o aile düşkünlüğü falan. Hele çoluk çocuk olunca onları düşünecek zamanı kalmaz merak etme. Kafana takma, arayı bozma, normalmiş gibi davran ama içinden gelmedikçe de arayıp sorma( arıcam de konuyu kapat) erkekler çocuk gibi idare edilmesi gerekiyor.Kızlar selam
Dert mi bilmiyorum ama bana dert oldu.
Eşimle severek yani anlaşarak 2 yıl önce evlendik aramızda 6 yaş var büyük benden. 37 yaşındayım o da 43 -44 işte . Neyse genel olarak anlaşırız iyiyiz yani şükür adamın bir sorunu yok benmde öyle. Elinden geldikçe yardım eder çalışır çabalar . Öyle ihanet vs durumu da yok . Yani genel olarak çok şükür iyiyiz.. Tek sorun Eşimin ailesi ile ilgili bir durum olduğunda aşırı ısrar etmesi. Kardeşinin bir şeye ihtiyacımı var mesela kendi arar beni aramamı ister ya da kardeşi beni mi Aradı bende geri aradım diyelim ulaşamadım allahım 30 kere sorar ara olur mu aradın mı vs vs . Annesi ile de Öyle . Tamam ailesine düşkün de bu kadarı fazla geliyor ve beni rahatsız etmeye başladı bu. Tamam düşünmesi güzelde bunaltacak kadar değil. Benle ilgili bir şey olduğunda tamam diyip bırakıyor ama . Defalarca konuştum güzel güzel ama nafile huyu böyle vazgeçmez. Tamam diyipte geçiştiremiyorum aslında öyle olmak lazım . Çok konuşunca da şikayet eden biri olarak gözükmek istemiyorum. Nasıl davranacağımı da bilmiyorum
yani ailesine düşkün olsun düşünsün ama bağımlı olmak saçma daha 2 ay önce halasının oğlu boşandı bu aile düşkünlüğü yüzünden 5 yıllık ilişkisi bitti onu da söylüyorum.
Ya bizimde bizim kavgamız tartışmamız yok ailesi ile. Benimki böyle. Maalesef o bizde de var kendi ailesini görmez ama beni hep görür .. bi gün bende dayanamadım söylenmiştim ama değişmedi . Dün bi arkadaş yazdı buraya yani biri onun dediklerini yapacağım bi ara derse tamam diyip geçiştireceğim bakalım değişirse değişirBence hergün aramasanızda arada sırada ara desede haklısınız. Benim eşim hiç ısrar etmedi bana ara diye. Fırsat vermedim. İçimden gelerek annesini ablalarını arar hal hatır sorardım. Eşekliğime doymayayaım. Çok fedakarlık yaptım. Ailesi arada ne kavga ne tartışma olmasına rağmen beni arayıp sormazlar. Gebeliğim ilk başlarda çok sıkıntılı idi bunu biliyorlar ama arayıpta hayırdır ölüyormusun Dr ne dedi diye Bi sormadılar. Eşimin başına çok kaktım hep savundu. En son sakin bir anımız da bak benim ailem arkadaşlarım, arkadaşımın sadece slm verdiğim ablası arayıp formaliteden bir ihtiyacın varmı diye sordu. Senşn ailen sanki benden kötülük görmüşler gibi ne arayıp ne sordular. Yarın hasta olurlar ihtiyaçları olur sakın bana ara ilgilen deme aramız bozulur. Sana çocuğuna karına değer vermiyorlar ama başları ağrısa hemen seni arıyorlar o da senin karakterin gerisine karışmıyorum yapıyorsan yap dedim konuyu kapattım. Bakalım zaman ne gösterecek ama iki yıl yaptığım fedakarlıklara acıyorum. Değmezmiş
Sanırım haklısınız buradan bi kişi daha söyledi. Aman çocuk olunca göster ara demesin de sık sık gelirler banaSiz kafanıza takıp konuşmaya çalıştıkça yara kaşınır ve büyür. Zamanla geçiyor o aile düşkünlüğü falan. Hele çoluk çocuk olunca onları düşünecek zamanı kalmaz merak etme. Kafana takma, arayı bozma, normalmiş gibi davran ama içinden gelmedikçe de arayıp sorma( arıcam de konuyu kapat) erkekler çocuk gibi idare edilmesi gerekiyor.
Kvdeler çocuğu uzaktan seviyor. Eğer o bakmayacaksa, zorunlu değilse ağlamalarına çok tahammül edemiyorlar. Siz de hamileyken falan ay çok kötüyüm nasıl midem bulanıyor of nasıl hastayım nasıl uykum geldi falan dersiniz. Alışılır zamanla arayıp sorulmamasınaSanırım haklısınız buradan bi kişi daha söyledi. Aman çocuk olunca göster ara demesin de sık sık gelirler banadediğinizi yapacağım
Ayy valla bana böyle sık sık taktik verinKvdeler çocuğu uzaktan seviyor. Eğer o bakmayacaksa, zorunlu değilse ağlamalarına çok tahammül edemiyorlar. Siz de hamileyken falan ay çok kötüyüm nasıl midem bulanıyor of nasıl hastayım nasıl uykum geldi falan dersiniz. Alışılır zamanla arayıp sorulmamasına![]()
Benim eşim de böyleydi, ben, sen benim ailemi aramak zorunda değilsin ben de senin aileni sürekli aramak iç içe olmak zorunda değilim diyerek kestirip attım, odur budur ne ailesi ne eşim üstüme gelemiyor bu konuda, siz baştan sınır koymazsanız hep öyle gider ,Kızlar selam
Dert mi bilmiyorum ama bana dert oldu.
Eşimle severek yani anlaşarak 2 yıl önce evlendik aramızda 6 yaş var büyük benden. 37 yaşındayım o da 43 -44 işte . Neyse genel olarak anlaşırız iyiyiz yani şükür adamın bir sorunu yok benmde öyle. Elinden geldikçe yardım eder çalışır çabalar . Öyle ihanet vs durumu da yok . Yani genel olarak çok şükür iyiyiz.. Tek sorun Eşimin ailesi ile ilgili bir durum olduğunda aşırı ısrar etmesi. Kardeşinin bir şeye ihtiyacımı var mesela kendi arar beni aramamı ister ya da kardeşi beni mi Aradı bende geri aradım diyelim ulaşamadım allahım 30 kere sorar ara olur mu aradın mı vs vs . Annesi ile de Öyle . Tamam ailesine düşkün de bu kadarı fazla geliyor ve beni rahatsız etmeye başladı bu. Tamam düşünmesi güzelde bunaltacak kadar değil. Benle ilgili bir şey olduğunda tamam diyip bırakıyor ama . Defalarca konuştum güzel güzel ama nafile huyu böyle vazgeçmez. Tamam diyipte geçiştiremiyorum aslında öyle olmak lazım . Çok konuşunca da şikayet eden biri olarak gözükmek istemiyorum. Nasıl davranacağımı da bilmiyorum
yani ailesine düşkün olsun düşünsün ama bağımlı olmak saçma daha 2 ay önce halasının oğlu boşandı bu aile düşkünlüğü yüzünden 5 yıllık ilişkisi bitti onu da söylüyorum.
Tavrım net en başından beri söyledim ailesi gelmiyor da eşim böyle . En başından beri .Benim eşim de böyleydi, ben, sen benim ailemi aramak zorunda değilsin ben de senin aileni sürekli aramak iç içe olmak zorunda değilim diyerek kestirip attım, odur budur ne ailesi ne eşim üstüme gelemiyor bu konuda, siz baştan sınır koymazsanız hep öyle gider ,
Tavrınız net olsun bu konuda, zamanla alışacaktır
Valla duymayıp tınlamayacaksın, bahane bulup geçiştir, sakın dediğini sürekli yapma, deli mi ne bu erkekler , evlenince bir haller oluyor..Tavrım net en başından beri söyledim ailesi gelmiyor da eşim böyle . En başından beri .
Çalışıyorum çoğu zaman çok yorgunum diyip yatıyorum zaten sonra yanıma gelip annemle konuştum selamı var yarın bi ararsın olur mu hayatım diyip yanıma yatıyorÇalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız işim var ilgilebemicem şu anda, kendi ailenle lütfen kendin ilgilen diyin.
Çalışmıyorsanız da evde çok işim var cam siliyorumla değiştirin![]()
İnanın çoğu zaman tınlamıyorum ama bi gün off yeter ya demekten de çok Korkuyorum .Valla duymayıp tınlamayacaksın, bahane bulup geçiştir, sakın dediğini sürekli yapma, deli mi ne bu erkekler , evlenince bir haller oluyor..