- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokumYok yere sorun çıkarmayın bence, boşverin. Babanesi olduğu için paylaşabilir ne var bunda?
gecen anneler gununde hediye alacagiz normalde 3 kiz kardes grubumuz varkendi ailemde var aile grubumuz annem kardeşim ben varız her şeyi ordan yazarız damatlar yok grupta işleride yok zaten . eşimin ailesinin var orada 2 elti bizde varız ama grupta paylaşım yok çıkabilsem çok mutlu olurum![]()
Ben evlenmeden önce ailemiz diye bir grubumuz vardı. Evlendim ilk aileye giren esimdi ve ailemiz 2 diye yeni bir grup açtıkSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Hayatımda daha kötü niyetli bir bakış açısı görmedim.Tamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokum
Tamam babaannesisin saygım sonsuzda sanamı kaldı çekip paylaşmak amcalarına halalarına göstrmek
Eşimin ailesinin öyle bir grubu yok, olsa ben merak etmezdim değil miDedikodulardan geri mi kalsın. Sen ne anlarsın ki zaten
Ne olmuş fotoğrafını çekip gruba attıysa ya? Sanki zorla nüfusuna geçirdi.Tamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokum
Tamam babaannesisin saygım sonsuzda sanamı kaldı çekip paylaşmak amcalarına halalarına göstrmek
Babası var? Yeterli.Tamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokum
Eşimin ailesinin öyle bir grubu yok, olsa ben merak etmezdim değil mi![]()
annemlerin de öyle kız kardeşler ayrı grup,erkek kardeşler ayrı grup, gelinlerle ayrı grup sonuçta her konu herkesle konuşulmuyorgecen anneler gununde hediye alacagiz normalde 3 kiz kardes grubumuz var
erkek kardesim konusalim hediye alalim deyince bizim gruba ekledim
ya dedi hediyeeyi x(eşi) alacak sizin adiniza onu da eklesene
hoopp kardesimi cikardim gruptan
yeni bi grup acip gelinide aldim
ilk grup icin ne emek verdik neler konustik oyle kolay degil![]()
Kurdum zaten, eltilerim, görümcelerim ve yeğenler varBence öyle bir grup kurabilirsin kfjgkfldgjif
Başına bela arıyorsun. Gerçekten ne işin var eş sülalesi Whatsapp grubunda? Ay evlerden ırak.Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Tamam sizin durum başka. Siz şimdi 3 kız kardeş grupta konusuyorsunuz o sizin aranızda. Her türlü muhabbette dönebilir çok özel konuşmalarda olabilir. Benim eşiminde abileriyle erkek kardeşkeriyle grubu olabilirdi. Çok normal erkek muhabbetinin döndüğü yere benide al diyecek halimde yoktu. Ama eşimin dahil olduğu grupta anne vebabada var ve inanın özel birsey konuştuklarıda yok. Maşallahtan öteye gitmiyorlar. He onların maşallahlarınada çok meraklı değilim ama dışkanmış hissediyprum beni aileden görmğyorlar zaten kayınvalidem görümcem hiç görmedigecen anneler gununde hediye alacagiz normalde 3 kiz kardes grubumuz var
erkek kardesim konusalim hediye alalim deyince bizim gruba ekledim
ya dedi hediyeeyi x(eşi) alacak sizin adiniza onu da eklesene
hoopp kardesimi cikardim gruptan
yeni bi grup acip gelinide aldim
ilk grup icin ne emek verdik neler konustik oyle kolay degil![]()
Siz nereden biliyorsunuz yazılanları?Kayınvalidemler toplanıp devlet meselesi konuşmuyorlar maddi konuşmalarda yok görümcem çocugunu paylaşıyor bunlarda masallah maşallah yazıyor durum bu.
Benimde çocugumun fotoğrafını kayınvalidem gelip çekip atıyor benim kızımada masallah yazıyorlar bu kadar.
Özel bir kınuşma yok. Benim çoxugumun fotoğrafını neden kayınvalidem atıyorda ben atmıyorum mesela düşünüyorum.
sizin sıkıntı wp grup değil ki kv görümce aileden görmedi sıkıntısı o bambaşka bişeyTamam sizin durum başka. Siz şimdi 3 kız kardeş grupta konusuyorsunuz o sizin aranızda. Her türlü muhabbette dönebilir çok özel konuşmalarda olabilir. Benim eşiminde abileriyle erkek kardeşkeriyle grubu olabilirdi. Çok normal erkek muhabbetinin döndüğü yere benide al diyecek halimde yoktu. Ama eşimin dahil olduğu grupta anne vebabada var ve inanın özel birsey konuştuklarıda yok. Maşallahtan öteye gitmiyorlar. He onların maşallahlarınada çok meraklı değilim ama dışkanmış hissediyprum beni aileden görmğyorlar zaten kayınvalidem görümcem hiç görmedi
OkuyorSiz nereden biliyorsunuz yazılanları?
Siz yoksunuz ama babası var grupta, sanki alıp başka başka yerlerde paylaşıyor çocukları gibi lanse etmeyin.Tamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokum
iste gruba dahil oldgunuzda atiyorim bir bayram mesaji paylasildiginda eltiniz kayinvalideniz yada kayniniz sizin cvp lamadiginkzda yada gruldu attiginizda falan sorun cikmauacagini mi dusunuyorsunuzTamam sizin durum başka. Siz şimdi 3 kız kardeş grupta konusuyorsunuz o sizin aranızda. Her türlü muhabbette dönebilir çok özel konuşmalarda olabilir. Benim eşiminde abileriyle erkek kardeşkeriyle grubu olabilirdi. Çok normal erkek muhabbetinin döndüğü yere benide al diyecek halimde yoktu. Ama eşimin dahil olduğu grupta anne vebabada var ve inanın özel birsey konuştuklarıda yok. Maşallahtan öteye gitmiyorlar. He onların maşallahlarınada çok meraklı değilim ama dışkanmış hissediyprum beni aileden görmğyorlar zaten kayınvalidem görümcem hiç görmedi