• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin aileme olan tutumunu kestiremiyorum

Keni paranla ödediğin borca eşin karışamaz fikrine katılmıyorum.
evlendikten sonra kendi param kocamın parası diye birşey olamaz bana göre.
o para bizimdir.
aynı şeyi eşiniz yapmış olsaydı şimdi burda fırtınalar kopardı altınlarını nasıl kocanın ailesi kardeşi alabilir diye.
ödediyseniz bunu borç olarak yapmanız gerekirdi kardeşlerinizin de bu borcu size ödemesi gerekirdi.
borcun meblağı fazlaysa eşinize hak veriyorum bende.
sonuçta o parayla geleceğinize yatırım yapabilirdiniz ev araba vs.
ama eşinizinde kendi ailesine yardım ederken size sorması gerekir.
belkide sizin yaptığınıza misilleme olsun diye yapıyor o ailesine yardım etti bende ederim diye.
çok fazla içerik yok konunuzda o yüzden fazla yorum yapamıyorum.

ben de bu doğrultuda düşünüyorum..

evlilikte tek taraflı karar verilemez..
eşinizin misilleme yaptığını düşünüyorum..
ki siz altınlarla 8-9 bin harcamışken, eşinizin 2 binlik yardımında pimpiriklenmişsiniz..

normal biri eşiniz gibi davranır..

evraklar benim üstümeydi ödemem gerekti, tamam olabilir. ama kardeşlerinizin de ödediğiniz miktarı size vermesi gerekir..

objektif olun lütfen..

goz kırpmanıza gerek yok anlayabılıyorum sızı sonucta :D

Aaa, pardon ben ifadesiz anlasılmadıgımı düsünmüstüm.. :1:
Smile' ler kullanmamız icin var, dileyen diledigini kullanır, tıpkı sizin de her mesajınız da güldügünüz gibi..

:34:

Son düzenleme:
Bence evli bir insan artık istedigini yapamaz, yani tek basına karar veremez, cünkü tek basına yasamıyor aynı zamanda kadın' da, erkekte esittir. :34:

Yani, ben internetten alışveriş yaparken bile eşime alabilir miyim diyorum.İzin vereceğini biliyorum, demesem de olur, onu da biliyorum.Ama yine de izin istiyorum.Çünkü o da aynısını bana yapmalı.
Bazılarımız bunu çok garipsiyor ama ''bence'' böyle olması ''bana göre'' daha iyi.

bu altın meselesini biraz daha açar mısınız? acaba onların altını derken onların düğünde taktıklarından mı bahsediyorsunuz?

çünkü onlar ikinizin artık.seni beni yok değil mi?

eşinizin tavrı hoş mu değil ama haklı adam

arkadaşlar hepiniz farklı boyutlara getirmişsiniz konuyu ben hissettiğimi yazmıştım eşimin ailesi bana 1.000 liralık altın aldı benim bide takılan altınla aldıgım toplamda 2bindi onların ve takılanlar geri kalanı bnm bekarken biriktirdiğim altınlardı .biz borç ödedikten sonra ailesi bnm kendime ait olana göz dikince ki o da 3bin falan yapıyordu adamcağız ister istemez takılanı geri ister gibi bi tavramı büründü dedim bazen konu açılınca rahatsız oluyorum o yüzden aslında düşündüğümü direk ifade ederim ama olmuyor işte hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...

Back
X