Eşimin aileme ve de kendi aikesinin yanında bana karşı davranışları.. boğduracak kendini bana!

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Bu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........

O ailenize gelmiyorsa sizde gitmeyin,o sus pus oturup konuşmuyorsa sizde aynı şekilde onun ailesinin evinde konuşmayın.Bakalım tepkisi ne olacak.Şuan içerde uyuyor dediniz,sert bir şekilde değilde güzel bi şekilde uyandırarak “canım sözün vardı dışarı çıkacaktık unuttun mu ?”Demeyi deneseniz.Belki unutmuştur gerçekten.

Bu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
Esinizin kardesi geldiginde de onu siz mi disari cikariyorsunuz? Kendi kardesinizi kendiniz gezdirin,neden yani bu beklenti?
Herkes kendi ailesiyle ilgilensin.

aynı benim kocam.
ben dw kimsesiz biriyle evleneydim keşke

Kardeşimle basbasa kalmayi tercih ederjm. Ama sen şöyle yap. Onun ailesi gelince odanda kitap oku, uyu, film izle, cekmece düzenle ne bileyim çağ aç çağ kapat ama onun ailesinin yanına çıkma.

Hadi bakalim de sen misin kötü olan yoksa ben mi
çağ aç çağ kapat bayıldım bu lafına

Hayir bir de 15 yasindaki cocuk geldi diye yatmasin napsin adam kalkip hazirolda mi beklesin yahu?
Hazırolda beklemez de . Hani hoşgeldin der. Derslerin nasıl der. Sonra gider yatar. Onlar da abla kardes dışarı çıkar . yani bence öyle. Araba kapinin önünde. Alirim kardesimi gece 1 2 geziyorum... ama ne bileyim bu platformda da cok değişik seyler duydum. Tek başına disari cikmayan ya da cikamayan, aksamlari cikamayan, tek başına şehir disina cikamayan gibi şeyler.. o yüzden de cok bi sey diyemiyorum.

Hazırolda beklemez de . Hani hoşgeldin der. Derslerin nasıl der. Sonra gider yatar. Onlar da abla kardes dışarı çıkar . yani bence öyle. Araba kapinin önünde. Alirim kardesimi gece 1 2 geziyorum... ama ne bileyim bu platformda da cok değişik seyler duydum. Tek başına disari cikmayan ya da cikamayan, aksamlari cikamayan, tek başına şehir disina cikamayan gibi şeyler.. o yüzden de cok bi sey diyemiyorum.
Belki oncesinde yatmistir yani,kalkar hosgeldin der elbet. Ya ne bileyim burdaki kadinlar her seyi eslerinden bekliyor. Konu sahibinin gorumcesi kayni gelse onlari alip kendisi mi gezdiriyordur ki kendi kizkardesini esinin gezdirmesini bekliyor? Sacmalik.

Kardeşim olmayınca işten yorgun argın bile olsa gelen adam annesi cağırdığı anda cay içmeye gidebiliyor ama ??

O kadar sert yazmışsınız ki. Insanlar düşüncesiz davranabiliyor ama bu kadar hakareti hakedecek napti adam. Eşiniz sadece kendi ailesinin üzerine düşüyorsa siz de kendi ailenizin üzerine düşün kimse kimseyi zorlamasın.

Back
X