Esimin ailesi benimle gorusmek istemiyormus!!

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
41
Bi suru sikinti problem oldu aramizda. Tam ben bi adim atiyorum suraya sen yalniz geliyosan gel. Karını getirme yaninda. Esim arada kaldi. Tamam o gelmiyosa ben de gelmiyorum dedi. Bu sefer kp kv senin gibi bi oğlumuz yok dediler. Zaten ben de onlara bayilmiyorum ama esimi de uzgun gormeye dayanamiyorum. Kaldi ki bikac gune dayanamaz o surecte de burnumdan getirir. Napsam ki simdi

Yani özür dilerim ancak körün istediği bir göz allah vermiş iki göz. Ayol istemezlerse istemesinler ne güzel.
Sen hemen devreye söyle gir, "Canım anne baba hakkı ödenmez. Madem beni istemiyorlar gitmeyiveririm, ama sen bu yüzden ailenle arana mesafe koyma. Beni savunduğun için teşekkür ederim ama ailen neticede. Sen git gel gönülleri olsun."
Eşinin gazı kaçınca sana tatava yapmasını engellemiş oldun bu şekilde.
Gelelim diğer meseleye en başta sormam lazımdı unuttum :) Neden istemiyorlar seni ne oldu?

Bence esine sen git ben gelmek istemiyorum su isim var de. Zaten bir sure sonra kendiside gitmez sensiz. Hic degilse kv demez oglumla aramiza girdi gelmiyor oglum diye. Esinde demez karim yuzunden ailemi goremiyorum.
Senin icin en rahati gitmemek aslinda oh ne rahat dert yok kv yok:KK66:
Bu seferki daha farkli ama arkadasim bunları yaptim zaten ben. Ama inada bindirdiler artik ipleri koparma noktasina geldiler. Karin gelmesine getirdiler. Dedigim gibi benim icin hic problem degil ama esim..

gönül kazanmaya bak eşine sen gitme deme bence gerekirse anne özür dilerim de sen buyuksun de alttan al ama eşinin ailesi sonuçta bende kv demleere sık gitmesemde eşime git de derim onlarla ara bozmaya değmez

Yani özür dilerim ancak körün istediği bir göz allah vermiş iki göz. Ayol istemezlerse istemesinler ne güzel.
Sen hemen devreye söyle gir, "Canım anne baba hakkı ödenmez. Madem beni istemiyorlar gitmeyiveririm, ama sen bu yüzden ailenle arana mesafe koyma. Beni savunduğun için teşekkür ederim ama ailen neticede. Sen git gel gönülleri olsun."
Eşinin gazı kaçınca sana tatava yapmasını engellemiş oldun bu şekilde.
Gelelim diğer meseleye en başta sormam lazımdı unuttum :) Neden istemiyorlar seni ne oldu?

Gercekten zerre umrumda degiller. Gitmeyi zaten hic istemedim. Ama boyle olunca
Cok iyi biliyorum ki esim huzursuz olacak. Neyse cok mantikli dedigin cok tesekkur ediyorum aramizdaki sikintinin basi belli degil sonu belli degil.o kadar birikmis ki artik. Herkes ben hakliyim demekte.

Gercekten oyle ama esim off esimm

Eşiniz görüşmeyi istemeyen tarafın onlar olduğunu göremiyor mu?

Diğer arkdaşların dediği gibi zil takıp oynanacak bir konu bu.

Evet, siz de eşinizi mutsuz görmek istemiyorsunuz ama elinizden gelen bir şey yok. Ailesi onu mutsuz ediyor. Demek ki eşinizi gerçekten sevmiyorlar. eşinizin kendisine "eş" olarak seçtiği birine saygı gösteremiyorlar. Bizim oğlumuz bu kadını çocukları için kendisine anne olarak seçti, biz de oğlumuzu çok seviyoruz, o yüzden, onun mutluluğu için sabredelim, fedakarlık yapalım demiyorlar.

Siz niye üzülüyorsunuz? Eşinizin ailesi karaktersizmiş. Bu yüzden. Ama siz insanları eğitemezsiniz, karakterlerini geliştirmezsiniz.

Boş yere üzülmeyin. Sessizliğin tadını çıkarın.

Gorusmek istemeyen onlar, esiniz sizin neden burnunuzdan getirsin ki?

Ayrica onlarin gorusmek istememesi fena bir sey degil.

Yani hep oyledir ya iste erkekler evlenince ailesi kıymete biner falan. Bizde de su an itibariyle olmasa bile bi muddet sonra gorusulmemesinin getirdigi sikintilar boy verecek. Diyorum ya benim canima minnet. Ama esim gorusmemesini problem edip evliligimize evimize yansitacak. Bu insanlar bencil insanlar cocugumuz icin falan diye dusunmezler. Benim dedigimi yap yoksa senden kotusu yok. Iste bizim aramizdaki problemler burdan basladi ya zaten benim dedigimi yapmazsan her turlu kotulugu yaparim sana!!

Tam olarak olayınız ne sizin ? Şu an sadece yorumlarınızı dinliyoruz..somut bir şey yazsanız ya?

Bi suredir aramiz limoniydi bi konuda tartismistik esimin ailesiyle. Ben sadece bayramda gittim bayramlastik. Ama omcesinde ve sonrasinda esim gitti. Esimin tek gidisi onlara dert oldu sanirim. Bu sirada benim gitmeyip esimin gitmesi bizim evde de problemdi falan tartışmalarimiz uzamisti. Neyse dedim uzatmiyim bugin bi yere gidilecekti esim minenet de geliyor deyince o gelmesin geliyosan sen kendin gel demisler. O da karim gelmiyosa ben de gelmiyorum demis vs

Valla istemesinler beni ben daha mutlu olurum. Ohh kafam rahat..
Eşim tek gitsin bana hiç duyurmasin bile..

Bi suru sikinti problem oldu aramizda. Tam ben bi adim atiyorum suraya sen yalniz geliyosan gel. Karını getirme yaninda. Esim arada kaldi. Tamam o gelmiyosa ben de gelmiyorum dedi. Bu sefer kp kv senin gibi bi oğlumuz yok dediler. Zaten ben de onlara bayilmiyorum ama esimi de uzgun gormeye dayanamiyorum. Kaldi ki bikac gune dayanamaz o surecte de burnumdan getirir. Napsam ki simdi

Yalniz tavir cok tehlikeli bir tavir, bu laflari soyleyecek kadar.bu noktaya getirecek neler.yasandi acaba allah yardimciniz olsun.

Hak veriyorum erkeklere yazik oluyor.iki arada kaliyorlar.aile oglunu mutsuz ediyor sen gidip gelmeyince erkek cok huzursuz oluyor kahroluyor dolayisiyla sende .bende esime dayanamam bu konuda.allah vicdan versin.

İşte ben bunu anlayamıyorum böyle aileleri, kendı oğullarının evde huzuru mutluluğu kalmayacağını bıle bıle bunu nasıl yapabılıyorlar???

Buz isten sadece gelınlerı degıl kı en cok da canları oğulları zarar görüyor..

Sız herseye rağmen soğukkanlılığımızı koruyun, ısterse kendının gıdebılecegını soyleyın ki sorunlu tarafın kım olduğunu rahatça gorebılsın.

X