eşimin ailesi bizde kalacak

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
arkadaşlar kayınvalidemler kışı bizde geçireceklermiş ya kendii evleriyle bzim ev arasında 1 saat mesafe var ya neden böyle yapıyo bilmiyorm bide sanki oturmaya gelip gidecekmiş gibi laf arasında diyveriyo nasıl yapcaz bilmiyorm ev sobalı biz zaten bi odada hem oturuyoruz hem yatıyoruz bunu biliyolar ya illa insanı zor durumda bırakacaklar bu erkek ailelerinin çoğu neden böyleler gençler maşallah kafayı yiyeceğim yakında ya hadi onlar köyde biz şehirde otursak anlayacağm ama onlar şehir merkezinde ben köyde yaşıyorum üstelik bulunduğum yer onların yaşadığı yere göre kışları daha soğuk olan bi yer bişeyde diyemiyo insan ozamanda eşim mahcup duruma düşüyo oda diyemez ailesine gelmeyin diye

arkadaşlar kayınvalidemler kışı bizde geçireceklermiş ya kendii evleriyle bzim ev arasında 1 saat mesafe var ya neden böyle yapıyo bilmiyorm bide sanki oturmaya gelip gidecekmiş gibi laf arasında diyveriyo nasıl yapcaz bilmiyorm ev sobalı biz zaten bi odada hem oturuyoruz hem yatıyoruz bunu biliyolar ya illa insanı zor durumda bırakacaklar bu erkek ailelerinin çoğu neden böyleler gençler maşallah kafayı yiyeceğim yakında ya hadi onlar köyde biz şehirde otursak anlayacağm ama onlar şehir merkezinde ben köyde yaşıyorum üstelik bulunduğum yer onların yaşadığı yere göre kışları daha soğuk olan bi yer bişeyde diyemiyo insan ozamanda eşim mahcup duruma düşüyo oda diyemez ailesine gelmeyin diye

canım neden sizde kalacaklar kışın ben de anlamadım.. eşin "gelmeyin istemiyoruz" demesin ama "hayırdır anne ne alaka" desin yani.. ne özeliniz kalır ne huzurunuz.. ne gerek var.. belki öylesine diyordur bakalım ne diyecekler diye kvler atar ortaya öyle şeyler gelini ölçmek için.. kışa çok var ses etme o gün gelince kızmayın şaşırın cayarlar bence..

Allah sabır versin canım.anlayışsız insanlarla çok zor.yani böyle aileleri cidden Allah ıslah etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah allah bu erkek ailelerinin gelin yanında kalmalarına ve gelinlerinin kendileriyle birlik kalmasını istemelerine bir türlü anlam veremedim ömrümce...sebep nedir yahu, neden insanlara yük olacaksın, neden sıkıntı vereceksin...otur evinde...
bende sobalı evdeyim canım ve çok iyi bilirim kışın sobalı evin zorluğunu.... sobalı odada otururp gece de aynı odada yatmak zordur.. mutfak salon buz gibi, yemek derdi bulaşık vs.. yalnızken alelacele yaparsın işini gücünü..ama misafir varken öylemi olur? mutfakta saatlerini geçirirsin, evde rahat oturamazsın bile... sürekli dik taban olmak zorundasın...
ama sana tavsiyem canım sakın çok güzel ağırlama, bırak hizmeti vs yi..
yemeği falan kendinize yaptığın kadar yap geç..özenme...
bunlar belli ki biraz asalak yaşıyorlar...
oh ne kolay dile yaa, kışı sizde geçirecez...tövbe yarabbim...

Canım eşin neden bişey diyemesin eğer sen istemezsen ki kim ister tabii ki istemezsin o da huzuru için ailesine söylemek zorunda. Bak benim eşimin ailesi de bize 3 saat uzaklıkta oturuyorlar. Altı yıllık evliyim toplasan her gelişlerinde en fazla üç gece kalmşlardır ama o bile beni o kadar sıkar ve bunaltırdı ki seni düşünemiyorum artık.hep hastayız ayağıyla geldikleri için nefret etmiştim İnan.ben sevmiyorum yatılı misafir hoşlanmıyorum evimin içinde rahat hareket edememekten.gitttiğim yerde kalmayı da sevmem yatılı geleni de .hep sorun oldu gelip kalmaları onun için burda da ev açtırdık zorlamayla.yazları köylerinde kışları burda geçirecekler artık.onun için eşim deseki ailem kışı bizde geçirecek ben boşanırım yapamam asla çünkü.sende tepkini koy derim ben allah yardımcın olsun.

hangi devirde yaşıyoruz ya, 1 saatlik mesafede haftasonu bile kalmam,

kafaları eskide kalmış herhalde

benm kayınvalidem de öyle çeknme msafirlik gibi şeyler yoktur gelir evi kendi evi giibi kullanır hiç demez öyle gelinin düzeni diye ya eşim der ama bu seferde ona kaynıyolar daha öncede olmuştu hemen bana dönüyolar naptın oğluma beni istemiyo diyo annesi o zman dahada sinir bozuyo bide görümcem var evde 25 yaşında of ya bazı aileler var bakıyorm bi gün ble kalmaya çekiniyolar bizimkiler çok rahat zaten bize karşı demedi eşimin halasıyla konuşurken ona dedi bende duydum

Esin soyleyemezse sen soyle. Ben laf olsun diye demiykrum ama harbi soylerdim mesela kaynimla tartismamda birdaha hic birinizi bu evde gormucem demistim.

benm kayınvalidem de öyle çeknme msafirlik gibi şeyler yoktur gelir evi kendi evi giibi kullanır hiç demez öyle gelinin düzeni diye ya eşim der ama bu seferde ona kaynıyolar daha öncede olmuştu hemen bana dönüyolar naptın oğluma beni istemiyo diyo annesi o zman dahada sinir bozuyo bide görümcem var evde 25 yaşında of ya bazı aileler var bakıyorm bi gün ble kalmaya çekiniyolar bizimkiler çok rahat zaten bize karşı demedi eşimin halasıyla konuşurken ona dedi bende duydum

görümce gençmiş halden anlaması lazım anne ne işimiz bütün kış şehirde evimiz duruken demesi lazım

valla tepeden tırnağa mantıksızlık akıyor

naptın oğluma da beni istemiyo deyince de kocan için akan sular duruyodur tabii

görümcem burayı sevmiyo zaten dua ediyorum bu kış biyere gitmesin diye çalışmaya falan gider yada evlenir bencilce ama banada bencilce davranılıyo napayım

Bu ailelerin cocuklarinda kalma sevdasi yeni moda mi olmus ya? benim ailemde kayinvalidemlerde hayatta akillarina bile getirmezler kalmayi.
Canim sende esinde birlikte onlarla bir arada oldugunuz bir zaman söyleyin: Anne, baba, kusurumuza bakmayin ama biz bile zor sigiyoruz evimize, diye.
Yani kötü olacaksanda bir defa olursun, unutulur gider. Zaten kalmayin deyipde kalmalarina izin verirsen, ayni yerde aylarca kalirsaniz araniz bozulacak. yani ya cekceksin evinde baskasinida bozulacak araniz, yada cekmeden direk bozulacak.

ooofff bunlar bu gıcıklığın okulunumu okuyorlar neden illaki ekşiyorlar. sobalı evde kışı geçiripte ne olacakmış çokmu özlemişler nerden akıllarına gelmiş.

kışın sobalı ev soğukta zor olun yazın kalın desen işe yararmıki

Bende zorluyorum gel bende kal diye kayınvalidemi. Anca bi hastalık bi doğum bişey olacakta kalacak. Oda zorla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evlenmıs barklanmıs evlatlarında aylarca kalanları anlamıyorum. hadı koca basında olmasa neyse, ara sıra kalınır mecburen. ama kızlarını asla mutsuz etmez bunlar. yeterkı onlar mutlu olsun.

kalırlarsa sadece eşimle aram bozulur çünkü ben son noktamada gelsem onlara birşey diyemiyorum ya yemin ederim bu erkek ailelerinin düşüncesizlikleri olmasa çoğu evlilikte hiç sorun olmaz ama napıp ediyolar özellikle erkek anaları oğullarının evliliklerine hayatlarına burnunu sokuyolar

vee görmedin mi.... helal olsun valla

Hayir gormedim. Dugununede gitmedim gelmek istediler izin vermedim. Haksiz degilim sonuna kadar hakliyim onceki konularimi okuyanlar bilir en son bana natasa lakabini takmislardi esimin ailesi. Ama sunuda soylim kaynanamla bir yila yakin gorusmuyorum son tartismamizda sunu soylemistim sen kendini istedigin kadar yirt ben senden bir sifir ondeyim cunku oglun her gece benimle uyuyor demistim kudurmustu kendini yerlere atmisti:23:

Back
X