Eş ailesi sorunları artık dayanamıyorum.

Aile yüzünden boşanılmaz. Ama ailesiyle dengeyi kuramayan eş nedeniyle boşanılır.
Sorun eşiniz mi ailesi mi.
Ailesiyse annem babam yokmuş gibiyi gerçekleştirin gidip gelmeyin iletişimi tamamen kesin. Kendi çözsün. Tabi eğer isteği varsa. Kavga etmeyin bunun için net bir şekilde huzursuz,mutsuz olduğunuzu , görüşmek istemediğinizi söyleyin. Arkasından, kıyısından dolana dolana asenadan beter hale geliyoruz gerek yok. Bu senede canınıza okudularsa bu son olmuş olsun. Ha düzelme varsa bir yıl daha şans verin sonuçta uzak şehirler en fazla 10 gün görüşürsünüz daha da değil.
Benimkilerin bana zararı olmamasına rağmen ben çözümü görmemekte, duymamakta, sallamamakta buldum. Gittiğimde kafama göre takılıyorum çoğu zaman evde bile durmuyorum. 🤣 Arada bir kaç gün migrenim tutuyor odaya kapanıyorum filan gün bitiyor işte 🫣

Muhtemelen yok sayıp görüşmeyeceğim dediği zaman eşi bunu kabul etmeyecek sorun burada başlıyor gibi anladım
Yılda bir kere birlikte gidiyoruz.8 gün civarı kaldık genelde.Eşim ayrı kendi de gidiyor 1 hafta gilan kaldı o da.
Onlarda bir kere geldi 1 hafta kaldılar.
Gitmek istemiyorum bundan sonra zaten.
Eşime de açıkça söyledim.
Tamam dedi.
Ama bunun bir çözüm olacağı konusunda emin değilim.
Kp engelledim zaten bu sefer ne hali varsa görsün.
Gitmeyeyim ama sonuçta ben bu insanlarla akraba oldum maalesef.
Çocuğum olunca ne olacak?
Beni düşündüren kısım bu.

Aile yüzünden boşanılmaz. Ama ailesiyle dengeyi kuramayan eş nedeniyle boşanılır.
Sorun eşiniz mi ailesi mi.
Ailesiyse annem babam yokmuş gibiyi gerçekleştirin gidip gelmeyin iletişimi tamamen kesin. Kendi çözsün. Tabi eğer isteği varsa. Kavga etmeyin bunun için net bir şekilde huzursuz,mutsuz olduğunuzu , görüşmek istemediğinizi söyleyin. Arkasından, kıyısından dolana dolana asenadan beter hale geliyoruz gerek yok. Bu senede canınıza okudularsa bu son olmuş olsun. Ha düzelme varsa bir yıl daha şans verin sonuçta uzak şehirler en fazla 10 gün görüşürsünüz daha da değil.
Benimkilerin bana zararı olmamasına rağmen ben çözümü görmemekte, duymamakta, sallamamakta buldum. Gittiğimde kafama göre takılıyorum çoğu zaman evde bile durmuyorum. 🤣 Arada bir kaç gün migrenim tutuyor odaya kapanıyorum filan gün bitiyor işte 🫣
Eşimle aile harici bir sorunumuz yok.
Her evlilikte olan ufak tefek şeyler illaki var tabii.

Bana yapılan saygısızlığa eşim susuyorsa , bundan sonra şöyle mi olacak böyle mi olsun die ben eşimle oturup konuşmam . (Kendı adıma olacak kısmını konuşmam )

o saygısızlığı kendıne karşı yapılmış gibi hissetmesi gerekir . benım dememle mi şekillenecek insanlara karşı, bu yanlış bence yani ailesi ile görüşme etme demem ama bana yapılanı da benım acımdan pat die noktalamasını beklerim .
Benımle oturup konuşacağı tek şey onlar böyle yaptılar ama sen bunu kabullenmek zorunda değilsin olmalı . Oturup bide bana su su yapıldı sen sustunda aman ben gitmem de gelmem de iki saat dert anlatamam .

Bir yerden sonra her şey yoluna giriyor. Ama olan sizin evliliğinize oluyor. Çünkü edilen kavgalardan dolayı birbirinize karşı tahammülünüz kalmıyor. Ve zamanla eşiniz gerçekleri görüyor. Ama o saatten sonra siz umursamamayı öğrenmiş oluyorsunuz zaten. Nerden bildiğimi sormayın 😂😂
kader ikizimi bulmuş olmalıyım😄

esinde bi tutarsizlik var bi sene onceki fikri sabit olmayabilir evet fikirler degisiyor ama sen bi insanin omur boyu ailesiyle gorusmeyeceginin garantisini nerden aldin ki simdi de gorusmemek istiyorsun? o zaman ailesiyla bagi daha kopuktu belki bi senede duzelttiler diyecegim ama bi sene once de seni korumamis, olay neydi sen mi sucluydun? bunu bilmeden yorum yapamayiz. hosuna gitmiyorsa daha az gorus oturup konusun anlasin birbirinizi kirmadan da halledebilirsiniz

Back
X