esimin ailesi bizi ayirmak istiyor

canım bebeğine çok üzüldüm rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
iyi o zaman sizin de çocuğunuz olduğunda vermessiniz ona madem sizden torun istemiyomuş haspa
ayrıca kocanın parasını yicen tabi okutmuş beslemiş büyütmüş elin kızı yiyomuş şimdi allahım bu mantıktaki insanları anlamıyorum bi türlü sen geleceğin için mi çocuk okutuyosun
e o zaman bizim ailelerimizde sinir yapsınlar besle okut büyüt elin oğlu alsın bide böle üzsünler
gerçi senn eşin allahtan arkandaymış o yüzden duyma bile gaynananı :))

Benim çocuğumun parasını yiyor mantığını da anlamıyorum Allah'ım yaa...
Ben evlenmeden önce 6 yıl çalıştım ailemin evine herşeylerini aldım müzik setinden dvdsine abimin çocuklarının kıyafetlerinden beşiklerine kadar herşeylerini aldım
Ailem çalışma demedi aman kızımız bizim için yorulmasın demediler de evlendim sadece 2 yıl çalışıp evime destek oldum ailem damat kızımızı çalıştırıp parasını yiyor diyordu halbu ki eşim benim maaşımın 2 katını alıyordu.
Doğum yaptım işten çıktım haliyle 9 senelik evliliğinde 7 sene ev hanımlığı yapan görümcem ben işten çıkınca işe başladı ilk çarptığı laf biz senin gibi koca parası yemiyoruz.
Kayınvalidem oturup kalkıp her yerde oğlumun parasını yiyor diye konuşuyor.
Ama ben artık hiiiiiççççç umursamıyorum geliyorum buraya yazıyorum sağolsun yorum yapıp destek olup bana moral veriyorlar.
Sen de umursama canım hiiiççç boşver hele onların yanında asla suratını asma ki seni mutsuz ettiler diye mutlu olmasınlar...

Benim çocuğumun parasını yiyor mantığını da anlamıyorum Allah'ım yaa...
Ben evlenmeden önce 6 yıl çalıştım ailemin evine herşeylerini aldım müzik setinden dvdsine abimin çocuklarının kıyafetlerinden beşiklerine kadar herşeylerini aldım
Ailem çalışma demedi aman kızımız bizim için yorulmasın demediler de evlendim sadece 2 yıl çalışıp evime destek oldum ailem damat kızımızı çalıştırıp parasını yiyor diyordu halbu ki eşim benim maaşımın 2 katını alıyordu.
Doğum yaptım işten çıktım haliyle 9 senelik evliliğinde 7 sene ev hanımlığı yapan görümcem ben işten çıkınca işe başladı ilk çarptığı laf biz senin gibi koca parası yemiyoruz.
Kayınvalidem oturup kalkıp her yerde oğlumun parasını yiyor diye konuşuyor.
Ama ben artık hiiiiiççççç umursamıyorum geliyorum buraya yazıyorum sağolsun yorum yapıp destek olup bana moral veriyorlar.
Sen de umursama canım hiiiççç boşver hele onların yanında asla suratını asma ki seni mutsuz ettiler diye mutlu olmasınlar...

kesinlikle umursamayın umursaksak bunalımdan çıkamayız hasta oluruz acaba kaynanan çalışmış mı o koca parası yememiş mi? yada onun annesi ? sonuçta bu durum böle kadınlar (GENELDE) koca parası yiyo

kesinlikle umursamayın umursaksak bunalımdan çıkamayız hasta oluruz acaba kaynanan çalışmış mı o koca parası yememiş mi? yada onun annesi ? sonuçta bu durum böle kadınlar (GENELDE) koca parası yiyo
aynen katılıyorum
Allah aşkına gelin oğlumun parasını yiyor lafını da ilk defa kk de duydum şaştım kaldım.türkiyede kadınların yüzde kaçı çalışıyor ki
büyük bir bölümünün geçimini kocası sağlıyor önceden beri bu düzen böyle.şimdi böyle konuşan kaynanaların hangi akla hizmet bunu dediklerini anlamıyorum ben.burda okudukça şaşıp kalıyorum sadece

merhaba arkadaslar ben bir bucuk yillik evli bir bayanim, evlendigimden beri kaynanamdan hic kizim kelimisini duymadim, cok soguk bir insan ama ben hep sicaklik gösterdim cünkü benim ailem de sicak insanlar... gecenlerde kulagima geldi benim dedikodumu yapiyormus millete ve bu insanlari ben de taniyorum neymis ben esimi parmagima dolamisim, hanimköylü yapmisim, onun parasini yiyormusum, ben esime baski yapiyormusum temelli türkiyeye gidelim diye, aslinda benim esim can veriyor tr ye dönüs icin, baska bir kiz bulamadi mi feryatlar ediyormus ben bu kizdan torun istemem diye...
esime anlatamiyorum cünkü biliyorum ki ortaligi dagitir, ve bana bunlari anlatan kisi de tehlikeye girer, ne yapacagimi bilmiyorum patlayici bomba gibiyim su an
offffffff offff

ne güzell kıs işte eşini hanım köylü etmişsin hele hele kaynanan söylüyo bunu ne catlamıştır ama.... dola kardeşim dola ister parmagına dola ister bacagına yeterki dola ya diğer yönlü olsaydı bu seferde boşanıyoruz die konu açardın .... çokta önemli deil istemezlerse istemesinler....

ayrıca bebek yapma olayıda onların istegine göre olmaz hele hele 3 . şahısları hç ilgilendirmz .... bende istemezdim kocamın anasından doğmasını benm sectiğim bi kadından doğsun derdim ama görüyorsun istemekle bişi olmuo .....

merhaba arkadaslar ben bir bucuk yillik evli bir bayanim, evlendigimden beri kaynanamdan hic kizim kelimisini duymadim, cok soguk bir insan ama ben hep sicaklik gösterdim cünkü benim ailem de sicak insanlar... gecenlerde kulagima geldi benim dedikodumu yapiyormus millete ve bu insanlari ben de taniyorum neymis ben esimi parmagima dolamisim, hanimköylü yapmisim, onun parasini yiyormusum, ben esime baski yapiyormusum temelli türkiyeye gidelim diye, aslinda benim esim can veriyor tr ye dönüs icin, baska bir kiz bulamadi mi feryatlar ediyormus ben bu kizdan torun istemem diye...
esime anlatamiyorum cünkü biliyorum ki ortaligi dagitir, ve bana bunlari anlatan kisi de tehlikeye girer, ne yapacagimi bilmiyorum patlayici bomba gibiyim su an
offffffff offff

Bak Terbiyesize..
Senin Kocan Değil mi ??
Tabiiki Onun Parasını Yiyeceksin..
Asıl Başkasınınkini Yersen Problemlem Olur..

Allah Sabır Versin Arkadaşım..

sizin yerinizde olsam mutlu olurdum kayınvalidemin böyle konuşmasına :). bu sözler sizin evliliğinizde doğru yolda olduğunuzu gösteriyor :)... evliliğinize de hayatınıza da aynen devam edin... hırsı ve kıskançlığıyla yalnız bırakın kayınvalidenizi...

canım bebeğine çok üzüldüm rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
iyi o zaman sizin de çocuğunuz olduğunda vermessiniz ona madem sizden torun istemiyomuş haspa
ayrıca kocanın parasını yicen tabi okutmuş beslemiş büyütmüş elin kızı yiyomuş şimdi allahım bu mantıktaki insanları anlamıyorum bi türlü sen geleceğin için mi çocuk okutuyosun
e o zaman bizim ailelerimizde sinir yapsınlar besle okut büyüt elin oğlu alsın bide böle üzsünler
gerçi senn eşin allahtan arkandaymış o yüzden duyma bile gaynananı :))

zaten böyle giderse biraz zor görür seneye bu zamanlar insallah türkiyemde olcam bidaha dönmek isemiyorum almanyaya, 2 ay sonra geliyorum zaten antalyaya

cnm takma kafana eşin senı sevıomu?değer verıomu?o zaman takma .....
yoksa annemde annem dıyen bı erkekmı?
o zaman ıs değişir.... anlat herşeyı bılsın bnce ne çekiniosun korkuosun bılsınkı ılerde senı kayınvalden uzunce annem haklı demesın....söle yanı bnce cnm ...ii şanslar....buarada türkiye gibisi varmı hergun yagmur hergun kış şahsen ben çok sevıorum almanyayı ama :(yanı herkes trye donmek ıster çocuklarını burda buyutmek ıster ne varkı bunda ya anlamıorum:(

o zaman ıs değişir.... anlat herşeyı bılsın bnce ne çekiniosun korkuosun bılsınkı ılerde senı kayınvalden uzunce annem haklı demesın....söle yanı bnce cnm ...ii şanslar....buarada türkiye gibisi varmı hergun yagmur hergun kış şahsen ben çok sevıorum almanyayı ama :(yanı herkes trye donmek ıster çocuklarını burda buyutmek ıster ne varkı bunda ya anlamıorum:([

ah memleket hasreti ahhhhhhhhhhhhhh icim kaniyor hep türkiyeden ucaga binerken resmen agliyorum artik ucakta...
kaynanama gelince bu konuda sansliyim ki esim arkamda beni destekliyor hatta annesi gillere bu gidisle tekmeai basacak cünkü beni bosverin kendi cocuklarina bile deger vermiyorlar, esim bir haftadir ne ariyor ne soruyor, hatta hatta bayram kahvaltisini bile annemlerde gecirmek istiyor yani gercekten de hanim köylü olmus cünkü benim ailem ona deger veriyor oglum diyorlar

o zaman ıs değişir.... anlat herşeyı bılsın bnce ne çekiniosun korkuosun bılsınkı ılerde senı kayınvalden uzunce annem haklı demesın....söle yanı bnce cnm ...ii şanslar....buarada türkiye gibisi varmı hergun yagmur hergun kış şahsen ben çok sevıorum almanyayı ama :(yanı herkes trye donmek ıster çocuklarını burda buyutmek ıster ne varkı bunda ya anlamıorum:([

ah memleket hasreti ahhhhhhhhhhhhhh icim kaniyor hep türkiyeden ucaga binerken resmen agliyorum artik ucakta...
kaynanama gelince bu konuda sansliyim ki esim arkamda beni destekliyor hatta annesi gillere bu gidisle tekmeai basacak cünkü beni bosverin kendi cocuklarina bile deger vermiyorlar, esim bir haftadir ne ariyor ne soruyor, hatta hatta bayram kahvaltisini bile annemlerde gecirmek istiyor yani gercekten de hanim köylü olmus cünkü benim ailem ona deger veriyor oglum diyorlar

sorunun olmamasına sevındım o zaman takma konussun konussun dursun ne uzuluosun ;)umarım turkıyeye donersınız;)

sana sadece sunu söyliyebilirim susan suç sahibi olur..tecrübe ile sabit bu..
bende hep susarak ve eşime hiçbişeyi yansıtmayarak evliliğimi sürdürmeye çalıştıma ama gel gör ki en nihjayetinde o şeytan kadın bizi ayırdı..ayrıldıkdan sonra eşime hepsini anlattığımda ise nama bunları neden zamanında söylemedin dedi..artık iş işten çokdan geçmişti..aynı duruma düşmemek için söyle bilsin..

sorunun olmamasına sevındım o zaman takma konussun konussun dursun ne uzuluosun ;)umarım turkıyeye donersınız;)

takma diyorsun ama kolay degil, ben birsey yapmadigim halde böyle süclamalari kabul edemiyorum... ama buraya kadar bitti artik, benim ailem beni bu günleri göreyim diye büyütmedi
türkiye dönme dileklerin icin tesekkürler insallah sene ye bu zamanlar türkiyedeyim

Back
X