Kızlar selam eşimin ailesi yani teyzeleri onun kızları gelınlerı az once ınstagramdan hıkaye atmıslar toplanmıs kahve ıcıyolar tüm herkes var tek çağırılmayan benn 5 aylık bebegım var ama her yere cıkabılıyorum cıkamasam da babası bakıyo yanı cagırmalarına engel olucak bir sorun yok ki zamanında o kadar işlerine koşturup hepsıne yardımım dokunmustur hıc bırıne de bır tane kötü sözüm olmamıstır bu dışlama neyin nesi anlamıyorum yani kaynanamda orda onların arasında hepsının gelını var dıyememısmı benım de gelınım gelsın insanların nankörlügü anlamıyorum cidden bıdahakı ay dugunlerı var sinir oldum gitmek istemiyorum ne düşünüyorsunuz
Ne bilip bilmeden konuşuyorsun boş boş bu yaptıkları kacıncı ama yuzme de gulerler evıme gelırler gelmek ısterler o zaman sorun yok ınsanlar tabıkı ıstedı ıle gorusur ama gecen hafta evıme gelıp çok güzel agırladım ınsanlae bunu yapınca nankor oluyolar canım aynen oyle hele kı hıc bı prıblem yokkenİnsanlar istedikleriyle görüşür istemedikleriyle görüşmezler.
Eşinizin erkek kardeşi var mı, eğer varsa ve diğer gelinini çağırıp sizi çağırmasa anlarım tepkinizi ama yani ne yapacaksınız onlar kendi aralarında görüşmüşler. Bu nankörlük veya birilerine düşman olmayı gerektirecek bir şey değil. Böyle bir şeye hemen bankör diyip, ay ben düğününe bile gitmem diyorsanız zaten bu insanları sevmiyorsunuzdur. Ee ne güzel sevmediklerinizle görüşmeyin. Hem onlarla görüşemediniz diye alınıp hem söz saymak ayıp bir şey.
Yabancı ev degıl kardesler kaynanam gıl sonucta kı hepsının bebesı var toplanınca onlar da var yanı onlarda oyle hep beraber toplanırlar zatenSürekli olan bir durum mu?
Eğer öyleyse siz de ona göre sınır koyun.
Değilse eğer denk gelinmiştir, öyle olmuştur deyin geçin.
Herkes her toplanmada eksiksiz olacak diye bir durum yokki
Bir de kayınvalideniz de davetli kadın ne yapabilir.. ben davet ettiğim kişi yanında başka birini getirse sinir olurum.
Çünkü ben seninle oturmak istemişim o an seni çağırmışım.
Ben olsam bu kadar irdelemem.
Benim de bebeğim var.. yanlış anlama ama bu tarz ortamlarda bende çoluk çocukluları çok çağırmam :) eğer oturup kahve içip, iki muhabbet edeceksem çocukları bırakın gelin derim.
Kendim de bırakamazsam gitmem
Ne bilip bilmeden konuşuyorsun boş boş bu yaptıkları kacıncı ama yuzme de gulerler evıme gelırler gelmek ısterler o zaman sorun yok ınsanlar tabıkı ıstedı ıle gorusur ama gecen hafta evıme gelıp çok güzel agırladım ınsanlae bunu yapınca nankor oluyolar canım aynen oyle hele kı hıc bı prıblem yokken
Yabancı ev degıl kardesler kaynanam gıl sonucta kı hepsının bebesı var toplanınca onlar da var yanı onlarda oyle hep beraber toplanırlar zaten
Saol canısıBu kaçıncı yaptıklarıysa, insanları sevmiyorsan defalarca yanlışları olduysa görüşmemen gerekir yukarıda yazdığım gibi. Bana abuk sabuk şekilde çıkışmak yerine kayın ailene çıkış, görüşme insanlarla.
Yanı toplasırlar hep cogunluk bana demezler zaten asıl sorun kaynana ınsan arar gel der evet hepımız yakınızHep mi dışlanıyorsun?
Toplananlar yakın mı oturuyor?
Yanı toplasırlar hep cogunluk bana demezler zaten asıl sorun kaynana ınsan arar gel der evet hepımız yakınız
Cunku onlar hep oyle hepsı gelıınını goturur anldınKayınvalidenin evinde değillerse, o da davetliyse nasıl çağırsın
Ev sahibinin düşünmediğini, kayınvalidenden niye bekliyorsun?
Cunku onlar hep oyle hepsı gelıınını goturur anldın
Bencede cok sacma aynen oyleNe değişik ortam ya çanta gibi gelin mi taşıyorlar
Ya salla gitsin Allah aşkına çağırma sende koy seviye
Heh düğün öncesi çok güzel olmuş gerçek yüzlerini görmeniz. Gitmezsiniz düğünlerine evinize gelmek istediklerinde kabul etmezsiniz tavrınızı mesafenizi koyarsınız bitti gitti.. daha fazla kendinizi üzmeye gerek yokKızlar selam eşimin ailesi yani teyzeleri onun kızları gelınlerı az once ınstagramdan hıkaye atmıslar toplanmıs kahve ıcıyolar tüm herkes var tek çağırılmayan benn 5 aylık bebegım var ama her yere cıkabılıyorum cıkamasam da babası bakıyo yanı cagırmalarına engel olucak bir sorun yok ki zamanında o kadar işlerine koşturup hepsıne yardımım dokunmustur hıc bırıne de bır tane kötü sözüm olmamıstır gecen hafta evıme toplanıp geldıklerınde cok guzel agırladım ama gelırler gelmek ısterler bu dışlama neyin nesi anlamıyorum yani kaynanamda orda onların arasında hepsının gelını var dıyememısmı benım de gelınım gelsın insanların nankörlügü anlamıyorum cidden bıdahakı ay dugunlerı var sinir oldum gitmek istemiyorum ne düşünüyorsunuz
Teşekkürler aynen öyleHeh düğün öncesi çok güzel olmuş gerçek yüzlerini görmeniz. Gitmezsiniz düğünlerine evinize gelmek istediklerinde kabul etmezsiniz tavrınızı mesafenizi koyarsınız bitti gitti.. daha fazla kendinizi üzmeye gerek yok