- 25 Mart 2020
- 22
- 3
- 6
- Konu Sahibi Balkopugu20
-
Altınlarını sakin verme kimseye ayrıca esinin ailesiyle mesafeli ol her dediklerini duyma boşver ziyaret kismida eşin sorun cikarmiyorsa bayramdan bayrama gör uzak durmak en iyisi eltide iyi anlassin işte ona sarar kaynanan senden uzak durur işte sen hayatına bakarsınSelam kızlar,3 yıllık evliyim eşim üç erkek kardeş abileriyle arasinda 8 9 yaş var abileri evli neyse düğünden önce ve düğünden sonra esimin ailesiyle sorunlar yasadim hic para harcamadan dugun yapmak istediler altinlari istediler vermedim bu sefer eltim cok agir laflar etti bana cunku kendisi evlenirken altinlarini vermis.bu surecte esimde yanimda olmadi doldurusa getirdiler esimi.esimin anne babasi cok baskici hep bizim dedigimiz olsun istiyolar.sen karini mi dinliyon diyolarmis.Her bayramin ilk gunu kendi evlerinde olmamizi istiyorlar.Eşim sessiz sedasiz bir sey diyemiyo ailesine.Kaynanam da beni her oraya gittigimde eltimle gorusturuyor.yanimda eltimi övüyor.Eltim calisip para kazandidigi icin onu tutuyolar.birazda bunlara para yediyolar.Psikolojimi cok yiprattilar.Allahtan baska bir ilde yasiyorum.Eltim kaynanamla ayni sehirde yasiyor.bende bayramdan bayrama gitme karari aldim.Ama gitmek istemiyorum bayramda bile.sizce ne yapmaliyim kizlar.
kesinlikle katiliyorum.Altınlarını sakin verme kimseye ayrıca esinin ailesiyle mesafeli ol her dediklerini duyma boşver ziyaret kismida eşin sorun cikarmiyorsa bayramdan bayrama gör uzak durmak en iyisi eltide iyi anlassin işte ona sarar kaynanan senden uzak durur işte sen hayatına bakarsın
Benimde bileziklerim var esim ailesinden birine borç verecekti vermedim usteledi tartıştı canımı sıkma bozar üstüme yatiririm altınları hiç alamazsın dedim sesini cikartamadi bidaha altını paranı kimseye verme mal mülk alırsın felan o ayri tabiiSelam kızlar,3 yıllık evliyim eşim üç erkek kardeş abileriyle arasinda 8 9 yaş var abileri evli neyse düğünden önce ve düğünden sonra esimin ailesiyle sorunlar yasadim hic para harcamadan dugun yapmak istediler altinlari istediler vermedim bu sefer eltim cok agir laflar etti bana cunku kendisi evlenirken altinlarini vermis.bu surecte esimde yanimda olmadi doldurusa getirdiler esimi.esimin anne babasi cok baskici hep bizim dedigimiz olsun istiyolar.sen karini mi dinliyon diyolarmis.Her bayramin ilk gunu kendi evlerinde olmamizi istiyorlar.Eşim sessiz sedasiz bir sey diyemiyo ailesine.Kaynanam da beni her oraya gittigimde eltimle gorusturuyor.yanimda eltimi övüyor.Eltim calisip para kazandidigi icin onu tutuyolar.birazda bunlara para yediyolar.Psikolojimi cok yiprattilar.Allahtan baska bir ilde yasiyorum.Eltim kaynanamla ayni sehirde yasiyor.bende bayramdan bayrama gitme karari aldim.Ama gitmek istemiyorum bayramda bile.sizce ne yapmaliyim kizlar.
Herkesin derdi kendine büyüktür. Beğenmediyseniz yorum yapmak zorunda değilsiniz kiMemleket yangın yeri; kimilerinin derdi hala kilometrelerce ötedeki kayınvalideleri , eltileri.
Hele bir durun bayram gelecek mi?
Verdiğiniz nasihata önce kendiniz uyunuz öyleyse ...Herkesin derdi kendine büyüktür. Beğenmediyseniz yorum yapmak zorunda değilsiniz ki
PekiVerdiğiniz nasihata önce kendiniz uyunuz öyleyse ...
Mesafenizi koruyun, dolduruşlarına gelip sinirlenip ağzınızdan kötü bir şey çıkmasın, yoksa "biz ne etsek yaranamıyoruz bu geline" olur, kalırsınız ortada. Sesszice gidin gelin. Bayram dediğiniz maks. birer hafta, yılda iki hafta. onların söylediklerini, size yaptıklarını eşinize anlatmaya çabalamayın. O zaman annnelerine ihanet gibi algılıyorlar. Sadece ilişikinizi ailenizi birlikte tutun, diğer zamanlarınız iyi mutlu geçsin. O zaman aklıyla gönlüyle anlayacaktır ve sizi ezdirmeyecektir. Ama açıktan cephe al dediğinizde cepha alabileceğini zanneetmiyorum.
Kv ye hesap sormaz daha yüzüne güler ama lafini da esirgemez,kıskançlik var arada ondan yapiyorAdetlere göre bayramın ilk günü eş ailesine gidilir sen adetlere göre takı aldırdıysan onlarda adetlere göre davranılsın ister baştan ben takı falan istemem adetlere göre davranmak istemiyorum deseydin onların da beklentisi olmazdı eltin de birine laf edecekse kv ne etmesi gerekiyordu o verdi diye sen de vermek zorunda değilsin sen yemedin ki onun altınlarını kime yedirdiysen ondan hesap sor de
Evet,galiba bir sey deyince daha da zitlaşiyorlarmisBurda tek sorun yine ana kuzusu eşinde
Sen de eşinle ailesiyle iyi anlaşıyormuş gibi davran sinir olsunKv ye hesap sormaz daha yüzüne güler ama lafini da esirgemez,kıskançlik var arada ondan yapiyor
Evet,olabilirSen de eşinle ailesiyle iyi anlaşıyormuş gibi davran sinir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?