ben 9 haftalık hamileyim.daha önce buraya sorunumu yazmıştım.eşimin ailesinin bir tebrik bile etmediğini ayrım yaptıklarını zor günümüzde kaçtıklarını vs. vs.tabi o günden beri kışın her akşam istemesekte arayan kayınvalidem birden aramaz ve sormaz oldu beni yolda gördü ve bana hayırlı olsun bile demedi.eşimin babası eşimi bile tebrik bile etmedi bu kadar düşkünler yani bize....ben zaten bu insanları tanıdım böyleler yani zora geldimi sorumluluk almaları gerektiğinde kendilerini kenara çekiyorler ama eltimin bütün zor günlerinde yanındalar oda ayrı mesele.zaten hamileliğin verdiği sorunluluktan dolayı stres içindeyim kafamda binbir türlü soru işaretleri var vede eşimin ailesi nin tebrik dahi etmemesi beni onlardan iyice nefret ettirdi.gözümde tırnağım kadar değerleri yok vede soran herkese söylüyorum bir tebrik bile etmediler diye duysunlar diye anlatıyorum.eşimle 2 gün önce kontrole gittik doktora çok şükür iyiymiş herşey benim tahlillerim filan.dün akşam üstü eşimin annesi eşimin çalıştığı işyerinin ordan geçerken ayak üstü biraz konuşmuşlar.duyduğuma göre dün doktora gitmişsiniz demiş eşimde evet gittik demiş.nasıl bebek iyimi 9 haftalık galiba demiş eşimde iyi çok şükür 9 haftalık demiş.eşin nasıl demiş iyi demiş böyle konuşmuşlar.ben eşime demişti sorarsa sakın ayrıntıya girme demiştim oda kısa kısa cvp vermiş.akşam eşim gelince anlattı ama kafana takma ben zaten soğuk davrandım dedi.ben de niye cvp veriyorsun soru sorduğunda nasıl iyi mi diye niye soruyorsun ki napıcan siz bir tebrik bile etmediniz gibi konuşsaydın ya dedim ben zaten soğuk davrandım ayrıntıya girmedin sen daha çok başkasından duyardın dedim dedi eşim.bu insanlar benim gözümde hiç bir şeyi hak etmiyor cvp almayı bile toruuna sevinmeyen aramayan birisi nasıl hakeder sağlığınız.sanki Allah korusun bir sotun olsaydı onlar mı üzülüceklerdi benim annem üzülücekti onlar yine kenara çekileceklerdi.zaten problemlerim vardı ama bu hamilelik olayında iyice doldum iyice nefretim arttı gözümde sıfırlar bir cvp almayı bile hak etmiyorlar.onlara nefretim geçmiyor ve dahada artıyor.hamile olduğum için eşim kafama takmamam için elinden geleni yapıyor ailesini bile kafasına takmıyor tamamen bebeğimize odaklandı.ama ben o insanlara içimi dökemediğim için hep eşim benim istediklerimi söylesin istiyorum.bana onlar eşinin ailesi saygı göstermen gerekir diyeneler olabilir ama niye bu insanlar bana sagı göstermiyor.45-50 yaşlatındalar diye ill haklılar mı?bir tebrik bile etmeyen bu kişilre ben hoşgörülü olamıyorum.anne baba diye bu kadar değil herkes yapması gerekeni yaapmalı.benim annemde anne bababmda baba niye onlar gibi değiller.aile dedğin destek olur helel hele eltime ve kayınbiraderime yapıldığını bile bile bize böyle davranmaları inanın değerlerini yok etti.eşimle akşam çok tartıştık ben zaten soğuk davranıyorum dedi bide sıcak davransaydın dedim iyice kızdım bebeğimde sinirli olucak içim dolu kafam allak bullak bana bir akıl verir misiniz?