Eşimin ailesi hakkında

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Hanımlar merhabalar,
Eşimle aramız iyi çok şükür, kv de iyidir. Geçenlerde bana gelmek istediler pandemi var evet ama tamam dedim.

Her şeyi özenerek hazirladim kapida güler yüzle karsiladim ama özellikle eltim hiç benle konusmadi. Birkaç muhabbet açmaya çalıştım ama resmen benim evimde beni yok saydı. Normalde de bazen beni yok sayar ama ben iyi olmaya çalıştım ama nafile... Kaynim desen o da öyle... Eş ailesine ne zaman gitsem yardim ederim ama benim evimde görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.Kendimi enayi gibi hissettim. Ortamda dışlandığım yetmiyor gibi tüm gün sabahtan akşama kadar onlar için oturmadim belim koptu resmen.

Ben bu durumda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Eşimi seviyorum onun hatrı olmasa zaten katlanmam.

Son düzenleme:
Hanımlar merhabalar,
Eşimle aramız iyi çok şükür, kv de iyidir. Geçenlerde bana gelmek istediler pandemi var evet ama tamam dedim.

Her şeyi özenerek hazirladim kapida güler yüzle karsiladim ama özellikle eltim hiç benle konusmadi. Birkaç muhabbet açmaya çalıştım ama resmen benim evimde beni yok saydı. Normalde de bazen beni yok sayar ama ben iyi olmaya çalıştım ama nafile... Kaynim desen o da öyle... Eş ailesine ne zaman gitsem yardim ederim görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.Kendimi enayi gibi hissettim. Ortamda dışlandığım yetmiyor gibi tüm gün sabahtan akşama kadar onlar için oturmadim belim koptu resmen.

Ben bu durumda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Eşimi seviyorum onun hatrı olmasa zaten bunlara katlanmam.
Görmezden gel, elleşme, konusunu açma. Gözlem yap, ağır ol, karşıdakiler hamle yapmadan rengini belli etme

Hanımlar merhabalar,

Her şeyi özenerek hazirladim kapida güler yüzle karsiladim ama özellikle eltim hiç benle konusmadi. Birkaç muhabbet açmaya çalıştım ama resmen benim evimde beni yok saydı. Normalde de bazen beni yok sayar ama ben iyi olmaya çalıştım ama nafile... Kaynim desen o da öyle... Eş ailesine ne zaman gitsem yardim ederim görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.Kendimi enayi gibi hissettim. Ortamda dışlandığım yetmiyor gibi tüm gün sabahtan akşama kadar onlar için oturmadim belim koptu resmen.

Ben bu durumda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Eşimi seviyorum onun hatrı olmasa zaten bunlara katlanmam.
Yani sonuçta misafir olarak gelmişler. misafire iş yaptırmak doğru gelmedi bana. içinden gelirse kalkıp yaparlar zaten. İş beklemek doğru değil

Kv evinde niye beliniz kopana kadar iş yapiyorsunuz? Yapmayin, yok yapmadan duramam diyorsaniz sizin bileceginiz iş.

Ben kimsenin evinde iş yapmam, belimi kopartcak kadar hiç yapamam. Kendinizin dagittiklarini toplayin temizleyin yeter. Herkes kaldirsin yapsin. Zor gelen misafir agirlamasin o kadar.

Sadece kv denizi davet edin,biri birse derse acikca bunlari soyleyin,davet siraniz gecmis ,bir daha cagirmayin cagurirlarsa gitmeyin ,kv kp ile gorus yeter

Hanımlar merhabalar,

ben siğara içmiyorum diye bir araya toplanıp benıde böyle dışlarlar ,

bende kv kp ile oturup onları dolduruyorum :olamaz::KK48:yaptıkları ne terbiyesizlik biz burda eşşek başımıyız saatlerce içeride oturuyorlar derim :bicak: , kv bir bagırır onlara bok için artık gelinde biraz burada oturun der ,

Yaptığı terbiyesizlik iş güç yapmasa da bilinçli görmezden gelmesi ayıp.

Siz de aynısını yapın bu kadar basit.

Kv evinde niye beliniz kopana kadar iş yapiyorsunuz? Yapmayin, yok yapmadan duramam diyorsaniz sizin bileceginiz iş.

Ben kimsenin evinde iş yapmam, belimi kopartcak kadar hiç yapamam. Kendinizin dagittiklarini toplayin temizleyin yeter. Herkes kaldirsin yapsin. Zor gelen misafir agirlamasin o kadar.
kv evinde degil, kendi evinde yapmis misafir gelecek diye. 😂

konu sahibi bence bu size ders olsun, bir daha da kv gelirse eger guzelce hazirlik yaparsiniz yoksa yapmayin demek ki hak etmiyorlar. sizi gormezden gelme saygisizliklarina deginmedim bile, gun gormemis insanlar demek ki.

kv evinde degil, kendi evinde yapmis misafir gelecek diye. 😂

konu sahibi bence bu size ders olsun, bir daha da kv gelirse eger guzelce hazirlik yaparsiniz yoksa yapmayin demek ki hak etmiyorlar. sizi gormezden gelme saygisizliklarina deginmedim bile, gun gormemis insanlar demek ki.

İlk anlattigi mevzuda misafir gelmişler de sonraki mevzu kaynana evinde geçiyor diye anladim ben burayi.

"Eş ailesine ne zaman gitsem" yardim ederim görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.

Siz kv evinde yardim yapiyorsunuz diye size misafirlige gelenlerden de yardim bekliyorsunuz galiba konu sahibi. 😁😁😁
Oyleyse beklemeyin yani yoruluyorsaniz cagirmayin.

Hanımlar merhabalar,

Herkesin karakteri tarzı farklı olabilir belki o gün yardım etmez sonra yardım eder ya da çok konuşmayı sevmez bilinmez. Sizin hatanız fazla iyi niyetlisiniz ve yakın olmaya çalışıyorsunuz. Olmayın. Sizde konuşmayın yok sayın takmayın gidince yardım etmeyin. Bundan seneler önce hayatınızda değillerdi nasıl olsa saygı çerçevesinde takılın eşinize ayıp etmiş olmazsınız ki.

İlk anlattigi mevzuda misafir gelmişler de sonraki mevzu kaynana evinde geçiyor diye anladim ben burayi.

"Eş ailesine ne zaman gitsem" yardim ederim görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.

Siz kv evinde yardim yapiyorsunuz diye size misafirlige gelenlerden de yardim bekliyorsunuz galiba konu sahibi. 😁😁😁
Oyleyse beklemeyin yani yoruluyorsaniz cagirmayin.
Evet orasi biraz karışık olmuş 😂 sadece kv gidince değil elti ve görümce dahil kimin evine gidersem yardim ederim. Yardimdan kastım yapılacak bir şey var mü diye sormalari bile yeterdi. Kahvaltıdan kalkip tüm gün bir sonraki akşam yemeğine kadar oturmak da ne bileyim 😂 Dışlandığım için daha bir sinir oldum

Hanımlar merhabalar,

Her şeyi özenerek hazirladim kapida güler yüzle karsiladim ama özellikle eltim hiç benle konusmadi. Birkaç muhabbet açmaya çalıştım ama resmen benim evimde beni yok saydı. Normalde de bazen beni yok sayar ama ben iyi olmaya çalıştım ama nafile... Kaynim desen o da öyle... Eş ailesine ne zaman gitsem yardim ederim. Ama benim evimde görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.Kendimi enayi gibi hissettim. Ortamda dışlandığım yetmiyor gibi tüm gün sabahtan akşama kadar onlar için oturmadim belim koptu resmen.

O kismi karışık yazmisim kv evinde değil olay benim evimde gerçekleşiyor 😊

bel kopana kadar temizlik niye yapıyorsunuz ki
Size yazık değil mi
Elti için hiç bir şey yapmayın.
Siz de aynı şekilde davranın.

Is yapmak zorunda değil yardim etmek isterse tabiki daha hoş kaynaşma olur yapmamış keyfi bilir

Sizde onun evine gidince aynısını yapın
Baktın sohbet ediyor katılırsın yok etmiyorsa sende orali olma

Bence sen ev sahibi olarak yapman gerekeni yapmışsın. Kimse sana kendi evinde yardım etmekle yükümlü değil aslında. Yerinde olsam bir daha gelmek istediklerinde müsait olmadığımı belirtirim.

Eğer sen yardımı onların evinde yardım ettiğin için bekliyorsan onu da bekleme. Gidersen de bir kenarda otur, ye, iç.

Misafir olarak gittiğim yerde benimde hiç yerimden kalkasım gelmiyor valla 😅
birini evime davet ediyorsam da yardım beklemiyorum .
Yani aslında siz normalde olması gibi misafirinizi güzelce karşılamışsınız, beklentiye giriyorsanız kimseyi evinize davet etmeyin
Böylece hem kafanız hem vücudunuz gereksiz yorulmaz

Ben uzun bir zamandır , bana bir adım gelene bir adım gidiyorum . Ne eksik ne fazla. Bana selam verene selam veriyorum hal hatır sormazsa sormuyorum .
Son zamanlarda biraz adil olmaya karar verdim. Hep alttan aldım hep aman mutlu olsun insanlar dedim , kan yuttum kızılcık şerbeti içtim dedim üzülmesinler diye . Her ağlayana omuz oldum ama kimseden karşılığını alamadım . Karşılıksız davrandığım tek varlık çocuklar . Hem kendi çocuklarım hem de öğrencilerim .
Yetişkinlerden sıtkımı sıyırdım . Ne kadar az o kadar iyi. Less is More yani .
Sana da tavsiye ederim. Kim sana ne yapıyorsa aynını yap . Az karşılık verirsen enayi çok karşılık verirsen çirkef olursun . Kararında güzel . Bir de son olarak kimseden bir beklentin olmasın . Tırnağın varsa başını kaşı.

Back
X