Eşimin ailesi hakkında

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Eşimin babası ile aram kötü, senelerdir bir barışık bir küs giden durumumuz oldu
Annesi, kardeşi, kardeşinin eşi ile öyle değilim.
Bugün benim ameliyatım vardı normalde ama alerjiden dolayı ertelendi onlar bugün ameliyat olucam diye biliyorlar ve hiç biri aramadı. Çok kırıldığımı düşünüyorum ki insan karşı komşusu olsa bile merak eder eşime bir telefon edip bilgi alır çok şaşırdım

2 gece hastanede kalmam gerekicekti. Eşim yanımda kalıcaktı ve eşim annesine telefon edip kızımız için bizde kalır mısın 2 gece dedi. O gün başka işleri varmış öyle dedi benim annem geldi 4 saatlik yoldan ailesiyle aynı yerde yaşamamıza rağmen

Geçen hafta eşyalarını toplucaklardı taşınma durumu vardı, ben yardıma geliyim hafta sonu dedim tamam dedi, sabah aradım kaçta geleyim diye biz köye gidiyoruz dedi, keşke haber verseydin erkenden kalktım gelicem diye dedim

Kızıma bakma konusunda da ilk önce tamam dedi, aradan geçince eşimi aramış işimiz var diye

Bugün de hiç bir şekilde arayan olmadı. Annesi gripten 5 gün hastanede yattı hergün aradım kaç kez yanına gittik ya birde bu ameliyat gerçekten çok kırıldım
İnsan düşmanı olsa merak eder.
Kayınvalidem ile hiç bir sorunum olmamasına rağmen babasıyla aram kötü diye yaptıkları sizce doğru mu?

Neden bu kadar uğraşıyorsunuz ki, ben de bunu anlamıyorum. Bir küs bir barışık olmaz, o ilişkiden hayır gelmez. Bence beklentiye girmeyin, onlara da herhangi bir konuda destek olmak için uğraşmayın.
Artık bu şekilde davranıcam
Sadece kızım çok istediği için barıştım, yoksa hiç bir zaman ailesi varmış gibi hissetmedik. Hep eşimin kardeşime destek oldular hala öyleler ve asla kabul etmiyorlar
Annesi biraz daha iyiydi aslında ama oda bu yakınlarda kendiniz geri çekti
Ne diyim ameliyat oldumu nasıl geçti diye merak bile etmeyen insanlara dicek birşey bulamıyorum

E siz de aramayın sormayın. Siz niye bu kadar verici olmaya çalısıyorsunuz

Birak hic yokmus gibi davran bence bu tipleri. O ne öyle dengesizler gibi.
gidersem gidip biraz otururdum, hic fazla muhattap olmazdim.
Anca öylesini hak ediyolar.

Ben komaunun kedisi hasta olsa bile merak eder bi sorarim

Neden bu kadar düşünüyorsunuz taşınırken falan neden yardım teklifinde bulundunuz ki? Ben sizi ısrarcı buldum sizde mesafe koyun aranıza. Eşiniz ne diyor savunuyor mu ailesini

Kim olursa olsun ne kadar mesafe o kadar iyi bu denli olmaya lüzum yok

Ben de eşimin babasıyla senelerdir küsüm. Merhaba bile demem. Bayramlarda da kutlamam. Umrumda da değil beklentim yok. Benim için yoksa yoktur. Mesela geçen yaz teyzem öldü cenazeye geldiler bana baş sağlığı dilemedi. Biri fark etmiş aranızda sorun mu var dedi yok dedim geçtim. Onun ayıbı. Beklentim olmadığı için de cidden umursamıyorum. Beklenti insanı yoran bir şey.
Eşinizle aranız nasıl o önemli.
Benim eşim de ailesine mesafe koydu. Biz iyi anlaşıyoruz. Az gidiyoruz onlar gelemiyorlar. Özetle benim canıma minnet bu küslük.
Siz de böyle bakın koyun mesafe geçin.
Gerek yok düşünmeye

Sen niye grip kadını her gün arıyorsun ki? Böyle yaparak kendini değersizleştirirsin.

Ne oldu da bu noktaya geldiniz?
Dürüst olmak lazım kardeşimin eşi babama saygısızlık etmişse ben de tepki koyarım. Aramam da sormam da.

Peki gittiğinizde kp size hosgeldin vs diyor mu ? Hic mi iletişim yok

Kızınız ne durumda, gelişme iyileşme var mı? Terapi, psikolog işe yarıyor mu? Kızım istedi diye barıştım diyince çocuğa iyilik mi yaptınız? Tam tersi açık açık mesafeli olmanızın nedenlerini söyleyin. Ama bu beni ilgilendiriyor senlik bir şey yok, babanın ailesiyle istediğin gibi görüşebilirsin demek yerine zayıflık göstermişsiniz, çocuğun sırtına koymuşsunuz yükü. Ergenlere net duruş sergilemek lazım, neyseniz o olun. Ben kendim için bunu uygun görüyorum ama sen kendi kararını kendin ver diyin.

Peki gittiğinizde kp size hosgeldin vs diyor mu ? Hic mi iletişim yok
Yüzüne bakmadan geçtiğim için siyrmez
Açıkçası benim hayat standartımı yükseltti bu olay
Artık yılda 2 kere gidiyoruz beş günden fazla kalmıyorum. Onlar zaten şu durumda gelemiyorlar
Gittiğimde de yanında durmuyorum pek. O boş muhabbetlerinden kurtuldum.
Ondan barışmayı da düşünmüyorum. Çok rahat böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…