• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile sorunlarrr

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba esım ve anne babasıyla ilişkimiz çok ıyı bırbırımızı cok sevıyoruz.. Fakat esımın kuzenlerının esı ile alakalı sorun yasadık konuştuk haklılığımız ortaya cıktı fakat konuşmuyoruz bırı ile merhaba sadece ... Ben cok huzursuzum esının akrabaları ile sorun yasayan varmı ... Gorusmeyenler ne gıbı sorun yasadınız

eşinin anne babasıyla iyiyseniz'' kuzenlerinin eşi'' ne de oluyor ki
burada bir sürü kaynana kayınpeder konusu var ve malesef bunlar atsan atılmayan satsan satılmayan derecesınde yakın olanlar
o yüzden dıdısının dıdısı vız gelir tırıs gider
bütün sülale ile iyi olmanız mümkğn değil
siz demirbaşları ( kaynana ve kayınpeder) geçmişsiniz zaten
yemişim ' kuzenlerinin eşini '
kendinize üzüntü aramayın bos yere keyfinize bakın derim

Madem haklı olan sizsiniz 'ama konuşmuyoruz'u düşünecek olan siz değilsiniz. Konuşmasınlar işte ne güzel kafanız rahat olur.

'Eşinin kuzeninin eşi' yanlış anlamayın ama sokaktaki sıradan biriyle bile daha yakın akraba çıkabilirsiniz. Boşverin gitsin herkesle çok samimi olmak zorunda değilsiniz.

Kuzenleriyle görüşmek zorunda değilsiniz ki zaten

kuzenin eşi mi

eşimin kuzenlerini tanımıyorum bir kaç tanesi dışında

ha onlar da buraya gelse, sokakta görsem tanımam ömrümde 1-2 kere ya gördüm ya görmedim 10 yıllık evliyim

bir tane kuzen eşi bilirim, tanırım, onu da severim; toplam 3-4 kere ya gördüm ya görmedim yurt dışındalar şimdi

bu kadar büyük bir dert değil yani; hani karşılaşıyoruz vs dersen de herkesle samimi olmak zorunda değilsin ki

bazen birinin evine gidersin de içerde birisi oturur bu da bizim komşu/akraba vs derler; onlara merhaba der; yalandan bir nasılsınız dersin ya işte ilişkiyi orada sınırlarsın olur biter

üzme canını hayatta dert edinilecek çooook şey var

Tavuğun suyunun suyu sizin dediğiniz.
Konuşmayın ne var yani. Az insan çok huzur

Ne dıyım cok haklısınız ... Gereksız hassasıyet benımki .. İkiyüzlülükler vs cok taktım kafaya esımın ailesıde yanımızda bu konuda cok şukur ... Ben anlayamadım bu ınsanları

kv ve görümce ile problem yaşasanız.onları hiç görmek istemeseniz. görüşmeseniz ne yapacaksınız acaba?

kuzenin eşi dış kapının dış mandalı bile değil. haklıda olsam haksız da kafaya takmazdım.

Bence eşinizin çekirdek ailesi dışındaki kişileri sorun olarak görmeyin, boşverin. Onlar dış kapının dış mandalı sonuçta.
Kafanıza takmayın böyle insanları :)

Hoppalaaa eşin ailesini bitirdik kuzen eşlerine kadar açıldık. :D
Valla işimiz çok zor..:KK14:

Kuzen eşi hemde eşinin kuzeninin eşi nedir ya
Merhaba yeter zaten
Kanka mı oldunuz da sonra gücendiniz anlamadım

Ayni sey bizde de var. Bi kuzeninin esi bizi asiri kiskaniyor ve akrabalar da bize hep dikkat edin onlara cok gorusmeyin der. Mesafe koyduk biz de. Ama bana halasi amcasi da zarar verse gorusmem. Esime iftira atan bir kuzeni var mesela evlerine adim atmiyorum kayinvalidemlerin apartmanda olmasina ragmen. :) Zor degil. Hayatina devam et.

Ben eşimin kuzenlerini anca cenazede düğünde görüyorum.
Boşverin. Uzaklık iyidir önemli olan annesi babası.

kv ve görümce ile problem yaşasanız.onları hiç görmek istemeseniz. görüşmeseniz ne yapacaksınız acaba?

kuzenin eşi dış kapının dış mandalı bile değil. haklıda olsam haksız da kafaya takmazdım.

Kesınlikle katılıyorum.. Nedır son zamanlarda benı bukadar takıntılıyapan anlayamadım ... Düşündugum şu zamana yazık haklısınız

Kesınlikle katılıyorum.. Nedır son zamanlarda benı bukadar takıntılıyapan anlayamadım ... Düşündugum şu zamana yazık haklısınız

görümcem yok dıye sevınme hepımız sana gorumceyız dıyen kuzenlerı var esımın
ve gercekden ellerınden gelenı yaptılar sagolsunlar
bız gorusmeyı kestık bayramda cenazede dugunde karsılasıyoruz bıyerlerde hıcbısey olmamıs gıbı davranıyorum onlar bana bakıp fıs fıs konusuyorlar :D
kafaya takmıyorum eşime yuvama hayatıma bakıyorum
sende ancak oyle yapabılırsın , kapını kapattınmı hepsı dısarda kalıyor sonucta

Ne dıyım cok haklısınız ... Gereksız hassasıyet benımki .. İkiyüzlülükler vs cok taktım kafaya esımın ailesıde yanımızda bu konuda cok şukur ... Ben anlayamadım bu ınsanları
Kuzenlerinin esi
Dis kapinin mandali
Bosver kendini gorusmek icin zorlama,toplu yerlerde karsilasirsaniz merhaba merhaba deyin gecin gorgu kurallari geregi

Back
X