• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile sorunlarrr

görümcem yok dıye sevınme hepımız sana gorumceyız dıyen kuzenlerı var esımın
ve gercekden ellerınden gelenı yaptılar sagolsunlar
bız gorusmeyı kestık bayramda cenazede dugunde karsılasıyoruz bıyerlerde hıcbısey olmamıs gıbı davranıyorum onlar bana bakıp fıs fıs konusuyorlar :KK70:
kafaya takmıyorum eşime yuvama hayatıma bakıyorum
sende ancak oyle yapabılırsın , kapını kapattınmı hepsı dısarda kalıyor sonucta

haklısınız bende oyle dusunuyorum ama o kadar ıyılık yapıp karsılıgında ikiyuzluluk ve samımıyetsızlık gorunce sarsılıyor ınsan... dertsız basıma dert arıyor gıbıyım degılmı ıyı geldı yorumlar :)

uslubunuz hoş degıl

Ne var üslubumda yahu?
İşimiz zor değil mi?
Eşin ailesi tek başına yetmiyor bir de kuzen eşine kadar sorun yaşıyoruz.

Siz de bir alemsiniz.

Valla ben eşimin ailesi ile sorunluyum kuzen eşlerine açılamadım henüz bunu demek istedim aslında.

Alınganım diye başlıkta belirtse üyeler de espri de yapmasak hiç :KK14:

Ben eşimin kuzenlerini anca cenazede düğünde görüyorum.
Boşverin. Uzaklık iyidir önemli olan annesi babası.
kesınlıkle... cok sukur aılemle hersey cok cok ıyı... mesafe dedıgınız gıbı onemlı

Ne var üslubumda yahu?
İşimiz zor değil mi?
Eşin ailesi tek başına yetmiyor bir de kuzen eşine kadar sorun yaşıyoruz.

Siz de bir alemsiniz.

Valla ben eşimin ailesi ile sorunluyum kuzen eşlerine açılamadım henüz bunu demek istedim aslında.

Alınganım diye başlıkta belirtse üyeler de espri de yapmasak hiç :KK14:

alınganlık degıl esasında ''la'' cok hoş gelmedı...herneyse demek ıstedıgınız seylere gelınce cok haklısınız sukur kı anne baba kardes ıle ılgılı sorun yok... mesafe cok daha ıyı zaten huzursuz olmaktansa

cok haklısınız huzurumun bozulduguna degmez
'Eşinin kuzeninin eşi' yanlış anlamayın ama sokaktaki sıradan biriyle bile daha yakın akraba çıkabilirsiniz. Boşverin gitsin herkesle çok samimi olmak zorunda değilsiniz.

Hoppalaaa eşin ailesini bitirdik kuzen eşlerine kadar açıldık. :KK70:
Valla işimiz çok zor..:KK14:

alınganlık degıl esasında ''la'' cok hoş gelmedı...herneyse demek ıstedıgınız seylere gelınce cok haklısınız sukur kı anne baba kardes ıle ılgılı sorun yok... mesafe cok daha ıyı zaten huzursuz olmaktansa

Ay şimdi farkettim çok özür dilerim.
Ben oraya hop pa laaa yazmıştım smileye dönüşüp la kalmış.

Afedersiniz valla :oops:

kuzenin eşi mi

eşimin kuzenlerini tanımıyorum bir kaç tanesi dışında

ha onlar da buraya gelse, sokakta görsem tanımam ömrümde 1-2 kere ya gördüm ya görmedim 10 yıllık evliyim

bir tane kuzen eşi bilirim, tanırım, onu da severim; toplam 3-4 kere ya gördüm ya görmedim yurt dışındalar şimdi

bu kadar büyük bir dert değil yani; hani karşılaşıyoruz vs dersen de herkesle samimi olmak zorunda değilsin ki

bazen birinin evine gidersin de içerde birisi oturur bu da bizim komşu/akraba vs derler; onlara merhaba der; yalandan bir nasılsınız dersin ya işte ilişkiyi orada sınırlarsın olur biter

üzme canını hayatta dert edinilecek çooook şey var

ne guzel ıfade etmıssınız ... dıyorum ya dertsız basıma dert ıstemısım:) deger verıp gorusulmeyecek ınsanları ne dıye kafaya takarım :)

Abisi ve yengesiyle görüşmüyorum hiçte üzülmüyorum hatta bizden uzağa gitsinler diye dua ediyorum. Sen şimdi haklıysan neden dert ediyorsun ki kendine aman salla gitsin ya onlar kimki huzurunu bozan her kim olursa olsun uzak duracaksın yoksa olan sana yuvana olur

Ayni sey bizde de var. Bi kuzeninin esi bizi asiri kiskaniyor ve akrabalar da bize hep dikkat edin onlara cok gorusmeyin der. Mesafe koyduk biz de. Ama bana halasi amcasi da zarar verse gorusmem. Esime iftira atan bir kuzeni var mesela evlerine adim atmiyorum kayinvalidemlerin apartmanda olmasina ragmen. :) Zor degil. Hayatina devam et.
sizinki ile aynı durum dıyebılırım...ınsan uzuluyor sonucta ama degmez

cok haklısınız ..bı ara bı ben mıyım sorun yasayan der olmustum ...

Yapılan bi yanlış varsa herkes sorumluluğunu almalı.

Durduk yere çocuk değilsiniz ki banane ben Küstüm diyesiniz.

Ben zorunlu girdiğim ortam olursa bile orda bile tavrımı koruyorum susuorum yok gibi davranıyorum tabi mecburen eşimde öyle.

Boşverin Bayram geliyo sanırım düşünceniz ondan. Gerilirim diyosanız zamanlamayı iyi ayarlayın aynı ortama gelmeyin. Olmazsada yok gibi davranıp keyfinizin kaçtığını belli etmeyin.

Abisi ve yengesiyle görüşmüyorum hiçte üzülmüyorum hatta bizden uzağa gitsinler diye dua ediyorum. Sen şimdi haklıysan neden dert ediyorsun ki kendine aman salla gitsin ya onlar kimki huzurunu bozan her kim olursa olsun uzak duracaksın yoksa olan sana yuvana olur

aynen oyle evımın ıcınde huzurum kalmıyorum kafama takmaktan ama neysekı cok yakın degıl

Yapılan bi yanlış varsa herkes sorumluluğunu almalı.

Durduk yere çocuk değilsiniz ki banane ben Küstüm diyesiniz.

Ben zorunlu girdiğim ortam olursa bile orda bile tavrımı koruyorum susuorum yok gibi davranıyorum tabi mecburen eşimde öyle.

Boşverin Bayram geliyo sanırım düşünceniz ondan. Gerilirim diyosanız zamanlamayı iyi ayarlayın aynı ortama gelmeyin. Olmazsada yok gibi davranıp keyfinizin kaçtığını belli etmeyin.

kv ve kp yanımda cok sukur onlarda desteklıyor bayramda bızım oldugumuz yere gelemezler :)

Esinin annesiyle görüsmüyorum cokta memnunum.. hic sorun yasamiyorum ohhh ne güzel...

kv ve kp yanımda cok sukur onlarda desteklıyor bayramda bızım oldugumuz yere gelemezler :)

Kv kp desteği olsada olur olmasada.
Onların sağı solu belli olmaz bugün yanında olur yarın büyütmeyin ne var ki der.

Halaların biriyle 4-5 yıldır konuşmuyorum. ki sonuna kadar haklıyım iyi niyetimle katkım olsun diye gittiğim dükkanından (Kuaför) rezil edilip bide kapının önüne kondum.
Önce kv Yanımda oldu aradı bağırdı çağırdı sen kimsin kimi kovuyosun diye. Aylarca konışmado sonra barıştılar banada nevar kızım ortada nevar ki konuşun diyo.

Sen eşinle kendine bak

Kv kp desteği olsada olur olmasada.
Onların sağı solu belli olmaz bugün yanında olur yarın büyütmeyin ne var ki der.

Halaların biriyle 4-5 yıldır konuşmuyorum. ki sonuna kadar haklıyım iyi niyetimle katkım olsun diye gittiğim dükkanından (Kuaför) rezil edilip
:( üzüldüm ne bıleyım bız cok saf kalmısız ya yasamamısız sorun kımseyle...tuhaf gelıyor ama haklısınız ne sorunlar var..

aynen oyle evımın ıcınde huzurum kalmıyorum kafama takmaktan ama neysekı cok yakın degıl
Aynen canım huzurunu kaçırmaya değmez, sen keyfine bak, eşinle yuvanda huzurlu olmaya bak. Gerisini de at arkana hiiiiiç tınlama bile

Back
X