• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi Tarafından Dışlanmak...

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Sizlere direk içinde bulundugum durumu anlatma istiyorum.. 2 yıllık evliyim 11 aylık kızım var..
Eşimin ailesi ile olsun kendi ailemle olsun cok ama cok sorunlar yaşıyoruz bu bizi cok yıprattı.. yıpratıyor
benm bir eltim ve bir görümcem var kp kv hayattalar.. benim sorunum eşimin ailesi tarafından sürekli olarak dışlanıyor olmam.. bu beni cok üzüyor takmayım diyorum olmuyor içerleniyorum kendi kendimi hep sorguluyorum ben bu insanlara ne yapmış olabilirim ki ?
eşimle konuşuyorum eşim herşeyin farkında bana takma boşver mesafeni koru sen diyor..
mesafemi saygı cercevesinde hep koruyorum lakin takmamak elde değil size somut örnekler vermek istiyorum ne yaptıklarını anlamanız için..
mesela kv gideceğimz zaman eltim ve görümcemde olur kv hepmizi bir cagırır bazen beraber yenilsin içilsin die..
eltim ve görümcem bana pek pas vermezler naptn ne ettin tamam .. ben kızımla bir köşede otururum onlar hep sıkı fıkılar.. gecerler otururlar karsıma.. fısır fısır konuşurlar gözüme soka soka gülüşürler.. eltim bana laf atmaz eşime atar mesela.. mutfakta yemek pişirilyor oldu vakit mutfaga giderm yanlarına takmazlar beni.. bende kızımla oynarım..
bir ortama gideriz mesela dügün.. bana dogru düzgün selam bile vermezler gecerler bir masaya kol kola girer gelirler benmle muhtattap olmazlar pek yine fısıldaşmalar biz cok iyiz anlamında gösterişler..
kızım la ilgiliede ayrımclk oluyor en cok bu üzüyor beni.. mesela görümcemn cocukları benm kızımla pek oynamazlar.. cocuklara birşeyler alınır benm kızıma hiç alınmaz.. haa benm kızımın ihtycamı var kesinlikle hayr.. en basit örnegi giderler bakkalden cocuklara kraker su bu vs alırlar yada oyuncak alınır.. ama benm kızıma hiç vermezler seceler ayırırlar benm kzımı sevmezler benm zaten kimseden bir beklentim yok ama neden ben ne yaptım onlara ? neden bu ayrım ? onlarn cocukları orda oynarken kızımda dahil olmak istiyor canm yavrum benm ama kovalıyor cocuklar sen git diolar oyuncak vermiyorlar kızımı aglatıyorlar.. bende kendim oynastırıyorum
eltm ve görümcem ben o eve gelin gelmeden önce cook kavga etmsler şimdi iyiler..
iyi olsunlar.. ben onları kıskanacak değilim yahut iyiler die aralarını bozmaya calısacak değilim.. lakin iyisiniz eyvallah ama beni neden dıslıyorsunuz.. kendimi dıs kapının dıs mandalı gibi hissediyorum zaten kimim kimsem yok.. cok üzlüyorum 4 ay evvel önce görümcemle ufak bir atısmamız oldu.. bu konulardan acıldı..
ben kendisine acıkca sormstm abla benmle bir derdiniz sıkıntınız varsa bileyim.. bir kusurum varsa bileyim.. tamam belki beni sevmeye bilirsiniz.. belki diğer gelininizle daha iyi anlaşıyorsunuzdur olabilir ama ben neden dıslanıyorum bende bu ailenin bir parçasıyım artık dedim..
benm seni dısladm felan yok dior.. ben kimseyı dıslamıyorum dior...
mesela görümcemn evine gideriz.. bize bir kuru cay koyar.. ama eltim de geldi vakit pastalar kekler ikramlıklar.. herşeyde eltimi övünürler.. eltin söyle eltin böyle..
eltim zaten ben aileye kaltıldıgım günden bu yana beni cok kıskanan birisi.. onun oglu benim kızım var.. bu yüzden o gözde gelinmiş.. oglu olan üstün olurmuş asla onun yerine gecemezmisim o sevilen gelinmiş. bana bunları söyledi bilyormsnz.. eşimi bile kıskanır benden
bir olup beni kıskandırma calışıyorlar..bunu nerden anlıyorum herşeyi gözüme soka soka yapmalarından..
takmadan olmuyor üzülüyorum dıslanmak cok kötü birşeymiş oraya gitmek istemiyorum onlarla görüşmek istemiyorum ama eşimin hatrı için kızımın hatrı için iyi değilm bu aralar ne yapmam lazm benm bu insanlara karsı.. o kadar dıs kapının dıs mandalyım ki bu durum beni cok yormaya basladı

Son düzenleyen: Moderatör:
amannn canım boşver
eşinle mutlumusun? eğer cevabın evetse
onlar seni sevmiş sevmemiş ne önemi var ki
belli ki bilerek yapıyorlar
gül geç gerçekten komik
bide bunu taktığını bilirlerse daha çok üzerine gelirler
sallama boşver onlarla boş muhabbete gireceğine bebeğinle ilgilen daha iyi

Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş zaten, çok da mıç mıç olmaya gerek yok. Ne güzel işte burdaki bayanların çoğuna fazla takılmaktan dertli. Mesafeli olun. İnanın ki mesafe var huzur var. Esiniz de takmayın diyormuş ohhhh mis.

amannn canım boşver
eşinle mutlumusun? eğer cevabın evetse
onlar seni sevmiş sevmemiş ne önemi var ki
belli ki bilerek yapıyorlar
gül geç gerçekten komik
eşimle mutluyum cok şükür elbette ufak tefek sıkıntılarmz var.. ama aşıyoruz bir şekilde..
lakin dıslanmayı kendime yediremiyorum bir hatam kusurum olsa tamam anlarm ama oda yok..neden ben ve benim kızım dıslanıyor :(

herkes sizi sevmek zorunda değil. gidip gelmezsiniz, arkadaşlık veya hizmet beklemezsiniz, olur biter.
elbette haklsnz sevmek zornda değiller ama bu kadarda gözüne sokmaya gerek yok.. peki ya kızım onun ne sucu var? oda yigenleri değil mi ? el kadar bebegi neden dıslıyorsnz.. eşimin hatrı için gidiyorum.. yoksa yüzlerine bakmam.. inanın iyi deilim cok yıprandm yaşadıklarmndan ötürü en agırı kızımı dışlamaları

eşimle mutluyum cok şükür elbette ufak tefek sıkıntılarmz var.. ama aşıyoruz bir şekilde..
lakin dıslanmayı kendime yediremiyorum bir hatam kusurum olsa tamam anlarm ama oda yok..neden ben ve benim kızım dıslanıyor :KK43:
canım eşimin aileside bana karşı öyleler
inan ki aramaz sormazlar
ama bak hamile olduğumu duydular yaa bir değiştiler

sende onların yanında asla surat asma sende gül kocanla sohpet et patlat bi kahkaha, ne üzülüp onları mutlu edeceksin... şu erkek çocuk kız çocuk ayrımına uyuz olurum zaten, ilerde büyünce gelin onları kapını önüne koyunca görürüm ben çokta erkek oğlum var diye böbürlenmemek lazım

Inanirmisin yerinde olmayi cok isterdim. Benimkilerde tam tersi ben ne kadar uzak olmaya calissam burnumda bitiveriyorlar.Zamaninda esimle arami bozmak icin elinden geleni yaptilar.Esim izin vermeyince yanimda olunca vazgectiller.Simdi ben yaptiklarini unutamiyorum .Kv aramda 1 sokak var aylar geciyor evine gitmiyorum kendisi her gun gelir geldigi gibide huzurumu bozar gider.Gorumcemde ayni sekilde bir kiskanclik bir fesatlik almis basini gitmis ,eltim cabasi.

Anlicagin ne kadar uzak olurlarsa o kadar senin icin iyi.Hic bir zaman samimiyetlerine inanma eltin ve gorumcende rol yapiyorlar unutma.
Esin ve cocugunla mutlu olmaya bak canim.

eşime dedim.. bak durumları biliyorsn.. hadi beni gectm benm evladıma karsı ayrmclk yapıyor el kadar bebegimden ne istiyorlar dedim.. haklsn dior.
haklı olmak yetmiyor ben görüşmek istemiyorum diyor..
o zamanda ben arada kalırım lütfen benm hatrm için diyor.. mesafeli ol benmle git gel muhattap olma dior.. ama işte gittim zamanda cook üzlüyorum.. en cok kızıma içim parçalanıyor onlar orda oynarken kızım yanlarına gitse kovalıyorlar :(

Inanirmisin yerinde olmayi cok isterdim. Benimkilerde tam tersi ben ne kadar uzak olmaya calissam burnumda bitiveriyorlar.Zamaninda esimle arami bozmak icin elinden geleer yaptilar.Esim izin vermeyince yanimda olunca vazgectiller.Simdi ben yaptiklarini unutamiyorum .Kv aramda 1 sokak var aylar geciyor evine gitmiyorum kendisi het gun gelir geldigi gibide huzurumu bozar gider.Gorumcemde ayni sekilde bir kiskanclik bir fesatlik almis basini gitmis ,eltim cabasi.

Anlicagin ne kadar uzak olurlarsa o kadar senin icin iyi.Hic bir zaman samimiyetlerine inanma elyin ve gorumcende rol yapiyorlar unutma.
Esin ve cocugunla mutlu olmak bak canim.
allah yardımcnz olsn sizin işinizde zor istenmedikierini bildikleri halde birde geliyorlarmı yüzsüz gibi evinize.. üzüldüm
bu konular meger cok zor cok yıratıcıyms dedim ya benide bırak kenara kızımn dıslanmasına dayanamıyorum artk .

kendinizi çok mu geri çekiyorsunuz aceba?
yani hep beklemek yerine bu kadar sorun ediyorsanız sizde dahil olun.
kızınızi alip köşeye oturmayin.yanlarına oturun.sizde sohbete dahil olun.
mutfakta iş yapıyorlarsa yardım edin.
ortamı görmediğimiz için bilemiyorum.belki siz kendinizi ötekilestiriyorsunuz.
kimse istemez ki soğuk soğuk köşede oturanla muhabbet etmeyi..

Sen ayrı gideceksin kv çağırdığında ben birlikte yiyip içmek istemiyorum anne dersin. Öff afakanlar bastı okurken.
Tek takılın ayrı gidin çok görüşmeyin inan bana eltinle görümcen gibi sıkıfıkı olmaktansa arada mesafe olmasını yeğlerim. Doğrusu budur çünkü. Yarın bigün bu samimiyetlerinden doğan problemleri sadece izle.
Ama çok içlerine girmek istiyorsan muhabbetlerine sen katılmalısın kimse kimseyi çağırmaz. Ama sende bu yapıda biri değilsin belliki. Bence mesafen doğru boşver.

Eltiyle görümce liseli kızlar gibi, ergenlikten çıkamamışlar daha.
Siz bozulduğunuzu belli etmeyin, daha çok üstünüze gelip, kıskandırmaya çalışırlar.
Umrunuzda değilmiş gibi yapın, aslında gerçekten umrunuzda olmamalı ama yapamıyorsanız da rol yapın.

kendinizi çok mu geri çekiyorsunuz aceba?
yani hep beklemek yerine bu kadar sorun ediyorsanız sizde dahil olun.
kızınızi alip köşeye oturmayin.yanlarına oturun.sizde sohbete dahil olun.
mutfakta iş yapıyorlarsa yardım edin.
ortamı görmediğimiz için bilemiyorum.belki siz kendinizi ötekilestiriyorsunuz.
kimse istemez ki soğuk soğuk köşede oturanla muhabbet etmeyi..
ben soguk soguk köşede oturmuyorum.. dahil olmak istiyorum oldurmuolar kızımı oyunua dahil etmeye calışıyorum cocukları kızımı kovalıyor kızım aglıyor.. mesela mutfaga gidiyorum yardıma sana gerek yok diolar..

allah yardımcnz olsn sizin işinizde zor istenmedikierini bildikleri halde birde geliyorlarmı yüzsüz gibi evinize.. üzüldüm
bu konular meger cok zor cok yıratıcıyms dedim ya benide bırak kenara kızımn dıslanmasına dayanamıyorum artk .
Sorma canim inan yuzsuzlugun dibine vuruyorlar ornegin kv dun geldi bize yemin ediyorum geldigi ve gittigi gibi esimle tartistik .Arkasindan iblisleride getiriypr heralde kadin.Ben elimden geldigince uzak duruyorum inanin bayrda bile gitmek istemem ama iste eslerimiz hatrina gidyoruz.Ben onlari rakmayinca esimle iyi oldukcadaha cok køpůruyorlar .
Kisacasi arkadasim inanki uzak durmalari daha iyi sen kendinini cek geri plana bak ozaman ne oldu diyip daha cok onlar gelicek sana.

Eltiyle görümce liseli kızlar gibi, ergenlikten çıkamamışlar daha.
Siz bozulduğunuzu belli etmeyin, daha çok üstünüze gelip, kıskandırmaya çalışırlar.
Umrunuzda değilmiş gibi yapın, aslında gerçekten umrunuzda olmamalı ama yapamıyorsanız da rol yapın.
rolda yapamıyorum yapım musait değil inanın .. acaba bendemi sorun diyerek dahil olmak istiyorum oldurmuolar kızımı dahil ediyorum cocukların yanına cocukları oynamıor kovalıyor kızımı.. sen git diolar.. kızım bir köşede aglıyor bende oyuncaklarımızı alıp kendim oynastıyorum.. eşm görüyor bunları ve sadece haklsn bosver demekle yetiniyor..

Back
X