- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi cesursincap
Hangimiz önemseniyoruz ki eş ailesi tarafından ?Bu durumla ilgili geçmiş konularım var. Hala değişen birşey yok. Sadece hamile olduğum için kv haftada 2 kez arıyor artık bebeği sormak için. Öğle arası ailenin gözbebeği olan eltim aradı. Haftasonu kv hepimizi yemeğe çağırıyormuş ve orada hep birlikteyken eşimin 3 hafta sonra olan doğumgününü kutlamayı düşünüyorlarmış. Geçen haftasonu eltim müsait olmadığı için bu haftasonuna ertelenmiş. Canımı sıkan durum şu ki hep ailenin diğer fertlerine uymamız bekleniyor. Sırf bu durum canımı sıktığı için bu haftasonu müsait değiliz dedim ama henüz geçerli bir neden de bulamadım. Eltim ısrar ediyor bu haftasonu olsun diye. Ben eşimin doğumgünü olan hafta kutlarız dedim ama pek memnun olmadı. Şimdi biliyorum ki bu haftasonu için ısrarlar devam edecek, onları ikna etmem beklenecek. Her zaman aynı şey. Hep onlar çok meşgul de biz boş gezenin boş kalfasıyız gibi bütün planlar yapılıp en son bize haber veriliyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Siz olsanız ne yapardınız eşinizin hatrı için bir kez daha onlara mı uyardınız yoksa kendi bildiğiniz de inat mı ederdiniz?
Siz de onları önemsemeyin