- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
selam arkadaşlar size danışmak istiyorum
,
öncelikle baştan sona okuyan herkeze teşekkür ederim şimddiden..
ben 20 yaşındayım ve 5 senelik bir ilişkim vardı şuan5 aylık evliyim. eşimi çoook seviyorummm oda beni çok sevio biliyorum ama tabiki ailelerrr herşeyi bozuyor. ben taaa nişanlıyken istenmedimmm ne kaynanam ne görümcem ne abisi kimse tarafından sevilmedim hep dışlandım. hata eşim askerden geldi ablasıyla telde konuşuor ablası dioki salakmısın hala bırakmadın onu askerde akıllanırsın sanmıstık diyor
ben gene susuorum abisi beni her seferinde azarlıyor her konuda babam hakkında konusuyor ama eşim hep aRKAMDA bana sahip cıkıyor onlarla kavga ediyor kız kardesi nısanlıyken aıleme benım hakımda kotu soyler soyluooo
ben dayanamayıp ilaç içip intihar etmeye kalkıorum bısey olmuo tabıkı gene hersey unutuluomus gıbı oluorrr
ve benim ailem onlardan artık nefrett edio ayrılll diyor ben sevıorum dıyıorum ve bırakmıorumm
ve zaman boleee gecip gidiooorrr 2 yıl nişanlı kaldımmm
askerlik v.s derken. evlendik herşey unutulur derken ben hep iyi olmak istedim onlara yanı evlendım unutulsun hersey dedım. buarada bana ne bır bayram ne bır sey hıc gelın muamelesı yapılmadı esyalarımı esımle aldım yardım edılmedııııı
ve sonra ıstedınde yapmadık denıldı
demem gerekiyor sankiiii
herneyse evlendim eşim unut artık filan dio bende tmm diorum ii davranıorum güleryüz gösteriorum
ama haketmiolarmışşş eşimin o bni istemeyen ablası ( daha doğrusu hepsi istemiorrr ) adıyamandan istanbula geldi burda bir iş kurmaya kalktı ve eşimi işinden çıkartıı eşime yalvardım yapma etme diye dinletemedimmm herşey güzel olcak dedi
ve işyerinin açıldığı gün ablasının oğluyla kavga etti ve eşim işi bırakıp eve geldi abisi beni aradı soyle ona bıze gelsın dıe bu gıtmedı sonra butun aılesıııı annemlerın evının onune geldı benm evım annemlerın yanında
rezillik diz boyu abısı babama bagırdı ablası anneme ben hıc bısey dıyemedım soka gırmıstım 

esım benı eve goturdu ablası ensıtesı geldı bunlar dıokı bak babasına bısey yapar dover oldurur fılan abısı adam oldurmekten ıcerde yattı 63 sene once belalı bırı yanııı
ben o arada sınır krızı gecırıoorum ve bayılıorum :2: eşim dio işte çalışmıcam onlarrla konusmıcam benım aılem yok artık bıttı dıyorr
tabııı ertesı gun esımı arıolar buda gıdooooo veeee bnm babamı tehtıd eden abısı ıle barısoooooooooooooooor 

ve eve gelıp dıorkı ablamın elını opucem bu iş uzmaasın barısalım 

o gün abisi ve diğer ablası bna gelıo abısı ablası benı sucluo aılemı sucluor senın yzunden ben dolduruomusum aılem dolduromus ordan tasınıcamısımmmm
işe dönceksin bu hayır diyor arada 2 gün geçmeden abısı gene cagırıorrr bu seferde ıse calısmaya ıkna edıorr maaşına zam yapmışş
buarada eşimle bana çooooooooooook iiii 

ama ben unutmuorum olanlarıııı bu olay olalı 1 hafta olmadı daha dünden beride işe gidiorr cuma günü tatile gidicektik bizim annemlerın yazlıgına ama o çalıacağı için gelmiooooooooooorrr
ben aılemle gidicemmmm ve bnm günüm geciodu bu aılesıne hamilee dmiş
ama değilim hasta oldumm. şimdi insanlar ne diycek ben eşime nasıl davrancam çocukda istiorummmmmm offfffff aklım cok karısık esım onlarla konusmamı ıstıor ama benen ıstemıorumm kotuluk olmasın sıorrr 
yardım edin neolurrr

öncelikle baştan sona okuyan herkeze teşekkür ederim şimddiden..

ben 20 yaşındayım ve 5 senelik bir ilişkim vardı şuan5 aylık evliyim. eşimi çoook seviyorummm oda beni çok sevio biliyorum ama tabiki ailelerrr herşeyi bozuyor. ben taaa nişanlıyken istenmedimmm ne kaynanam ne görümcem ne abisi kimse tarafından sevilmedim hep dışlandım. hata eşim askerden geldi ablasıyla telde konuşuor ablası dioki salakmısın hala bırakmadın onu askerde akıllanırsın sanmıstık diyor

yardım edin neolurrr