• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi ve benim ailem

zeynelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
5.744
96
158
selam arkadaşlar size danışmak istiyorum :36:,

öncelikle baştan sona okuyan herkeze teşekkür ederim şimddiden..:54:

ben 20 yaşındayım ve 5 senelik bir ilişkim vardı şuan5 aylık evliyim. eşimi çoook seviyorummm oda beni çok sevio biliyorum ama tabiki ailelerrr herşeyi bozuyor. ben taaa nişanlıyken istenmedimmm ne kaynanam ne görümcem ne abisi kimse tarafından sevilmedim hep dışlandım. hata eşim askerden geldi ablasıyla telde konuşuor ablası dioki salakmısın hala bırakmadın onu askerde akıllanırsın sanmıstık diyor :14: ben gene susuorum abisi beni her seferinde azarlıyor her konuda babam hakkında konusuyor ama eşim hep aRKAMDA bana sahip cıkıyor onlarla kavga ediyor kız kardesi nısanlıyken aıleme benım hakımda kotu soyler soyluooo :47: ben dayanamayıp ilaç içip intihar etmeye kalkıorum bısey olmuo tabıkı gene hersey unutuluomus gıbı oluorrr :37: ve benim ailem onlardan artık nefrett edio ayrılll diyor ben sevıorum dıyıorum ve bırakmıorumm :31: ve zaman boleee gecip gidiooorrr 2 yıl nişanlı kaldımmm :27: askerlik v.s derken. evlendik herşey unutulur derken ben hep iyi olmak istedim onlara yanı evlendım unutulsun hersey dedım. buarada bana ne bır bayram ne bır sey hıc gelın muamelesı yapılmadı esyalarımı esımle aldım yardım edılmedııııı :15: ve sonra ıstedınde yapmadık denıldı :53: demem gerekiyor sankiiii :53: herneyse evlendim eşim unut artık filan dio bende tmm diorum ii davranıorum güleryüz gösteriorum :41: ama haketmiolarmışşş eşimin o bni istemeyen ablası ( daha doğrusu hepsi istemiorrr ) adıyamandan istanbula geldi burda bir iş kurmaya kalktı ve eşimi işinden çıkartıı eşime yalvardım yapma etme diye dinletemedimmm herşey güzel olcak dedi :50: ve işyerinin açıldığı gün ablasının oğluyla kavga etti ve eşim işi bırakıp eve geldi abisi beni aradı soyle ona bıze gelsın dıe bu gıtmedı sonra butun aılesıııı annemlerın evının onune geldı benm evım annemlerın yanında :25: rezillik diz boyu abısı babama bagırdı ablası anneme ben hıc bısey dıyemedım soka gırmıstım :43::43::43: esım benı eve goturdu ablası ensıtesı geldı bunlar dıokı bak babasına bısey yapar dover oldurur fılan abısı adam oldurmekten ıcerde yattı 63 sene once belalı bırı yanııı:25: ben o arada sınır krızı gecırıoorum ve bayılıorum :2: eşim dio işte çalışmıcam onlarrla konusmıcam benım aılem yok artık bıttı dıyorr :45: tabııı ertesı gun esımı arıolar buda gıdooooo veeee bnm babamı tehtıd eden abısı ıle barısoooooooooooooooor :53::53::53: ve eve gelıp dıorkı ablamın elını opucem bu iş uzmaasın barısalım :53::53::53::53::41::41::41:o gün abisi ve diğer ablası bna gelıo abısı ablası benı sucluo aılemı sucluor senın yzunden ben dolduruomusum aılem dolduromus ordan tasınıcamısımmmm :43: işe dönceksin bu hayır diyor arada 2 gün geçmeden abısı gene cagırıorrr bu seferde ıse calısmaya ıkna edıorr maaşına zam yapmışş :41: buarada eşimle bana çooooooooooook iiii :37::37::37: ama ben unutmuorum olanlarıııı bu olay olalı 1 hafta olmadı daha dünden beride işe gidiorr cuma günü tatile gidicektik bizim annemlerın yazlıgına ama o çalıacağı için gelmiooooooooooorrr :47: ben aılemle gidicemmmm ve bnm günüm geciodu bu aılesıne hamilee dmiş :50: ama değilim hasta oldumm. şimdi insanlar ne diycek ben eşime nasıl davrancam çocukda istiorummmmmm offfffff aklım cok karısık esım onlarla konusmamı ıstıor ama benen ıstemıorumm kotuluk olmasın sıorrr :25:

yardım edin neolurrr

küçük yaşta evlenemenin sakıncaları işte

daha çok küçüksün kavga ettin diye intihara kalkışmalar ayılıp bayılmalar normal değil

ne kadar kötü olursa olsun ailesi eşin o işte çalışmak istiyorsa çalışır eğer ki arada ki mesafeyi koruyabilirse sorun yok

sen çalışıyor musun belki düğün borçları olduğu için başka yerde iş bulma sıkıntısı yaşayacağı için mecbur kabul etmiştir

hem sen kendin daha çocuksun neden çocuk düşünüyorsun

hele bi evliliğin otursun sonra tabii ki çocuğu da düşünürsün

sizin yaşınızdakiler liseye üniversiteye gidip okuyup iş sahibi oluyor, sizin derdiniz kayınvalide, kayınbirader..

17 yaşındaki çocuğunu nişanlamak da iyi cesaret ister maşallah çok bilinçlilermiş sizinkiler..

bu yaşta bu kadar dertle, işsiz kocayla çocuğu ne yapıcaksınız? 6 yaşına gelince araba camı sildirmeye yollarsınız artık.

bence bir an önce bu saçma sapan evlilikten kurtulup okuyup meslek sahibi olmaya bakın. çocuk kaçmıyor büyüyünce yaparsınız

küçük yaşta evlenemenin sakıncaları işte

daha çok küçüksün kavga ettin diye intihara kalkışmalar ayılıp bayılmalar normal değil

ne kadar kötü olursa olsun ailesi eşin o işte çalışmak istiyorsa çalışır eğer ki arada ki mesafeyi koruyabilirse sorun yok

sen çalışıyor musun belki düğün borçları olduğu için başka yerde iş bulma sıkıntısı yaşayacağı için mecbur kabul etmiştir

hem sen kendin daha çocuksun neden çocuk düşünüyorsun

hele bi evliliğin otursun sonra tabii ki çocuğu da düşünürsün

evet küçük yaşta evlendiiim ama çok sevdim halaa seviorummm evet calısıorum eşimde iş bulabilirr ama istemiorr en azından isteyemiorr izin vermiolar. :36:

sizin yaşınızdakiler liseye üniversiteye gidip okuyup iş sahibi oluyor, sizin derdiniz kayınvalide, kayınbirader..

17 yaşındaki çocuğunu nişanlamak da iyi cesaret ister maşallah çok bilinçlilermiş sizinkiler..

ben buraya derdimi payşatım yargılayın yada olumsuz konuşum diye değilllllll :41: benim aileeeeeeeeeeem evlenmemi istemediiiii şuan ben zaten üniversite 2. sınıf ogrencıyımmmmm :27: ailemi yargılaamaaak size düşmezzzzz :20: benim ailem çok engel olmak istedi ama olamadı :36:

bu yaşta bu kadar dertle, işsiz kocayla çocuğu ne yapıcaksınız? 6 yaşına gelince araba camı sildirmeye yollarsınız artık.

bence bir an önce bu saçma sapan evlilikten kurtulup okuyup meslek sahibi olmaya bakın. çocuk kaçmıyor büyüyünce yaparsınız

yaa sormak istiyorum siz kaç yaşındasıonız saçma sapan evlilik dediğiniz benim 5 senedir sevdiğim insanlaaa :51: 6 yasında cam sılmeye yolarsınız nasıl bır cumleeee :45: bnm sukur paraya pula ıhtıyacım yokkkkkk allahıma bınlerce sukurr :1: arkamda aılem varr ufacık seyde bana sahıp cıkmasını bılırlerrr :40: siz yorum yapmayın lutfennnnnnn :42:

Ya bence de insanlar buraya dertlerini yazıyo yardım yardım istiyor, amaa başlıyorlar niye küçük yaşta evlendin, ailen niye verdi. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor, ayrıca merak etmeyin sizin kadar ailesi de düşünüyordur kızlarını.

sizin moreliniz bozuk galiba sinirinizi bu yorumlarla çıkarıosunuz evlendim olmadı durun boşanıp devammı ediyim diyecek arkadaş derdini açmış yardım istiyo boşanması tek çaremi sokakta cam sildirmek ne kadar bilinçsiz edilmiş bir kelime yorumlarınıza dikkat edin lütfen :20:

Ya bence de insanlar buraya dertlerini yazıyo yardım yardım istiyor, amaa başlıyorlar niye küçük yaşta evlendin, ailen niye verdi. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor, ayrıca merak etmeyin sizin kadar ailesi de düşünüyordur kızlarını.

ya anlamıorummm gercekten ya 17 yasında evlenenler var ben onalrı bıle yargılamıorummm herkezın kendı kararıı :34: tmm anladı kendisi gec yasta evlenıoo yönetici pzoisyonunda işi var filan ama herkez şanslı değil demekkiii :27:

yaa sormak istiyorum siz kaç yaşındasıonız saçma sapan evlilik dediğiniz benim 5 senedir sevdiğim insanlaaa :51: 6 yasında cam sılmeye yolarsınız nasıl bır cumleeee :45: bnm sukur paraya pula ıhtıyacım yokkkkkk allahıma bınlerce sukurr :1: arkamda aılem varr ufacık seyde bana sahıp cıkmasını bılırlerrr :40: siz yorum yapmayın lutfennnnnnn :42:

canım ben 27 yaşındayım.

ailenin parasına güvendiysen sorun yok. çocuklarına da ailen baksın eşin de koca diye otursun evinde?
çocuk yapınca bitmiyor malesef masraflı bir iş..

kucağınızda çocukla hangi üniversiteyi bitirmeyi planlıorsunuz merak ettim?

ya anlamıorummm gercekten ya 17 yasında evlenenler var ben onalrı bıle yargılamıorummm herkezın kendı kararıı :34: tmm anladı kendisi gec yasta evlenıoo yönetici pzoisyonunda işi var filan ama herkez şanslı değil demekkiii :27:

Boşver sen, milletin yargıçlığı tuttu :)
Bence hemen çocuk için şartlama kendini, en azından hersey rayına oturana kadar (yani ailesi kısmı) ondan sonra çocukların olur, zaten daha gençsin. Ailenin yanından da ayrılma. Peki eşinle ailenin arası nasıl?

canım ben 27 yaşındayım.

ailenin parasına güvendiysen sorun yok. çocuklarına da ailen baksın eşin de koca diye otursun evinde?

Okuyacağım dememiş ki zaten, ki herkes okumak zorunda da değil. Ayrıca ailesi kabul ettikten sonra kimseye laf düşmez!

herkes kendi şansını kendi yaratır

evet biraz üslubum sertti özür dilerim ama biraz da gözlerini açmak istedim.

iş yok güç yok neden çocuk yok diye üzüleceğine biraz kendi ayaklarının üzerinde dur istedim. daha önünde çocuk yapabileceğin uzuuuun yıllar varken kayınvalide kayınbirader derdine düşme.. hele hele çocuk sakın düşünme. sonra kendin pişman olursun..

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım sen kendini ne kadar yıpratırsan da yıprat eşin o işte çalışır canım sende onun ailesiyle mesafeli görüşürsün eger eşin istiyorsa her ailede sorunlar oluyor bizde çok çektik bazı akrabalardan babam sağolsun hiç bir akrabasına bizi ezdirmedi

Ailelerin anlaşmaması gerçekten kötü birşey,şimdi yeni evlisin eşin yanında olacak ama zaman geçince inan bana ailem ailem diyecek,sen sakın eşine ailen ailen deyip onlarla yaşadığın problemleri anlatıp durma,gün gelir patlak verir..Bırak eşinde çalıssın ev işlerine müdahale ettirmesin yeter,çocuk işinide biraz ertele bence ortalık durulsun herşe rayına otursun ondan sonra yap,ilerde sorun olursa allah korusun,o çocuğun günahını çekmeyin,kavga gürültü olan evde hem hamileliğin kötü geçer hemde bebek etkilenir.

canım ben 27 yaşındayım.

canımmm maşalahhh sen mükelsinnnn belliiii eşin mukemmel işin mükemmellll sen sakın yanlıs yapma tamam mı :33: :21: ailemiin parasına güvenmiyorrrumm eşimin işi gücü var buaradaaa sen işsiz diyip duruosunnndaaa :51: eşim bugün işten ayrılsın yarın iş bulur allaha şükürrrr eşim koca diye evde oturcak bir karaktere sahip değillll alaha sukurrr :32: :34: çocuğu ben istiorum cunku cok sevıorum evet bakımı zor bılıorum ama ıstıorum sın yorum yapmayı bılmıorsunuz lutfen yapmayınnnn :ssz:

Back
X