sağol canım yaa.benimki gibi koca kimde vardır acaba
bende de var merak etme yanlız değilsin..
bende 6 yıldır evliyim ve bu para isteme mevzusu evlendiğim gün başladı..herkezin ailesi çocuğu evlenince yardım eder bizimkilerde habire para ister...eşimin ailesinin evimde 1 tek iğnesi bile yok...düğünümde bana bırak bilezik takmayı küçük bir altın bile takmadılar,birde üstüne evlendiğimiz gün eşimden altın istemiş, burada düğünler olucak, onlara giderken altın takmam gerek bana altın ver diyerek,3 altınımı almış ..ben de altınlarımı çaldırdım diye korkumdan eşime söyleyemiyorum..meğersem annesine vermiş...
kayınvalidem,evine bu sene boya yaptırdı,kapıları değiştirdi,yerlere fayans yaptırdı,kartonpiyer yaptırdı...kayınpederim kayınvalideme doğru düzgün pazar parası bile vermez maaşım yetmiyor diye bu değirmenin suyu nereden geliyor peki onlara..eşim ve kaynımdan..eşim inkar etse bile o evi yaptırdığından adım kadar eminim..benim evimin kartopiyeri yok ama kayınvalidemin var..bu nekadar üzücü bir durum...
kayınvalidem sürekli ben sizleri nelerle büyüttüm,siz okuyun diye bileziklerimi sattım,arsalar sattım diyerek habire acındırır ve para ister...ben 4.tüp bebeğimi yaptırıcam sizinde paraya ihtiyacınız vardır demez..
eşime ve kaynıma sürekli bişeyler aldırır ama asla giymez...niye giymiyorsun diye sorduğumda ben almayı severim giymeyi değil der..gelde gırtlağına sarılma...kahverenginden başka asla başka renk ayakkabı giymez ama sırf oğulları ona para harcasın diye gider siyah alır...sonra sorarım niye ayakkabıyı giymiyorsun diye ben siyah renk sevmem der...bunun gibi yüzlercesi var daha....
ama ben ne yapıyorum peki....baktım eşimle konuşmayı denedikçe olmuyor,sürekli kavgalar çıkıyor..bende annesine aldığı yada gönderdiği her parada onu daha fazla masrafa sokuyorum...en son evini yaptırma mevzusunda gittim 180 tl'ye saat aldım..kolye, bileklik ve küpe aldım..bugünde gittim saçıma röfle yaptırdım ve elektrik süpürgesi aldım hatta ucuna 100 tl'ye ekstra bir başlık daha aldım..halıyı dövme özelliği varmış..sonrada üstüme başıma alışveriş yaptım..
madem o oğluna acımıyor ben niye acıyayım ki?????ben acıdığım için, adam benimle kavga ediyor..demek ki kocam sömürülmekten hoşlanıyor bende onun istediği gibi bir eş olmaya çalışıyorum..hem kıymetlide oluyorum...
sende sakın kendini harap etme,ben 6 yıldır ettim de ne oldu,saçlarım beyazladı ve döküldü..sende git eşini sürekli borca sok..alışveriş yap,evindeki bazı şeyleri yenile,onlar yiyeceğine sen ye...bak hem kocan tarafında da kıymeti olursun...ahh canım karıcım senin gözlerin bukadar güzelmiydi bunca yıldır farkedememişim diye iltifat bile alırsın...erkeklerin metresleri neden kıymetli sanıyorsun...evdeki kadın sürekli adamın parasını tutmaya çalışırken metresi, har vurup harman savurduğu için kıymetli,
sakın acıma kocana yoksa acınacak duruma düşersin...