ayni benim gorumcem ve kaynanam.benide ayni evde zorla oturtmaya calistilar.karsi ciktim diye dusman oldular.yapmadiklarini birakmadilar sonra.yalanlar iftiralar.hastalanma numaralari vs.aslinda burda anlatsam herkesin agzi acik kalir.seytanin aklina gelmeyecek seyler yani.esim de aynen ablasini cok seviyordu ben sadece ona guvenirim onun soylediklerini benimserim diyordu.bu kavgalarda hep onlari tuttu beni aglatti.bosanmadim bende inat ettim.gorusmedim onlarla uzun bir sure.kaynanam ameliyat oldu gitmedim.sonradan sonradan artik yavasladilar baktilar ben taviz vermiyorum ve bu arada esimle cok iyi anlasmaya calistim kendimi sevdirdim iyice.cok sukur artik evim duzenim ayri.hicbirseyime karisamiyorlar kabullendiler herseyi.ve mesafeliyim ama saygiliyim onlara karsi.gorumcemle ama hala cok sogugum buz gibiyim ona, oda bana karsi.esimde artik bana cok deger veriyor.karisinin yerinin ayri oldugunu cok iyi anladi bu surecte.ama tabi esimde bu arada arayi bulmaya cok calisti.ailesinin hatalarini soyledi ve herkes birbirini idare edecek dedi.