Eşimin Ailesi yardım...

Evliliğimin başında bir kaybım oldu devlet hastanesindeki doktorlar ilgilenmediler kalp atışı atıyor deyip sancılı vaziyette beni eve gönderdiler ve akşamına düşük yaptım...O yüzden 2 hamileliğimde özel de kontrollerim oldu orda doğum yaptım .Bu pandemi de eşimin işleri sıkıntıya girdiği için benim babam ödedi doğum paramı daha fazla maddi kayıp vermeyelim diye.Kimse ne olcağını bilmiyor yarınında..Bilsek zaten ona göre tedbir alıp ona göre yaşarız.Maddi kaybımız olcağını bilseydik çocuğu ilerde kendimizi toplayınca düşünebilirdik...
Babanız ödemiş Allah razı olsun ondan
Ama kp nizin ödeyesi gelmemiş babanızda ödemeseydi eşiniz ne zor duruma düşerdi
Demek istiyoruz ki kimse zorunda değil ama yine de size hak verdiğim de oluyor
insan bekliyor az da olsa yardım
yapmıyorlarsa bide biz şunu bunu yaptık demesinler kızıyor insan
boşverin çocuğunuzu güzel güzel büyütmeye bakın

Babanız ödemiş Allah razı olsun ondan
Ama kp nizin ödeyesi gelmemiş babanızda ödemeseydi eşiniz ne zor duruma düşerdi
Demek istiyoruz ki kimse zorunda değil ama yine de size hak verdiğim de oluyor
insan bekliyor az da olsa yardım
yapmıyorlarsa bide biz şunu bunu yaptık demesinler kızıyor insan
boşverin çocuğunuzu güzel güzel büyütmeye bakın
Evet hassas bir dönemde olduğumuz için yardım bekledik ..Allah razı olsun tabi ama Rabbim kimseyi yakınıda olsa kimseye muhtaç eylemesin.Benim kızdığımda o konularda ..Bizede tecrübe oldu inanın.İnsan çok ince düşününce beklentiye giriyor işte girmemek lazımmış..Sağolun mesajınız için.

He bir de sürekli bi açıklama yapmadılar diye dipnot düşüp durmuşsunuz. Siz yetkili mercii miniz de insanlar size yaptıkları yapmadıkları şeylerin izahatlerini verip duracaklar? Hayatımda duyup duyabileceğim en saçma şeylerden biri bu açıklama beklentiniz 🤭
nur35nur nur35nur diğer konuyla bu konuda nasıl da çelişmişsiniz. Siz var ya bana gıcık olmuşsunuz 🤭 bilmukabele, hislerimiz karşılıklı 🤣 dilerim hayatınız kendiniz gibilerle dolup taşsın. Sevimsiz nur.

Eşinizin ailesi "desinler" tayfasından. Masraf yaptıkları şeyler diğer insanların göreceği kalemler( 300 e bilezik, 2 gün düğün, kavurma dağıtmak vs) . Sizin şahsınıza dair bir masraf yok. Onların dünyasını böyle kabul edeceksin. El alem ne der mahallesine hoşgeldin.
Sen eşine ve cocuğuna odaklan bir şey talep etme onlardan. Çok kafana da takma.

Doğum parasını da kız babası ödemez mevzu beşikse... Açıkçası doğum parası hediyesi zartı zurtu beklemeyelim diyeceğim. Amaaaa köy adet vs diyorlarsa etrafımda bir sürü köylü insan var. Adamların durumu yokken bile gelinlerinin doğumlarını özel hastanede yaptırdılar. Altını taktılar. Gelinin ailesi de her şeyi aldı. Dediğim gibi doğruluğu tartışılır ama birileri saçma sapan biz de kız tarafı şunu yapar diyorsa kendi üstüne düşeni de yapacaklar.

Benim diyeceğim şu elinizle aranızı açmayın. Kayınailenizin yapmadıkları da bırakın onlarda kalsın. Minnet etmeyin. Ama yeri gelince de eşinize lafı tatlı talı söyleyin.

Varmış öyle bilezikler, ben de düğünümde öğrendimdi. Millete "Bilennzik taktık" diye göstermek için çeyrekten ucuz, ısırdın mı yamulan bilezikler oluyor yapıyollağmış öyle. 6-7 sene önce filan tecrübe ettimdi, oynarken kolumda babamların taktığı bilezikler ezmiş de yamulmuşlar. :KK53:
Bende tecrube ettim 🤣 sozde cerrah ve hastane sahibi olan dayim bana 7 sene once dugunumde boyle bir bilezik takmisti gorunurde bilezik ama bozdurunca tenekeden bir farki olmadigini anliyorsun 🤣🤣

Bu arada konu sahibi esinin ailesinin gercekten durumu yok anladigim kadariyla. Bence beklenti icerisine girmeyin daha fazla uzulen yine siz olursunuz. Ayrica ozel hastanedeki dogum masrafini babanizin karsilamis olmasini karsi tarafa bir arguman olarak kullanmanizi hatali buldum dogum mazrafini karsilamasi gereken kisi esiniz babaniz degil.

Burada dilediğiniz gibi insanlara hakaret edemezsiniz. Yaptığınız bir siber suç unutmayın. İcra gelen borç oğlunun gelininin kullandığı beyaz eşyanın borcu dikkat ettiyseniz. Konu sahibi kayınvalidesi ve kayınpederi kendileri yüzünden icralık olduğu halde gelip “iki bilezik taktılar” diye konu açıyor. Ne yapsın bu insanlar daha canını mı versin merak konusu. Kayınpederi beşik hediye etmiş burun kıvırmış. Tam fecaat bir konu.
Bu arada “nickimden ne kadar ahlaklı etik olduğumu anlaman lazım” kısmında haykırarak güldüm kusura bakmayın. Siz veganlığı çok yanlış anlamışsınız. Popüler olan her şeyi olmayıverin Allaseniz. Şurada neden vegan olduğunu anlat desek iki düzgün kelime edemeyeceğinize garanti verebilirim. Ayrıca kimsenin keseceği kurban sizi enterese etmez. Biz burada sizin hakaretlerinizi okumak zorunda değiliz.
Bu hayvanları sömürmeyi sevenler veganlara böyle düşman zaten hiç şaşırmadım. haddini bilmez seni. Veganlığı yanlış anlamışsın ne ya herseyin doğrusunu sen mi biliyorsun.Ben değil de Sen mi biliyorsun veganlığı ? Popüler he oyüzden şuan sitedeki tek vegan benim. 12 yıldır veganım ‘’etik’’ nedenlerle ailemle birlikte! ve sosyal medya kullanmıyoruz! Oldu mu! Popüler olanı yapmaya calışmıyorum yani kapişşşş. !! Ayrıca benim gibi olamayacağın için beni içten içe kıskanıp aşağılamaya çalışmanı anlıyorum ama fazla ileri gittin benim tercihlerimi sorgulamak sana düşmez saygısızlığı bırak ve benimle muhattap olma! senin gibi zihniyetleri dışarda görsem rezil ederim evet oyüzden karsılaşmak istemessin. He birde benle sorunun devam ediyorsa iki tekerleme söyleyip milletten alkış bekleme burda. özel mesaj at hadi by

Back
X