Eşimin ailesi yuzunden basıma gelenler

zzyeldaa

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
55
0
286
Ankara
bıktım artık yemin ederim kafayı yıcemm şimdide iş yerime taktılar eşim ankara dısında iş için gitti tabi bende burda emanetim ama onn için yaptıklarını zannetmıyorumm.kendi annemde kalıyorum suann sabah işe 1 saat gec gttm midem rahatsızz diyee iş yerini aramıslar bana gec gelcek demişler snra iş yerimi aradıgını solemeyıp cepten nasılsın calısıyonmu s-dıe arıyolar bnde yoldayım 1 saat gec gttm dedm snra tekrr geldinmi die iş yerimi arıyolar bu nedek şimdi? iş yerimden uyarı aldımm bura lise değil herkesin cebi var geldi gelmedi diee seni arayarak bzm sana olan guvenımızıde sarsıyolar amacları acıgını yakalamak soleyım dedı yerin dibine girdmm bnm i yerine gttimi evde yatıyomu dıyee tekrar tekraar aramak niyeee? eşime karın yalan soluo dıee aramızı acmak istiyolar işimden olcam bnm bunu tatlı dille onlara nasıl izah etcemm burnumdan soluyorum suan

eşine anlat ilk önce durumu açık açık eşin konuşsun onlarla ben karıma güveniyorum siz niye arayıp sorguluyorsunuz desin

açığını arıyolar yani...
ne tatlı dili canım, direk, dolambaçsınız, beni kontrol edip durmayın de
eşin mi acaba kontrol edin diyo, en güzeli eşinin söylemesi aslında karımı kontrol edip durmayın ben ona sonsuz güveniyorum desin, ne kadar zor olabilir ki bunu söylemek

tam acıklamak gerekirse söyle deyimm iş yerimdekiler dıyee midesinden rahatsız gec gelcek dıyee snra cebimi arıolar ama iş yarini aradıkk rahatsızmıssın demıyolar napıyosun calısıyomusun dıyolar bnde eger iş yerndeyim desem yalanım cıkcak ya eşime karsıı sogutcaklar yaa bnde yoldayımm dedmm snra yarım saat snra iş yerimi vardınmı dıee arıolar yaa yalanmı solıcemm bu ne yaa aradıgınıda demıoo azar yadım burdaa geldi gelmedii diiee zırt bırt firmayı arayıp naomaya calısıolar dedi yerin dibine girdim

eşine söyledinmi peki eşine söylemeden kayınvalideni ararsan o da arkandan eşini arar bak oğlum onu bir kere aradım nerdesn die sordum söylemek zor geldi artık aramasaymışım rahat olmak istiyormuş nereye gidecekse artık der eşinin kafasını bulandırır önce eşine söyle

ewet bu resmen acıgımı yakalamak cnku bn hiç yalan solemedım esimee amaclarıı guvenını sarsmak bana karsıı bn gercekten yoldamıyım yksaa vardımmı dıyee arıyolarr iş yerim bni uyardııı napmaya calısıolar bu bıldıgın acık yakalamak herkesın cebıı varr falan dıede solemek istiyorum yuzlerıne cnku bn onllr yuzunden azar yedım

sabirli ol canim ya eminim kaynanan basroldedir.sabirli ol derim esine anlat bu durumu tabi esinde arada kalicakdir haksizda olsalar.huzurununuz kacmasina izin verme malesef cahil insanlarla bas etmek cok zor davulun sesi uzaktan hos gelir derler ya ne kadar uzak olsan o kadar iyi..Sabirli ve sakin davran o zaman amaclarina ulasamayacaklar

TATLIM KOLAYI VAR ayarla bi arkadaşını nasılsa tanımıyolar sekreter arkadaşın falan aradaıklarında kimi aradınız konu neydi falan sorsun ben kayınvalidesiyim falan dersede koysun lafı lütfen cep telefonundan iletişime geçin özel görüşme yaptığını anlarlarsa patronlar müdürler gelininiz için sorun olabilir özel görüşme yapmak yasak desin yok mu şöyle yırtık bi arkadaşın şu işi becerecek..

eşime bu son olayı anlatmadımm cunkuu hem o uzaktaa hemmde annemgıldeyım suan donunce bnm burnumdan getrrler cnku her fırsata uste cıkıolar biz iyiliğine aradıkk fesat olan sensin deyıpp uste cıkarlarr bundan once bıdaha bole bıse yapmıslardıı acık ogretım sınavları için yarım gun izin almıstım öğleden snra işe gttm orayı aramıslar gelmedı dıee bnde kapıdan yenii grmiştimm gelmedi henuzz demşler snra cebımı aradılar nerdesn dıee iş yerndeyım ddm yalan knsmaaa tum gun ızın aldın demı aradıkk oktun dıee bagırdılarr snraa arayın iş yerimi bn burdayım ddm aradılar tele bn cıkıncaa bozuldularr bnii sürtüyoo yalan knusuyo dıee yapıolar eşimle aramı acmak için.madem iş yeri rahatsızz dedı cebımı arayınn gecmıss olsun gtmemssın dıee burdakılerden ogrenıyorum aradıklarını bana hc bıse yokmuss givbi arıyolar

suan esımı arayıpp bole bolee yaptılar dıee bagırasımm var ama sakın ol dıorumm cnkuu oda dırek onları arayıp kızar snra bni doldudum sanarlarr gusel bi dille nasıll dıcemm iş erimi aramayı kessinler geldi gelmedii diee lise gibi arıolar dedıler yaa burdakıler

ne münasebet canım..
siz çocukmusunuz neyi sorguluyorlar..
kesin tavrınızı koyun annem bile yapsa kızarım
herkes haddini bilsin

1.si neden sana bu şekilde davranıyoarlar güvenlerini mi sarstın ?
2.si kaç yıllık evlisin ,seni neden istemiyolar ve aranızı açmak istiyorlar ?
3.eğer kabahat eşinin ailesindeyse sorun varsa sen neden hala eşini aramadın da buraya yazıyorsun daha ne bekliyorsun?

NE TATLI DİLİ YAAAA ben olsam açarım teli sizin derdiniz ne gerçi ben biliyorum sizin derdinizi ama eğer bu şekilde davranmaya devam edersiniz

bütün ipleri koparmak zorunda bırakırsınız beni derim

sonrada eşimi arar beni düşürdükleri hali anlatırım ve sonunda eşime bunları anlatmak istemediğimi ancak artık çevremdekilerin yanlış düşünmelerine sebep oldukları için onun yardıma ihtiyacım olduğunu belirtirdim

ay kusura bakmada takdın güzelliğe güzellikle olacak iş var olmayacak iş var...

benbu aramada iyi niyet göremem...cep telefonu ne b...a yarıyoo ayy asaplarım bozuldu yaa

ge........lar

ben sana bişey söyliyim mi eşinin ailesi çoookk tehlikeli dikkatli ol yuvanı bile yıkarlar vallahi bu tipler. kendilerine güveni olmayan özgüvensiz insanların yapacağı iş bu. Eşine söyle konuşsun bi daha bir işyeri bir o aramayın arıyosanız cebini arayın işi aramayın desin azar işitmiş sizin yüzünüzden uyarı almış desin. hem anlat ki eşinde bilsin böyle olaylar saklamaya gelmez Allah korusun atarlar iftirayı kalırsın kaldığın yerde ne olduğunu şaşırırsın. Aman anacım dikkat et ama vallahi çok ama çok tehlikeli tipler bunlar. Tırstım ben vallahi:26: rabbim yalancıların şerrinden korusun hepimizi bir de böyle cirkeflerin şerrinden korusun

bu nasil bir hadsizliktirresmen hakarettir, daha neler

pesine birinide takarlar bunlar ,yolda dikkat et sen bak takip ediliyormusun

iyi de canım sen biraz fazla yüz vermişssin
bunlar seni zırt pırt hayatın boyunca nerde olursan ol arıyorlar
ve sen eşine anlatmaya ve onlarla bu konuyu açıkça konuşmaya çekiniyorsun
o zaman bize de susmak düşer
şunu yap diyoruz "yok bana rahat vermezler" diyorsun
eşinle konuş diyoruz "yok eşim üzülür " diyorsun
o zaman sus yut canım yapacak başka bişey yok

Eşinize telefonda da düzgünce anlatabilirsiniz olanı biteni.O bir daha ailesiyle nasıl konuşursa konuşsun.Onlar sizi kontrol ederken ayıp olmuyor da siz durumu eşinize anlatınca mı yok dolduruşa getirdi yok hadsizlik oldu olacak?Ki olursa da olsun...Siz kendinizi bildikten sonra onlar kim?Ayrıca siz konuşacaksanız da kibar bir dille anlatmayın.Zaten o dilden anlayan insanlar olsalar böyle şeylere kalkışmazlar.Siz iyi niyetle konuştum dersiniz onlar nasılda korkutmuşuz derler.Kendinizden emin şekilde koyun tavrınızı.​

aman siz aramayın eşnizi falan onun huzuru bozulur şehirdışında ailesiyle kavga eder onların huzuru bozulur aman kimseye bişey olmadında size olsun nedir bu boyuneğmişlik anlayamıyorum bırak onların huzuru bozulsun demeyecek mi yarın öbür gün bu durumu görenler iş yerindekiler ailesi neden bunu yapıyor demek ki bi şey var bu kadar rahat patavatsız insanlar yarın öbürgün bi de iftira atarsa kimsenin huzuru bozulmaz senden başka emin ol hey allahım ya anlayamıyorum ben bu kadınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…