O kiz biliyor benimle evli oldugunu ve benim hamile oldugumu cunku akrabasi uzaktan.bunu bile bile daha davam acilmamisken nisani kabul etti zaten gozu vardi ama okadr zaman oni beklemis olmasida tuhaf.dedim ya hersey planliydi belkide.sadece aklim almiyor ya esim bile o kizi sadece 15 gun tanidi konustu ve afedersin kozin hakkinda oruspu falan diyordu simdi onu karisi yapti bosanmadik henuz ama imam nikahli.15gun tanidigin biri icin sen benim hayatimi alt ust ediyorsun iki cihandada hakkim helal degil zaten ins.o yuvada mutlu olmaz.
Hem "her şey planlı, ailesi o kızla evlenmesini istemedi diye inattan benimle evlendi" diyorsunuz hem de "kızı 15 gündür tanıyordu" diyorsunuz. Ben anlamadım olayı.
15 gündür tanıdığı kadının arkasından o.pu diye konuşan karakterde bir adamla kaçarak evlenmişsiniz. Başka kadınları bu kadar rahat etiketleyen bir adamın size değer vereceğini nereden çıkardınız ki?
Erkek istiyor diye çocuk mu yapılır?
Kusura bakmayın da kendi hayatınızı kendi elinizle çıkmaza sokmuşsunuz.
Eşinizin ailesini suçlamayın boşuna. Bu adamı siz seçip evlendiniz, adam karaktersizin teki.
Bir an önce boşanıp kendinizi kurtarın. Kızını arayıp sormamasını da dert etmeyin. Kadını böyle mal gibi alıp satan insanlardan uzak büyümesi daha iyi.