- Konu Sahibi nildenizz35
sinirli ve çaresizim. 3 gunlugune balayına gıttıgımde bilezikler dısındakı hıcbır takı ortada yoktu düğün için eşim 15 000 tl borc almıstı babasının patronundan ona vermısler 3000 tl tutmus zaten pekı ben buna nasıl inanayım sımdı?????????? ya 4000 5000 tuttuysa nerden bılıym ben yaa balayı dıye yanımızda göturmemıze ızın vermedıler calınır dıye ızmırden ıst.a gelın gıttım o yuzden kendı aileme de veremedım ıst.a gıdecegım ıcın. ayrıca gerıye kalan borcumuzuda ödemeye calıstık ama cok zorlandık cunku esımın annesı evdekı bılgısayarlarını aldıgımız ıcın oldukca sıkıldıgını ınterenete gıremedıgnı söyluyordu.iyi de zaten bilgisayar esımındı kendı bılgısayarını aldı evınden. esımde bu laflara dayanamayıp kayınvalıdeme laptop aldı. hemde borc ıcınde yuzerken. daha sonra gerıye kalan borcları ödemekte cok zorlanıyoprduk bılezıklerımı sattım ailesıne yolllayıp borcumuzu kapatcaz. ama sorun su kı ailesının durumu ıyı deılmıs parasızlarmıs bızım babasının patronu ıcın verdıgımız parayı kendılerı harcıyormus dıye bırsey duydum. sımdı ben borcumu bugun kapatıcam. ama onların kapatıp kapatmadıgını bıulmıycem ılerde yıne bana borc cıkacak gıbı duruyor cok sınırlıyım yaaa