- Konu Sahibi nildenizz35
Çok üzücü diğer yandan da sinir bozucu bir durum.
Allah sana kolaylık versin, öncelikle bunu dilemek isterim.
Ortada yapılan bir yanlış var, sonuçta o takılar size takıldı, takı takılmasındaki en büyük amaç evlenen çiftin borçlarını kapatması ve bir nebze destek olabilmektir.
Ama bazı aileler bunu anlamamakta ısrar edip, malesef ki kafalarına göre davranmayı biliyorlar.
Şimdi benim anlamadığım sen eşin ile bu borcun sağlandığı (babasının patronu) farklı şehirde misiniz?
Ben sizin yerinizde olsam direk bu kişi ile irtibata geçer (sonuçta borçlu sizsiniz değil mi? ) kafamı soru işaretlerinden kurtarırım.
Olan olmuş artık, olana yapılacak birşey yok.
Giden takılar geri gelmeyecek sonuç olarak, fakat eğer hala ortada bir borç ve ödenmesi gereken bir mebla varsa, bunu direk kendiniz 1. şahsa iletin.
Araya eşinizin ailesinden birini sokmayın... Anlaşılan o ki sizin gönderdiğiniz paraların yerine gidip gitmediğinden zaten emin değilsiniz.
Yapılabilecek en mantıklı şey bu olur, bu durumda.
Eğer eşinizin ailesi "bize güvenmiyor musunuzda böyle davranıyorsunuz" gibi bir davranışta bulunduğu taktirde, bu konuya senin değil eşinin müdahale etmesi gerekir.
Eşinizle oturup konuşun eğrisini doğrusunu tartın ve o şekilde hareket edin...
Tekrardan Allah yardımcınız olsun... İnşallah sorunsuz şu borç ödeme sürecini atlatırsınız.
canım saol cok mantıklı bır acıklama ancak şööyle de bır durum var dedıgn gıbı neden bööyle yaptın bıze guvenmıyormusn kısmı zaten kesınlıkle olur. eşim de bana kızar sen benım aileme sormadan babamın patronunu nasıl ararsın der. aileme guvenmmıyormusn der. babasının patronu ıle ewet aynı sehırdeyız ıst.dayız.