eşin sana değer vermiyor gibi davranıyor,benim kide oyleydi ve çok dır dır ettim bana değer vermiyorsun, bir eşin olduğunu bilmiyorsun, seni evde karın bekliyor, karın senin için yemek yaptı diye..... biliyor musun gıcık oluyordu bana ama yavaş yavaş karısı olduğunu bilinçaltına yatırmaya başladı.
ben annesine gitmesine bir şey demiyorum, kaçta geleceğine de. o gittiğinde maskemi yapıyorum, çayımı demliyorum, dizilerimi izliyorum, muhteşem zaman geçiriyorum, bazen kursum oluyor, bir keresinde de arkadaşıma gittim gece, çok bozuldu, annesinden çıktıktan sonra beni almaya geldi...ama ii oldu biliyor musun.
evini ve eşini bilmiyen erkek baba adayı olamaz. bunu aklına koy. onada yavaş yavaş örnekler ver.mesele bir arkadaşımın eşi böyle yapmış, arkadaşım çok üzgün haklıda yani baba olma duygusu yok adamda gibi, uyduruk olaylar....
bir de eşimi annesi tırnağındaki sorun yüzünden onların mahallesinde bulunan bir pedikürcüye götürüyordu. ordan çıkınca annesiyle evlerine kahvaltı ya da öğle yemeğine. bir oldu, iki oldu, üçüncüde dalga geçtim, annenle mi gidiyorsun, orda çalışan kızlar ne düşünüyorlar acaba, evli olduğunu biliyorlar mı,annenmi çorabını çıkarıverdi diyip kahkahalar attım, bir daha annesiyle gitmedi.
doktor olması iyi ama iyi bir eş olamamış.
kahve kültürü babamda yıllar önce varmış, çok kavga etmişler annemler, annemin ahımı tuttu ne bütün arkadaşları kahveye gelmemeye başlamış.
benim eşimde saat 11 12 lerde gelirdi eve gece, çok çektim, çok kavga ettim, özellikle beklemedim erkenden yattım haftalarca yüzümü göremedi, ve sonuç tüm arkadaşları şehir dışında, hiç kimsesi kalmadı, bana senin yüzünden oldu. ah mı ettin kız diyor?
allah büyüktür, yürekten dua et, kesinlikle canın ne istyerse onu yap, kocana uzun bir süre onu önemsemiyormuşsun gibi davran, evde yemeğin her zaman olsun,( hatta evde yemeğimi bazen dökmek zorunda kaldım annesinde yediği için ve bu yüzden evde yemek olmadığı zamanlar gitmek ister), play station 3 move ya da wii fit aldır, (benimki hafatada 1 gitmeyi de unutmak üzere bu sayede), çocuk işini sakın düşünme 30una gelsemde yapmam adam ilk önce iyi bir eş olmalı yani sadece benim istediğimi yapmalı, şuanda böyle değil,bensiz yaşayamaz konumda olmalı ve benim mutluluğum için elinden gelen herşeyi yapmalı,bir diğeri ise her istediğinde kabul etme!mazeret uydur demiyorum,mazeret hiç uydurmadım, sadece hayır dedim, neden vermedim, çok üzüldü onu sevmediğimi düşündü.güzel bir duyguydu.