Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meraba hepinize.. çıldırıcam ben ,, yine kayınvalidemlerdeyim ve biz aksam üstü buraya geldik..saat 10 gibi ,,annesi ' oturcakmısınz ben 2 dk dayına ugrayıp gelcem dedi eşimde,' evet anne belkiburda kalırız 'demezmi yine .. offf...cıldırdım..kayınvalidem gitti....aradan 20 dk sonra ben hadi bizde evimize gidelim dedeigimde bu gece burdayız demezmi !! kızdım falan bu defa ben eve gidicem die tuttturdum..arabada kavga gürültü ..ben yine dayanamadım agladım tabi..evin önüne gittik inmedim..bayagı tartıstık sonra yine kayınvalideme getirdi beni..kendileride yine o iğrenc kahvesine gitti...allahım bu ailesine olan bagımlılıgıyla nasıl ugrasıcam ben...kızlar yardım edin bana ..bi duası falan yokmu bunun ??
Wanessa okuyorum okuyorum daralıyorum inan durumuna çok üzüldüm gerçekten.
Ne hakkı var seni bu kadar bunaltmaya ya..
Bu ne bencillik, seni oraya bırakıp kahveye gitmeler falan.
Bilmiyorum ama sanki sen ters teptikçe kaçtıkça, o daha çok inada bindirip o tarafa kayıyor gibime geldi.
Huyuna git desem adam vazgeçmiyor bıraksan topyekün oraya taşınacak.
Allah yardımcın olsun canım.
En kısa zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle..
o kadar güzel tar,f etmişsin ki canım..aynen kendimi yaşadım...hatta ilk paragrafa canı gönülden katılıyorum..çok iyi bir tespit...bende derdim ben mi çok kuruyorum bunları kafamda diye...ama benim gibi düşünen çok kişi varmış..demekki problem bende değil...
onlar bize bişye dedimi biz ha ha dersek güzel düperrrr...yok hayır olmaz öyle,yapmayalım dedik mi biz kötü...
çok cahil insanların arasında kaldım...size çok güzel bir örnek anlatıcam...yorumu size bırakıyorum...kızım doğmadan önce onun için adak adamıştık...hayvan kesicez dedik...gecen günde gerçekleştirdik allahın izniyle...kayınvalidem çok acır öyle hayvan kesmek falanç...olabilir saygı duyarım...diyorki bana...kızım adamayın öyle birdaha yazık diyor...eyvallah tamam...bende diyorum ki olmaz kuranda yeri var...yapmamız lazım diyorum...o eskidenmiş,o zamanki zihniyet öyleymiş diyor...bahsettiği konu kurban kesimi...içimden çok güldüm...kuranın o zamanı bu zamanımı var...kuran tel...indiği günden beri herşey baki deyiverdim...düşünün bunu diyen insan emeklibir sınıf öğretmeni...ama cahil bir öğretmen...kendini sadece temizlik konusunda geliştirmiş...bide etrafa karışsın...dün temizlikçim vardı evde...arıyor benim ben işteyim...büfelerin içini sildin mi...yooo silmesim...temizlikten sonra silicem...aaaaaa olmaz...bak şimdi benakşamdan silerim....kadın evi temizler...sonra son rötüşü yapar...bunu diyor bana...banane banane...sen öyle yap...ben böyle yapıyorum...kuralımı var onun...organze perdelerimim f ayarında uzun programa atmış...demiştim ki narin prog at...neyse f ye attın...bari kısaya at...organze perdelerimi 2 saatlık programda canını çıkaraca...buda bence yanlış...ama ben demedim bişey...hadi dedim boşver cahili...ama ben yapsam ...hemen aaaaa o öyle yıkanmaz der bana...yani çok tutrasız insanlar bizimkiler...ama anlatsan sen hatalısın...söylesen sen...yeni bir yöntem denicem...bana anlatcak anlatcak...ama ben dinlemicem...kalkıp başka bişeyle ilgilenicem...yada konuyu değiştiricem...![]()
yeni eni evlenmeyi düşünmeye başlamıştım...vazmıgeçsem neeeeeee.....
yuzde 90nımız mutsuz canım ne yapalım takma kafaya
en güzeli ne biliyormusun...iki tarafında ailesinin olmadığı bir yerde yaşamak...onlarsız olmaz mutlaka ama...düşününce en iyisi bu şeklide yaşamak...onlardan ayrı başka bir şehirde...bizler problemli insanlar değiliz...yeri gelir empati kurar saygımızıda esirgemeyiz...ama herşeye cevabı olan,ben bilirim tavrina sahip olan insalarla yaşamak gerçekten zor...karşı tarafa görede biz yanlışız eminim...ama burda bu kadar yazan arkadaşlar...aynı noktaları paylaştıklarımız...bize yorum yapanlardamı yanlış mümkün değil...kabul etmeselerde karşı taraflarımızdada hata var...kulak ardı ediyormuş gibi gözüküyor kaynanalarımız,biz çaçoronmuş gibi tavranıyorlar...ama asıl iş onlarda...ama bunu kimse bilmiyor....ha benim eşim biliyor annesinin ne olduğunu daha 2 gün önce yanımda annesine bu kadar inat olma,birşeyede he de,tamam de dedi..yok illa hayır diceksin kabullen bazı şeyleri de....içimden dedimki işte benim anlatmak istediğim sinirlendiğim konuda tam bu nokta...çok alıngan bir insan old için kendileri...eşim arada sakin olmamı, güzel bir şekilde söylememi yada kulak arkası etmemi istiyor...bilmiyorum bu böyle nereye kadar gider...yolun sonu tıkanmaz inşallah...yoksa sonumuz hiç iyi değil...
merak ettim neden inmediniz???
söyleyeceklerimi sorumu cevapladıktan sonra söyleyeceğim...
sana eş değil hala anne lazım kocacım büyü öyle gel sen benimle işin yok debu ne böyle canım yeni evlisiniz daha evinizde güzel vakit geçirecekken
sinir oluyorum böyle olaylara ...sen haklısın elbet evde eşinle olmak isteyeceksin en doğal hakkın hafta da bir ziyaret etsen zaten sana bu kadar rahatsızlık vermez...eşine tepkini koy anlayacak şekilde evini bilsin yuvasının tadını alsın oda anlamamıştır böyle evlilikten bişey :26:bu aileler kendileri bozuyorlar çocuklarının evliliğini ama nedense devam ediyorlar tak dedirtene kadar inşallah düzelir canım iyice al karşına konuş ,istediği kadar soğuk davransın pes etme napıcak 7 aylık evliyken boşanacak hali yok ya sırf bu yüzden
![]()
burdaki taktiklere hayran kaldımm vallahii.7 aylık evliyim bende ama şu kaynana yüzünden hiçbirşey anlamadım.akla ihtiyacım var çok.anneme anlatsam üzülüyo arkadaşlarıma anlatsam çoğu bekar anlamaz.iiki siz varsınız arkadaşlarrrbenim adamda evlendikten sonra annesini bi sever olduu oda oğlunu şaştım kaldım bu işe.nişanlıyken evlensekte kurtulsam bu evden derdi.şimdi annesiyle günde 9 kere telefonda konuşuyo herşeyi rapor edio hepsi aynı bunların hepsii
çünkü beni tek basıma o gece evde bırakıp annesinde kalacagını biliyodum...belki düzeltirizde eve gelme konusunda onu ikna edebilirim die düşündüm..
canım valla açıkçası evde tek kalma pahasına gitme derim ben..
gitmeki aileside bilsin soğuk olduğunu eşinde bilsin gitmeki eşin belki arada düşünür benim evimde bir eş var der..
sen gittikçe nasılsa konuşuyor konuşuyor yinede geliyor der valla bak koy tavrını... sen ne kadar konuşursan konuş bu iş konuşarak düzelmiycek bunu anladık hepimizde.. artık konuşarak bişey yapmaya çalışmakta değil..
gittiğindede ailesine soğuk davran ne olursa olsun gece orda kalma kocana eve bıraktır kendini ve bırak cok meraklıysa orda kalır..afedersinde bir yatar annesinde iki yatar herhalde karısını özleyecektir ayrı yatmak zoruna gidecektir..
gitmiyorsa zaten senin eşin dayak istiyor demektir...
tövbe tövbe şimdi burda birşey diyeceğimde ayıp kaçmasın diye demiyorum...
![]()
çünkü beni tek basıma o gece evde bırakıp annesinde kalacagını biliyodum...belki düzeltirizde eve gelme konusunda onu ikna edebilirim die düşündüm..
walla canım benim sen tavrını tam koymuyorsun sanki. gitmeyeceğim diyosan gitme bırak o gitsin, evin önüne kadar geldin mi evine gir bırak gitsin. nasılsa annesine gittiğinizde de seni orada yalnız bırakıp gidiyo, en azından evinde olursun. Birgün gider iki gün gider annesine bakar olacak gibi değil o sana uymaya başlar artık. İnsanlar kendilerine uyuldukça karşı tarafın isteklerini göz ardı etmeye başlıyolar, hep kendilerinin doğru yaptığını düşünüyolar. O nedenle taviz verme![]()