öyle bunaldım ki şu saat olmuş hala gözüme uyku girmiyor kızgınlıktan uyuyamıyorum ne zaman o halalarını kuzenini amcasını görsem o gün sabahı ediyorum sinirden.ay tahamülüm kalmamış yook gram yok sabrım. kısaca anlatıcam bu insanlar eşimi kullanıp kullanıp duruyorlar kendi çocuklarına yapamadıklarını benim eşime yapıp egolarını tatmin ediyorlar buda yetmiyormuş gibi hepsi birer kaynana bana. ay nasıl düştüm bunların arasına ben ya çıldırıcam ya onları her gördüğümde mutlaka bir yerim egzama oluyor. ha bu arada onlarla tanışmam egzamayı,panik atağı hepsini getirdi bana. eşim onları savundukça içimden ''aptal adam seni sömürdüler hala görmüyormusun diyorum'' görüşmek istemiyorum ama beni zorlamasına dayanamıyorum. her bayram kavga ediyoruz. onların istediği saatte orda buluşucaz. tabi çocukları geliyor mu yok?onlara zorlama yada baskı yok. herşey benim saf kocam ve abisi üstünde dönüyor. ay bebeğimin cinsiyetine adına hasta olan babama kimin bakıcağına kadar karar veriyorlar bıktım ya.canları şehir dışına çıkmak ister benim kocamı ararlar arabayla götür diye izin alır götürür.yada babasına gidicekler eşimi ararlar biz babana gidicez bizi götür. eşim izin alır izin alır bunların hepsinin çocuklarının arabası var ya neden benim eşim? ay birde yapıp yapıp sonra saf saf eşime keşke önce mariyayı arasaydık işiniz varmıydı önce ona sormadığımıza pişman olduk '' diye oyunlar oynuyorlar ya....onlar benim umrumda olmazdı eşim savunmasa. eşimi nasıl soyutlıycam bu insanlardan. eşim yanımdayken bana iyi eşim 2dk uzaklaşsın laf sokmalar başlar. üvey anne olmuş hepsi bana. birde kayınvalidem ve kayınpederimi doldurup doldurup üstüme salıyolar. eşime karını seviyormusun diye bile sorabiliyolar... eşimi kendimi evliliğimi bunlardan kurtarmak istiyorum ama nasıl?nolur bir akıl verin bana yardıma çok ihtiyacım var.