EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN EVLİLİĞİM BİTİCEK

eee sen neden direk abisine demiyosun lütfen bundan sonra bu sekılde davranmayın ada daha manidr essek olunca semer vuran cok olur deyin esin seni neden zorluyo ben onu anlamadım bende kaynanamı zerre sevmem gitmem de kimsede zorla götüremez yani kız ailelerinede cok kızıyorum neden annen baban demiyo oglum kızıma sana kul köle olsun diye vermedim yada kızımı biraz huzunlu gördüm bi sorun mu var kızım bana anşmaz ama sen anlat diye arasın baban bıraz korkutsun esini
benim babam bu durumların hiçbirini bilmiyor. bilse beni bırakmaz ki dört gözle onun yanına geleceğim günü bekliyor ailesini hiç istemediler zaten. kültür farklılığı var dediler ben küçümsüyorlar sandım onlara kızdım. onlarla yaşamıycam dedim ama onlar hayatımın merkezi oldu resmen. annem o iftardan sonra konusunu açmadı bile bana ama açıcak yalnız kaldığımda arıycak beni. dinlemek istemiyorum onu. ne dese haklı biliyorum ama daha çok bozucak sinirimi. beni buna bir çözüm bulmam lazım. benim eşim kötü biri değil ama benim ailesine düşman olduğuma inanıyor hep. ben cümlenin sonuna gelmeden hemen korumaya geçiyor.

İşin çok zor inş sağlığını kaybetmeden düzenini oturtursun Can'ım, çok dua et ....
inşallah bunun için yardıma çok ihtiyacım var. böyle benzer durumlar yaşayanalr vardır vebelki çözüm bulanlar vardır. bana yardım edebilirler belki diye yazdım buraya

Eşiniz aileci ise geçmiş olsun diyoruz yapacak bisey yok.
Eşinin ailesi nasılsa ona göre davranmak gerek.
Canım benim elimde öyle.
Bişey olsa desem aileme düşmansın kincisin fesatsin oluyor.
Bende hiç bişey soylememye calişiyorum.
Kendileri emin ol görüyorlar ama aileleri diye ses etmiyorlar.
Ama belli bir zaman geliyor onlarda parlıyorlar.
Sende öyle yap oyna.onlar hangi telden calıyorlarsa sende öyle yap.

Yapacak bir şey yok çünkü

eşimin onlar yüzünden sürekli benimle kavga etmesinden evliliğimizi yıpratmasından bıktım artık. öyle güzel oynuyorlar ki onlar melek oluyor ben şeytan. bana yapıp yapıp sonra eşime eşini kırdık galiba gönlünü alalım ayıp ettik falan gibi süslü cümlelerle beynini yıkıyorlar.geçen annemleri iftara çağırdılar bizde gittik. eşim başım ağrıyor dedi gitti içeri yattı. sonra yemek hazırlanıcak kaynanam yemek takımlarından koyalım diyor kayınpederim ne gerek var ya bu nelerine yetmiyor diyor annemin yanında.babam yoktu o sıra babama söylemedi tabi annem.sonra eşim iftar saati uyandı yemeğe oturdu kayınpederim kızım sen koyun eti sevmiyorsun diye sana özel dana eti aldım dedi. ya ben nasıl bir oyunun içindeyim kafayı yicem artık.eşime söylesem hep benim ailemi düşman görüyorsun diyor yada yanlış anlamışsındır diyor. ya o kendini kullandırmak istiyorsa gitsin kullandırsın ama beni alet etmesin ya istemiyorum buna nasıl bir çözüm bulucam dayanamıyorum artık. çocuk sahibi olmak istemiyorum bu şekilde o zaman daha zor olucak. abisinin bebeği oldu kavgalar kıyametler koptu yeni doğan bebek onların evine gelirmiş onlarla yaşarmış ayyyyyy bildiğiniz gibi değil.

Kim bu bebek bizimle yaşar diyen ?
Anneanne babaanne dedeler falan değil teee kocanın halaları amcalafı mı
Dıdısının dıdısı mı?
Eltin naptı

Kim bu bebek bizimle yaşar diyen ?
Anneanne babaanne dedeler falan değil teee kocanın halaları amcalafı mı
Dıdısının dıdısı mı?
Eltin naptı
halaları söylüyor babalarına babalarıda eşimin abisine anlatıyorlar o da karısına. eltimde tabiki vermedi o bebeğin annesi benim demiş kavgalar çıktı evi terketti kocası boşanıyorum diye sonrada ona biz önemli değiliz bizle istersen görüşme sen karınla iyi ol oğlum diye bunu evine gönderiyorlar. tabi buda bak benim ailem bunu dedi sen onalr hakkında bunu söylüyorsun diyor anladın mı? bunu hep yapıyorlar .inanılmaz bir entirika oyun ben baş edemiyorum o kızda baş edemiyor. sürekli kavga dövüş evlerinde.

evleneli neredeyse iki sene oldu.
kv ve görümcelerle sorun yaşadım, düğünde sıkıntılar yaşadım.
bütün tatillerim ailemi göremeden eşimin ailesine ziyaretlerle, babaannesinin neredeyse aramızda yatacak kadar yapışmasıyla geçti. annemleri senede iki veya üç defa görebildim bir senede.babaannesi çalıştığım ve başka bir şehirde yaşadığım halde azıcık yüz versem gelip yanımda kalacak. maddi anlamda da eşimden beklentileri bitmez.
ilk sene eşimle her defasında kavga ettik, denge kurmasını istedim kurmadı. kaç defa bu meselelerden boşanma aşamasına geldik.
o kuramayınca aileme ben kötü olmayayım en azından yanınıza geldiğimde kızımızı göremiyoruz sülale ziyaretlerini azaltın deyin dedim demediler, onlar da kötü olmak istemedi.
ben de iyi o zaman dedim. en ufak bir şeyde açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü karşımda kim olmuş önemli değil, görümcelerimle eşim görüşüyor ben görüşmüyorum. hakaret etmeden suçlu oldukları noktaları gösteriyorum, alttan almıyorum.anlamıyorlarsa hala merhabamı bile kesiyorum ve kesinlikle kararımdan dönmeyeceğimi biliyorlar.
o gün bugündür eşimle ailesi yüzünden kavga etmeyi kestik.
eşim, ailem taşın altına elini koymayınca gemileri yaktım ben tavsiye ederim.

derdimi eşime anlatamıyorummmmm..........keşke gözlerim,kullaklarım kaydetse hepsini sonra birbir eşime izletebilsem bunları. ne olur diyorum yanımdan ayrıl gizlice kapıda bizi izle görüceksin gerçeği diyorum.yok yani yok tek bildiği ailesini düşman bildiğim.gözleri nasıl bu kadar kör olur nasıl anlamıyorum.

Çözümü kendin söylüyorsun işte :) telefonla ses kayıdı yap sende

evleneli neredeyse iki sene oldu.
kv ve görümcelerle sorun yaşadım, düğünde sıkıntılar yaşadım.
bütün tatillerim ailemi göremeden eşimin ailesine ziyaretlerle, babaannesinin neredeyse aramızda yatacak kadar yapışmasıyla geçti. annemleri senede iki veya üç defa görebildim bir senede.babaannesi çalıştığım ve başka bir şehirde yaşadığım halde azıcık yüz versem gelip yanımda kalacak. maddi anlamda da eşimden beklentileri bitmez.
ilk sene eşimle her defasında kavga ettik, denge kurmasını istedim kurmadı. kaç defa bu meselelerden boşanma aşamasına geldik.
o kuramayınca aileme ben kötü olmayayım en azından yanınıza geldiğimde kızımızı göremiyoruz sülale ziyaretlerini azaltın deyin dedim demediler, onlar da kötü olmak istemedi.
ben de iyi o zaman dedim. en ufak bir şeyde açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü karşımda kim olmuş önemli değil, görümcelerimle eşim görüşüyor ben görüşmüyorum. hakaret etmeden suçlu oldukları noktaları gösteriyorum, alttan almıyorum.anlamıyorlarsa hala merhabamı bile kesiyorum ve kesinlikle kararımdan dönmeyeceğimi biliyorlar.
o gün bugündür eşimle ailesi yüzünden kavga etmeyi kestik.
eşim, ailem taşın altına elini koymayınca gemileri yaktım ben tavsiye ederim.
bende yakıcam galiba dayanamıyorum çünkü. dün çok düşündüm birşeymi söylediler hemen orada o an tepki vericem. sonrasında da ne senin ailen ne benim ailem diycem bundan sonra yeter çünkü.

halaları söylüyor babalarına babalarıda eşimin abisine anlatıyorlar o da karısına. eltimde tabiki vermedi o bebeğin annesi benim demiş kavgalar çıktı evi terketti kocası boşanıyorum diye sonrada ona biz önemli değiliz bizle istersen görüşme sen karınla iyi ol oğlum diye bunu evine gönderiyorlar. tabi buda bak benim ailem bunu dedi sen onalr hakkında bunu söylüyorsun diyor anladın mı? bunu hep yapıyorlar .inanılmaz bir entirika oyun ben baş edemiyorum o kızda baş edemiyor. sürekli kavga dövüş evlerinde.

Ya lütfen bu Bebek meselesini biraz daha açarmısın? Ben tam anlıyamadım
Şimdi Bebek doğunca dedeyle neneye verilecek .
Anne kendi evinde kucağı boş oturacak
Onlar emZirip bakıp büyütecekler , bu şekilmi yani ?

hayatımda herşeyi erteliyorum çocuk yapmayı erteliyorum onları gördükçe doğmamış çocuğa don biçildikçe ben korkuyorum başıma geleceklerden. abisi bir örnek işte önümde.bugün eşim bana çocuk istediğini söyledi gene. yok yok dedim gülerek baksana abinin başına neler geldi kalsın ben böyle köpeğimizle mutluyum dedim. beni sevmiyorsun sen dedi. seni sevmesem çoktan boşanırdık ailen yeter dedim. yok ama yok bana ailem cahil köyde büyümüşler diyor ama onların o cahil düşüncelerini bana diretmeye çalışıyor.

Ya lütfen bu Bebek meselesini biraz daha açarmısın? Ben tam anlıyamadım
Şimdi Bebek doğunca dedeyle neneye verilecek .
Anne kendi evinde kucağı boş oturacak
Onlar emZirip bakıp büyütecekler , bu şekilmi yani ?
hayır bebek doğdu hastaneden çıkıcak bunların evine gelicekmiş. neden getirilmemiş bebek. burdan başladı kavga sonra bizde yaşıycaksınız demeye başladılar. kızın annesi de kız işe başlayınca bebeğe bakmak için bunların evine gidiyor sabahları akşamda evine gidiyor bazen kalıyor orda. bunlarda bizim eve taşının diyorlar.bebeğe erkek tarafı bakarmış. kızın annesinin ne işi varmış.

bende yakıcam galiba dayanamıyorum çünkü. dün çok düşündüm birşeymi söylediler hemen orada o an tepki vericem. sonrasında da ne senin ailen ne benim ailem diycem bundan sonra yeter çünkü.
nabız yoklaya yoklaya yap canım ama bence bunu.
eşin olmadığı zamanlarda özellikle . eşini bir yere çağırdıklarında hala hayrola sizin çocuklar yok mu her defasında eşimi çağırıyorsunuz size bir şey söylemiyor ama geçen gün çok yorgun geldi ya da biz şunu yapacaktık siz çağırınca yapamadık gibi. sen sakin bir şekilde söylemek istediklerini söyle bence. hakaret, kavga vb. durumlara girmeden.

hayır bebek doğdu hastaneden çıkıcak bunların evine gelicekmiş. neden getirilmemiş bebek. burdan başladı kavga sonra bizde yaşıycaksınız demeye başladılar. kızın annesi de kız işe başlayınca bebeğe bakmak için bunların evine gidiyor sabahları akşamda evine gidiyor bazen kalıyor orda. bunlarda bizim eve taşının diyorlar.bebeğe erkek tarafı bakarmış. kızın annesinin ne işi varmış.

Tövbe yarabbim ne cins insanlarmış , Allah sana sabır versin . Ama yerinde olsam susmam önlerinde durur tak tak cevaplarım herşeyi , eşimde ya yanımda durur yada gider kendi bilir. Çekilecek gibi değil bu durum

Tövbe yarabbim ne cins insanlarmış , Allah sana sabır versin . Ama yerinde olsam susmam önlerinde durur tak tak cevaplarım herşeyi , eşimde ya yanımda durur yada gider kendi bilir. Çekilecek gibi değil bu durum
anlıyorsun işte dimi.bu sıkıntıları bende yaşamak istemiyorum babası sürekli benim yanımda bunları empoze etmeye çalışıyor.bak senin olursa böyle olucak demeye getiriyor anladın mı? ve eşimede öyle güzel duygu sömürüsü yapıyorki ben bunu ona anlatamıyorum.çocuk kışın doğdu ona dedimki el kadar bebek kışın yatağından kaldırılmaz yazık değilmi zaten hep uyur o diyorum hastalanır diyorum. tek onların mı çocuğu var diyor herkesin var herkes getiriyor diyor. sen git görmeye diyorum benmi gidicem onların ayağına diyor. of bildiğin gibi değil ya.

biz ebirgün dediki rüyamda sizin bebeğiniz olmuştu bana göstermiyordunuz dedi bende çok strese girdim kalbim tuttu dedi 2 gün kendime gelemedim dedi. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ABİSİ VE EŞİ BOŞANMA NOKTASINA GELDİ. SONRADA DÖNÜP OĞLUM BİZLE KÖTÜ OL KARINA İYİ OL İSTERSEN HİÇ GELME BİZE DİYE DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPILDI NE OLUCAK GENE ONLAR İYİ MAĞDUR BİZ ŞEYTANIZ.

Şaşırmadim. Bu erkeklerin de kafası basmiyor cidden. Hic demezler baştan ailem sorun çıkarmasa zaten ortada bi problem yoktu diye..

optimum uzaklıkta yaşamak olayını yapıyor musunuz ? yani ne size gelip kalamasındalr ne de dip dibe ama uzak az görüşme az telefon yapabilir misiniz bunu? parayla ilgili kullanmalara ev kredisi v.s. çekerek ket vurabilirsiniz .... siz ayrı bir ailesiniz bunu unutmayın unutturmayın

optimum uzaklıkta yaşamak olayını yapıyor musunuz ? yani ne size gelip kalamasındalr ne de dip dibe ama uzak az görüşme az telefon yapabilir misiniz bunu? parayla ilgili kullanmalara ev kredisi v.s. çekerek ket vurabilirsiniz .... siz ayrı bir ailesiniz bunu unutmayın unutturmayın
ben bunun için yıllardır uğraşıyorum 3 sene oldu bizim artık ayrı bir aile olduğumuzu anlatmaya çalışalı ama hala aynı. evimiz onlara 1 saat uzaklıkta nerdeyse. ben zaten onları hiç telefonla aramam onlarda beni aramaz. ama eşim düzenli olarak haftada 2 kere gider.bu bazen 1 olur bazen 3. ben gitmem. ama bu engellemiyor malesef. eşim oraya her gittiğinde onların doldurması duygu sömürüsüyle benim yanıma geliyor.biz karını çok özledik onuda getir diyorlar.yada eşime bu yemeği çok sever karına götür o yemezse bizim boğazımızdan geçmez diyorlar.ya gerçekten kötü birşey söylemek istemiyorum onlara ama bu kadar oyun ancak şeytanın aklına gelir.biz eşimle babamın bana vermiş olduğu evde oturuyoruz zaten. evimiz var yani. parayla ilgili kullanmalarına başta çok kızıyordum ama artık inanın manevi yıpranmışlığım bunun önüne geçti. artık işin o boyutunu düşünmüyorum bile. yeter ki bencil tavırlarından vazgeçsinler ben onların kuklası değilim eşimde değil. her zaman istedikleri herşey olmaz bunu anlamaları gerek. eşimin gerçeği görmesi gerek.sabrım gücüm kalmadı yok bitti tükettiler çünkü. hep onların istediği olsun istiyorlar ama gerçekte onların istediğimi hayır halasının amcasının kuzeninin komşuda var tabi bide meşhur bir karşı komşuları var bunların onlar ne derse bunlara o doğru ve olmalı.

eşime rest çekmek istemiyorum ama beni bu duruma getiricek. ben ne zaman bak burda sence doğrularmı desem bana hemen napıyım annemi babamı atıyım mi diyor.sen zaten düşman biliyorsun onları diyor. ay aklıma geldikçe çıldırıyorum ya sizin oğlunuz olacak ben onun adına ne koyucağımı biliyorum demeye başladı bile babası.diğer torunu bunlarla yaşamıyor diye sizin oğlunuz bir olsun bak ben onlara o zaman göstericem diyor.ay Allahım benim olmayan çocuğumu kullanma planları yapıyor bile.

Back
X