- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Derendeniz123
Gitmeyin canım çağırdıklarında işim var demek bu kadar mı zor ? Bu kadar rahatsızsanda çok görüşme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten sorun su ben tepkimi koyuyorum ama onlarin kafasi basmıyor ben sinirlenince karşındakinin kim olduğunu umursamam hele haksızlık varsa isin ucunda hakaret etmem ama icinde ne varsa dokerim bunlarada döktüm yüzlerine karşı söyledim hala basmıyor kafalarişimdi tepkini koydun koydun
bir defa aman kimse kırılmasın moduna girersen
iyice tepene binerler![]()
sakın çocuk yapmayın!!! demeye geldimDaha bunlar neki basindan sonuna anlatmaya kalksam şok olursunuz bide daha tam iki aylik bile degilim 1.5 ay falan
Nasil yapiyim mesela ne diyerekDemekki çocuğun yanında bunlar konuşuluyor...çocuktan al haberi derler...tepkini koy, fazla gitme, gitsende halim yok hastayım diyip dur...
Eşinin dde en kısa zamanda gözünü aç, ama safa yatarak yap bunu, şikayet ederek degik...
Zaten böyle devam ederse ya istanbula tasinicam ya cok daha uzak bir semte eşimde ister gelir ister gelmez hic umrumda olmaz çeker kapıyı giderimsakın çocuk yapmayın!!! demeye geldim
daha uzak biryere taşınma ihtimaliniz yok mu?
Ben niye yapıyorum desene eşine!!!Eşimde bana hak veriyor ama biraz iki oynuyor gibime geliyor ailesine yaranacak diye kendini parçalıyor bir yandanda beni savunuyor ama esimin su konuda hakkını yiyemem sen bunlari yaptiktan sonra huzurumuzu kaçırırlarsa agzima ne gelirse soylerim dedi
Ben zaten isim var diyiyorum kaynanam bana ne dese begenirsiniz seninde ne temizligin var anlamadim bitmek bilmiyor valla dedim temizlikten kimseye zarar gelmez sende yap bence dedim çağırıyorlar zaten ben gitmiyorum ara sıra giderim ama gitmediğim icin bunlar surekli eşimi arayip rahatsiz ediyorlar aksam isten bi geliyor esimin yüzü yerlerdeGitmeyin canım çağırdıklarında işim var demek bu kadar mı zor ? Bu kadar rahatsızsanda çok görüşme
Canım kendi evinin işini zor yetiştiriyor gibi göster eşine...Nasil yapiyim mesela ne diyerek
Onuda dusundum bu sefer sizin eve iki maas giriyor diyip yardim bekleyecekler kursa falan basliyicam spora gidicem o zaman bakalim nolucakHastayım falan desen yada işe gir ozaman düşerler yakandan
2 aylık evlisin hemen çocuk yapmaya kalkma aklına alacağın ilk şey bu olsun.Arkadaşlar ben 2 aylik evliyim daha 2 aylik evliyken beni cok bunalttı esimin ailesi sebebide hergun evlerine gidip 12 yaşında oğlu var ona yemek yapip yedirip evlerini toparlamadigim icin surekli huzur kaçırıyorlar evlenmeden önce kaynanam ben kızıma is yaptırmam ben kızımın evini temizlerim diyen kadin gitti yerine surekli sen gelinsin senin gorevin bu der gibi bir hale burundu ben 38 kiloyum anca kendi evime yetiyorum gidip kimsenin evini temizleyemem üstelik haftada bir iki defa gidip is güç yapip çocuğuna bakıyorum ve surekli cocugu bende kalmaya geliyor kendi kızları var evli ona hicbir is yaptırmazlar kiz 5 yıllık evli bir kere annesinin evinde ne bir is yapmisligi var ne bir temizlik madem benden bekliyorlar kendi kızları niye kaynanasina yapmıyor bayramdan bayrama anca gidiyorlar kaynanasına eşini tek başına bir kere bile göndermemiş kendi kaynanasına kendi gorumcesiyle 5 yıl ne eşi görüşmüş ne kendi.. ama ben dediklerinj yapmayinca surekli triplere girip esimin huzurunu bozuyorlar eşimde elinden geleni yapmasına rağmen hala onlari kafaya takıyor deliriyorum gorumcem desen ruh hastasının teki onun yüzünden dugun gunu eve cinnet geçirerek girdim düğünüm mahvoldu görüşmek istememe rağmen kayinpederim kızının suçunu kabul etmeyip esime surekli trip atıyor bende sorun çıkmasın diye aydan aya görüşmeyi kabul ettim ama o kadar değişik bir kadınlı gorumcem benim evimi dizerken geldi hicbir is yapmadi bide yapmadığı gibi dolabımda gördüğü her kıyafeti herşeyi istiyor benden yetmiyor cekmecemden çoraplarımı çaldı hırsızlık yaptı kayinpederim desen surekli ağzı argo kelimelerle dolu ve hic edep adap görgü kuralı bilmezler nişanlılık zamanında da bana tek bir sey yapmadılar eve eşya almadılar beyaz esyalari esim arabasını satip aldı oturma grubu yatak odasini babam aldı geriye kalan bütün ıvır zıvır biz aldik dugun makyajımı basimi kendim yaptim bindallimi kendim aldim daha ne istiyorlar Allahtan belâlarınımi anlamadim buna rağmen hala bir nankörlük hala memnuniyetsizlik yüzlerine karşı söyledim bide ben sizd3n soğudum gelip burada is güç yapmak icimden gelmiyor diye nasil yapip nasil sabredicem bilmiyorim
Cok mantikli bunu deniyicemCanım kendi evinin işini zor yetiştiriyor gibi göster eşine...
Esinle birlikte olduğun gecenin sabahi her yerim ağrıyor, iyi değilim modunda güne başla...
Moralini bozmak gibi olmasın ama 37 kilo yaşam ile ölüm arasında bir çizgi, sen +1 desin, bunu eşine yansıt, ben kendimi tasiyamiyoum, iki evin işini yemeğini nasıl yapacağım, kızı yapsın de....
Zaten Allah daha iyi bilir tabi ama 2 3 seneden assagi cocuk dusunmuyorum2 aylık evlisin hemen çocuk yapmaya kalkma aklına alacağın ilk şey bu olsun.
Arasınlar şekerim yapıcak birşey yok aynen benim temizliğim hiç bitmez de bir eşine söyle iki söyler sonra vazgeçerler isterlerse hergün söylesinler umursama.Eşin de niye suratı düşüyor düşmesin yani burda iş eşinde bitiyor canım onun kesin bir dille konuşması lazımBen zaten isim var diyiyorum kaynanam bana ne dese begenirsiniz seninde ne temizligin var anlamadim bitmek bilmiyor valla dedim temizlikten kimseye zarar gelmez sende yap bence dedim çağırıyorlar zaten ben gitmiyorum ara sıra giderim ama gitmediğim icin bunlar surekli eşimi arayip rahatsiz ediyorlar aksam isten bi geliyor esimin yüzü yerlerde
Ben zaten isim var diyiyorum kaynanam bana ne dese begenirsiniz seninde ne temizligin var anlamadim bitmek bilmiyor valla dedim temizlikten kimseye zarar gelmez sende yap bence dedim çağırıyorlar zaten ben gitmiyorum ara sıra giderim ama gitmediğim icin bunlar surekli eşimi arayip rahatsiz ediyorlar aksam isten bi geliyor esimin yüzü yerlerde
Cinselliği nedense hiç istemiyorum ama yinede istediği zaman yaparim sadece esim hergun istiyor ben 2 3 gunde bir yapmaya basladim kötümü yapiyorum acabaSana tavsiyem eşinin yapmayı en çok sevdigi şeylerin üzerine odaklan ve sevmesen bile o işi beraber yapın( birlikte film izlemek, maç izlemek, satranç oynamak, cinsellik gibi) seninle zaman geçirdiğini bile anlamasın ve onda bir alışkanlık yapsın bu olay. seninle zaman geçirmekten zevk almaya başlar bir süre sonra. cinsel yaşamını sürekli aktif tut. çünkü erkekler bir yerde cinsellikle de bağlanır.
Yani önce eşin üzerinde çalışacaksın...
Esin sana bağlandıktan sonra zaten bir bakarsın ki ailesine karşı seni koruyor....
Yok inanın esim birkere onları bana savunsaydı yürütmezdim esim savunuyor beni hatta cok fazla savunduğu icin esimin ailesi cok bozuluyor ama ne kadar savunmada ailesi oda iyi olmak varken neden boyle diye üzülüyor bende o üzülmesin iyi olalım diye elimden geleni yapmaya calisiyorum ama baktim doyumsuzlar simdi kokten kesicem sabrim tasincaAleni hizmetçi yerine koymuşlar seni.
Siz bence baştan hata yapmışsınız, hiç gitmeyecektiniz iş yapmaya, şimdi tabiki devamını bekliyorlar.
Bu arada iş eşinde bitiyor. Seni haklı bulsaydı o aile eşinize şikayet bile edemezdi![]()