Esimin ailesi yuzunden yuvam yikilicak

Eee kocan hint kumaşı mı da bu derece evlenicem diye kendini paraladın peki? Balık baştan kokmuş burnunu tuta tuta evlenmişsin ne bekliyodun acaba. Bu kadar istekli evlendiğin kocan karım sizin hizmetciniz değil desin kapanır konu ama der mi bilemem

Eee kocan hint kumaşı mı da bu derece evlenicem diye kendini paraladın peki? Balık baştan kokmuş burnunu tuta tuta evlenmişsin ne bekliyodun acaba. Bu kadar istekli evlendiğin kocan karım sizin hizmetciniz değil desin kapanır konu ama der mi bilemem
Evlenicem diye kendimi paraladigimi nerden biliyorsun bu 1 ikincisi sabir denen bir sey var belliki sen sakız gibi koca yada sevgili değiştirdiği icin benim sabretmiş olmamı yadırgadın sende dene ama sakız degisir gibi koca yada sevgili değiştirilmez sabredersen sonunda olur veya olmaz orasını Allah bilir üçüncüsü kader dene bir sey var Allah yazmışsa kadere ağzı gözü dugumluyor neyse benden öğreniceklerin bu kadar vaktim olsaydi daha cok sey öğretirdim sana

Ya Allah askına size kızım dedi diye kayınvalidelerinize inanıp bu kadar yüz vermeyi nasıl basarıyorsunuz

Bence siz doğrudan muhatap olmayın eşiniz desin bugün gelmeyecek vs.diye.
Siz de kv nın telefonlarına bakmayın.
Duymamışım deyip gecistirin.
Onlar böyle bi beklentiye girmişler ama bu beklentilerinin boşa çıktığını görünce vazgececeklerdir er ya da geç.
Haftada bir de gidip orada iş yapmayın sadece yemeğe caya giderseniz ona yardım edersiniz bu kadar daha fazlasını yapmayın.
12 yaşında çocuğu da yatıya kabul etmeyin asla alışmasınlar.
Doğurduysa size mi doğurmuş bu nedir ya ne ayıp kendi çocuğunu size buyutturecek?
Siz evlenmeden önce o çocuğun yemek vs
işini kim yapıyordu?

Eşin yanında olmadan asla kv lere gitme...

Eşinle gittiğinde yaptığın işleri esine göstere göstere yap...

Ağır kaldırma, hamile olabilirim numarası çek kv ye....

Kv nin evinde ıs yaparken arada bir eşine yardım için seslen, "bu agir tencereyi kaldiramadigim icin çağırdım....gibi

Çok iş yaptın yoruldun ise ertesi gün git doktara, kolunun lifleri ezilmiş, doktor " sen ne is yaptın ki bu kadar dedi" de.....

Son düzenleme:
Az yiyin de hizmetçi tutun deseydin. Sen gelin misin hizmetçi mi ?? Bende ilk evlendiğim zamanlar bir iki aylık wvliyle. Kaynanama gittim Dedi ki camlarım çok kirlendi silinecek filan bide kendisini acındırıyor halbuki daha genç ve Gayet sağlıklı istiyorki ben sileyim dedim anne kendin niye siliyorsun bi kadın tut sildir sinir oldu bana :)

Eşin yanında olmadan asla kv kere gitme...

Kv nin evinde ıs yaparken arada bir eşine yardım için seslen, "bu agir tencereyi kaldiramadigim icin çağırdım....gibi

Çok iş yaptın yoruldun ise ertesi gün git doktara, kolunun lifleri ezilmiş, doktor " sen ne is yaptın ki bu kadar dedi" de.....
Valla super zeka kesinlikle deniyicem bunlari

Baştan tavrını koymazsan vay haline.. şöyle ki bir kac defa temizligine yardim etsen bile her zaman isteyecek en iyisi uzak ol derim ben .tecrübe eden biri olarak..

benzer duurm bende de var bir bucuk aylı kevliyim kv hergün aramamı istiyor her gün gidip gelmek istiyor 2 sokak ötede oturmanın da bir etkisi tabiki .. eşimi arayıp nişanlıyken sıcaktı evlenince değişti diye gazlıyormuş.. ne yapıcam bilmiyorum
Eşin gaza geliyorsa gerçekten vay haline aynisini benim içinde söylüyorlar insallah esin hep senin arkanda olur

Neler yaptim bir bilseniz beni arayip dereli kizim bugun cok yorgunum yada hastayim vs vs gelde bugün bi çorba kaynat dese giderimde yakarımda ama bunlar hergun gidip gelmemi istiyorlar
Baştan yapın bunları , sonra çıkmaza giriyor insan .

Eşin yanında olmadan asla kv lere gitme...

Hamilelik dışında ki herşeyi kayınvalidem bize yapiyor:-)

12 yaşındaki çocuğuna da bakamıyosa kv n yuh yani sanki altı alınıyo iki kap yemek yapamıyo mu hayret yani

Sende de ay ev ne kadar batmış temizlemesem nasıl yaşıcanız burda de yemek yap yemeklerim yeniyo ki yapıyorum kimi yapmıyo becedemiyo de laf sok kıskansın da yapar belki mesela o yaşlı olduğu yapamadığı için yapıuo gibi ima et oda etkili olur

Eşine anlatman yetmez görmesi lazım onun anlaması daha iyi olur çümkğ sen bir söyşersin kv bin adam kime inansın
Çocuk bile düşünme bunları çözmeden bak bi bahane de bu zaten zayıfsın nasıl hamile kalcan bunca ağır işi yapcan demi

Evlenicem diye kendimi paraladigimi nerden biliyorsun bu 1 ikincisi sabir denen bir sey var belliki sen sakız gibi koca yada sevgili değiştirdiği icin benim sabretmiş olmamı yadırgadın sende dene ama sakız degisir gibi koca yada sevgili değiştirilmez sabredersen sonunda olur veya olmaz orasını Allah bilir üçüncüsü kader dene bir sey var Allah yazmışsa kadere ağzı gözü dugumluyor neyse benden öğreniceklerin bu kadar vaktim olsaydi daha cok sey öğretirdim sana

Bu yazdıklarınız öncelikle çok ayıp, sakız gibi sevgili koca değiştirdin diye itham ettiğiniz kişi size kötü bişey yazmamış, sizin yazdıklarınıza istinaden yorumda bulunmuş siz saydırmışsınız da saydırmışsınız maşallah.

Siz sabrettim diyorsunuz o balık baştan kokar sen kabul etmişsin demiş, bakış açısı farkı işte.

Aynen oyle ya resmen gelin olunca köle olarak görüyorlar bide ben istanbuldan antalyaya geldim daha dun bir bugun iki 12 yaşındaki oğlu bile daha cocuk bana diyiyorki madem bu kadar zayıfsın sen niye gelin oldun o zaman bu işleri yapamicaksan düşünün artik kafa yapıları nasil
Vay bacaksiz hemde terbiyesiz...
Demedin mi ben senin yengenim saygılı ol diye...
Baştan nasil başlarsa öyle devam ediyor ödün verme ama ellerine de koz verme...

deli deliyi görünce sopasını saklarmış
görüşmeyi kesin
eşiniz görüşsün
ailenin kadınları problemli belli ki
görüşmeyin
eşiniz arada kalırsa kalsın, siz mutsuz olacağınıza ve üstüne herkes de bir memnuniyetsizlik olacağına hiç görüşme

Buna benzer bisi yasadik kaynanam ameliyat olmustu 2 kizi var onlar bakmak istemedi biri baska.sehirde biri koyde ama istese bakar. Neyse ben 1 yillik evliydim ve daha alisamamistim.. Simdi olsa bakarim belki ama o zaman dogru duzgun muhabbet yok aramizda. Bakamazdim. Yemek yerken bile cekiniyordum. Hizmetcisi degilsin dedi ailem arkamda durdu. Kocam askere gidecekti ben de ona bakacaktim... Ama bakmadim esimle gittim.

Arkadaşlar ben 2 aylik evliyim daha 2 aylik evliyken beni cok bunalttı esimin ailesi sebebide hergun evlerine gidip 12 yaşında oğlu var ona yemek yapip yedirip evlerini toparlamadigim icin surekli huzur kaçırıyorlar evlenmeden önce kaynanam ben kızıma is yaptırmam ben kızımın evini temizlerim diyen kadin gitti yerine surekli sen gelinsin senin gorevin bu der gibi bir hale burundu ben 38 kiloyum anca kendi evime yetiyorum gidip kimsenin evini temizleyemem üstelik haftada bir iki defa gidip is güç yapip çocuğuna bakıyorum ve surekli cocugu bende kalmaya geliyor kendi kızları var evli ona hicbir is yaptırmazlar kiz 5 yıllık evli bir kere annesinin evinde ne bir is yapmisligi var ne bir temizlik madem benden bekliyorlar kendi kızları niye kaynanasina yapmıyor bayramdan bayrama anca gidiyorlar kaynanasına eşini tek başına bir kere bile göndermemiş kendi kaynanasına kendi gorumcesiyle 5 yıl ne eşi görüşmüş ne kendi.. ama ben dediklerinj yapmayinca surekli triplere girip esimin huzurunu bozuyorlar eşimde elinden geleni yapmasına rağmen hala onlari kafaya takıyor deliriyorum gorumcem desen ruh hastasının teki onun yüzünden dugun gunu eve cinnet geçirerek girdim düğünüm mahvoldu görüşmek istememe rağmen kayinpederim kızının suçunu kabul etmeyip esime surekli trip atıyor bende sorun çıkmasın diye aydan aya görüşmeyi kabul ettim ama o kadar değişik bir kadınlı gorumcem benim evimi dizerken geldi hicbir is yapmadi bide yapmadığı gibi dolabımda gördüğü her kıyafeti herşeyi istiyor benden yetmiyor cekmecemden çoraplarımı çaldı hırsızlık yaptı kayinpederim desen surekli ağzı argo kelimelerle dolu ve hic edep adap görgü kuralı bilmezler nişanlılık zamanında da bana tek bir sey yapmadılar eve eşya almadılar beyaz esyalari esim arabasını satip aldı oturma grubu yatak odasini babam aldı geriye kalan bütün ıvır zıvır biz aldik dugun makyajımı basimi kendim yaptim bindallimi kendim aldim daha ne istiyorlar Allahtan belâlarınımi anlamadim buna rağmen hala bir nankörlük hala memnuniyetsizlik yüzlerine karşı söyledim bide ben sizd3n soğudum gelip burada is güç yapmak icimden gelmiyor diye nasil yapip nasil sabredicem bilmiyorim
Benim eşimin ailesi de dışardan okadar anlayışlı okadar iyi insan gözüküyor parkı yeni evliligimi gelmiyonuz gitmiyonuz temizliğe gelmiyon diye arkamdan konuştular ama 2 güne bir gidiyorduk temizlikte de yapmadgm bütün işlerde yardımcı oldum. 6 tane görümcem var onlar hiç bir şey yapmazlar ben kaynnmlara gittgmde bulaşığı hep bana kitlerlerdi. Ve gorumcemler yüzünden hep üstümüze geldiler. Şuan mesafe koydum yeri geliyor hergun gidiyorum yeri geliyor haftada temizlik konusunda da gerektiği yerde yardım ediyorum. Ama onlarada gelinim diye hizmetçi değilim kendinize hizmetci tütün! Dedim tabi bu lafimida millete yaymislar ama 2 senenin sonunda kavga dövüş onlarda alıştı bende rahatladım. Gorumcemler yokken yediğimiz yemeğin bulasiklarini yıkarım onlar varken onlara birakiyorum. Hepsine mesafe şart. Kötü ol demiyorum ama istemedgn şeyi de zorla yapma ne tamamen elini ayağını çek ne vıç vıç ol.

Back
X