Esimin ailesi yuzunden yuvam yikilicak

Benim eşimin ailesi de dışardan okadar anlayışlı okadar iyi insan gözüküyor parkı yeni evliligimi gelmiyonuz gitmiyonuz temizliğe gelmiyon diye arkamdan konuştular ama 2 güne bir gidiyorduk temizlikte de yapmadgm bütün işlerde yardımcı oldum. 6 tane görümcem var onlar hiç bir şey yapmazlar ben kaynnmlara gittgmde bulaşığı hep bana kitlerlerdi. Ve gorumcemler yüzünden hep üstümüze geldiler. Şuan mesafe koydum yeri geliyor hergun gidiyorum yeri geliyor haftada temizlik konusunda da gerektiği yerde yardım ediyorum. Ama onlarada gelinim diye hizmetçi değilim kendinize hizmetci tütün! Dedim tabi bu lafimida millete yaymislar ama 2 senenin sonunda kavga dövüş onlarda alıştı bende rahatladım. Gorumcemler yokken yediğimiz yemeğin bulasiklarini yıkarım onlar varken onlara birakiyorum. Hepsine mesafe şart. Kötü ol demiyorum ama istemedgn şeyi de zorla yapma ne tamamen elini ayağını çek ne vıç vıç ol.
Kesinlikle bugun karar aldim artik haftada bir gider yediğimi kaldiririm onun dışında gidip is güç yapmiyicam ister memnun kalsınlar ister kalmasınlar alinicak mecburen

Bu yazdıklarınız öncelikle çok ayıp, sakız gibi sevgili koca değiştirdin diye itham ettiğiniz kişi size kötü bişey yazmamış, sizin yazdıklarınıza istinaden yorumda bulunmuş siz saydırmışsınız da saydırmışsınız maşallah.

Siz sabrettim diyorsunuz o balık baştan kokar sen kabul etmişsin demiş, bakış açısı farkı işte.
Off benimde bakış acımda bu. deme şekli var deme şekli var balığın baştan koktuğunu ne alaka evlenmeden önce ben kızıma hicbir is yaptırmam diyen insanlar suan benden bunlari istiyorlar

Benim eşimin ailesi de dışardan okadar anlayışlı okadar iyi insan gözüküyor parkı yeni evliligimi gelmiyonuz gitmiyonuz temizliğe gelmiyon diye arkamdan konuştular ama 2 güne bir gidiyorduk temizlikte de yapmadgm bütün işlerde yardımcı oldum. 6 tane görümcem var onlar hiç bir şey yapmazlar ben kaynnmlara gittgmde bulaşığı hep bana kitlerlerdi. Ve gorumcemler yüzünden hep üstümüze geldiler. Şuan mesafe koydum yeri geliyor hergun gidiyorum yeri geliyor haftada temizlik konusunda da gerektiği yerde yardım ediyorum. Ama onlarada gelinim diye hizmetçi değilim kendinize hizmetci tütün! Dedim tabi bu lafimida millete yaymislar ama 2 senenin sonunda kavga dövüş onlarda alıştı bende rahatladım. Gorumcemler yokken yediğimiz yemeğin bulasiklarini yıkarım onlar varken onlara birakiyorum. Hepsine mesafe şart. Kötü ol demiyorum ama istemedgn şeyi de zorla yapma ne tamamen elini ayağını çek ne vıç vıç ol.
Benim esimin aileside oyleydi özellıkle kaynanam gorumcem sadece baştan beri sevmiyordum ama kaynanam benim uğruna ölücek sanki bide nisanliyken asla is yaptirmazdi nasilki dugun oldu hemen şekilleri degisti

Kesinlikle bugun karar aldim artik haftada bir gider yediğimi kaldiririm onun dışında gidip is güç yapmiyicam ister memnun kalsınlar ister kalmasınlar alinicak mecburen
Eşin ne zaman giderse onunla birlikte git, asla tek gitme, eşini de tek gönderme.....

Off benimde bakış acımda bu. deme şekli var deme şekli var balığın baştan koktuğunu ne alaka evlenmeden önce ben kızıma hicbir is yaptırmam diyen insanlar suan benden bunlari istiyorlar

Arkadaşlar taktikleri vermişler, inşallah işinize yarar. Yoksa durum gerçekten çok can sıkıcı. Allah yardımcınız olsun.

Sana tavsiyem bende cok zayiftim esimin ailesi geldimi aylarca kaliyordu. Son care birgun bayilicaktm artik halim kalmadi betim benzim atti gittim doktora tek basima.ozellikle tek basima gittim.ozellikle serum istedim doktordan. Eve geldim ve heosine dedimki doktor diyorki durumun boyle giderse vahim yemek yiyeceksin yatacaksin.yoksa klinige yatiricaz. Dedi dedim. Tabi 3 gun yerimden kalkamadim.esime dedim beni aileme gotur onlar baksinlar ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim biraz aglayarak. Ve sonunda gittiler.tabi daha sonra baska sorunlarimizda oldu ama birdaha ne geldiler ne aradilar ne sordular.bu durumlarda ufak capli cinnet aglama krizi hastalik evliligi bir nebze kurtariyo bu pislik ailelerden

Vay arkadas yazdiklarin dogruysa insanliklarini sorgulamak lazim.
Eşini seviyosan konus onunla her detayi anlat oldugu gibi yorum katmadan bu sekilde rahatsiz oldugunu ve devamli gorusmek zorunda birakilmak istemedigini soyle esler ailelerine aliskin olduklari icin yaptiklari normal geliyo ya da bizim abarttigimizi dusunuyolar olsun yine soyle anlamazsa yine. Belli ki sizin mutsuz olmanizi istiyolar mutsuz olarak istediklerini vermeyin onlara aksine mutlu olarak basaramadiklarini gosterin

Arkadaşlar ben 2 aylik evliyim daha 2 aylik evliyken beni cok bunalttı esimin ailesi sebebide hergun evlerine gidip 12 yaşında oğlu var ona yemek yapip yedirip evlerini toparlamadigim icin surekli huzur kaçırıyorlar evlenmeden önce kaynanam ben kızıma is yaptırmam ben kızımın evini temizlerim diyen kadin gitti yerine surekli sen gelinsin senin gorevin bu der gibi bir hale burundu ben 38 kiloyum anca kendi evime yetiyorum gidip kimsenin evini temizleyemem üstelik haftada bir iki defa gidip is güç yapip çocuğuna bakıyorum ve surekli cocugu bende kalmaya geliyor kendi kızları var evli ona hicbir is yaptırmazlar kiz 5 yıllık evli bir kere annesinin evinde ne bir is yapmisligi var ne bir temizlik madem benden bekliyorlar kendi kızları niye kaynanasina yapmıyor bayramdan bayrama anca gidiyorlar kaynanasına eşini tek başına bir kere bile göndermemiş kendi kaynanasına kendi gorumcesiyle 5 yıl ne eşi görüşmüş ne kendi.. ama ben dediklerinj yapmayinca surekli triplere girip esimin huzurunu bozuyorlar eşimde elinden geleni yapmasına rağmen hala onlari kafaya takıyor deliriyorum gorumcem desen ruh hastasının teki onun yüzünden dugun gunu eve cinnet geçirerek girdim düğünüm mahvoldu görüşmek istememe rağmen kayinpederim kızının suçunu kabul etmeyip esime surekli trip atıyor bende sorun çıkmasın diye aydan aya görüşmeyi kabul ettim ama o kadar değişik bir kadınlı gorumcem benim evimi dizerken geldi hicbir is yapmadi bide yapmadığı gibi dolabımda gördüğü her kıyafeti herşeyi istiyor benden yetmiyor cekmecemden çoraplarımı çaldı hırsızlık yaptı kayinpederim desen surekli ağzı argo kelimelerle dolu ve hic edep adap görgü kuralı bilmezler nişanlılık zamanında da bana tek bir sey yapmadılar eve eşya almadılar beyaz esyalari esim arabasını satip aldı oturma grubu yatak odasini babam aldı geriye kalan bütün ıvır zıvır biz aldik dugun makyajımı basimi kendim yaptim bindallimi kendim aldim daha ne istiyorlar Allahtan belâlarınımi anlamadim buna rağmen hala bir nankörlük hala memnuniyetsizlik yüzlerine karşı söyledim bide ben sizd3n soğudum gelip burada is güç yapmak icimden gelmiyor diye nasil yapip nasil sabredicem bilmiyorim
benm 3 cocugum var hala gel bizdedr is yapiip .laf sokuyorlar benm ev degil sanki yemek pismiyiyor. amnn salla ben ole yapiyorm keske gucum yetse yapsam ama yetisemiyorm

Kimse yazdımı bilmiyorum ama Yargıtay'ın çok güzel bir kararı vardı .'Kadın eşinin ailesinin evini temizlemek zorunda değil' diye .Bence çok zorlarlarsa bunu eşinize ve ailesine bir söyleyin

Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm umarım kısa sürede düzelir herşey ama şunu unutmayın sizin evliliğiniz eşinizin ailesi yüzüne yıkılmaz,eşinizin pasifliği yüzüne yıkılır.Yani suçlu eşinizin ailesi değil eşiniz.

Kimse yazdımı bilmiyorum ama Yargıtay'ın çok güzel bir kararı vardı .'Kadın eşinin ailesinin evini temizlemek zorunda değil' diye .Bence çok zorlarlarsa bunu eşinize ve ailesine bir söyleyin
Haberin linkini buldum, paylaşıyorum ki, kadınlar haklarını bilsin....adam tazminatta ödemiş, annesinin evinin işini yaptirdigi için

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.memurlar.net/haber/747018/yargitay-annesinin-evini-zorla-temizlettirmeye-calisan-kocayi-haksiz-buldu.html?amp=1&ved=2ahUKEwiJvJ_ewNTeAhXFposKHfjwCjEQFjAEegQIARAB&usg=AOvVaw18iC5uQeSJbaK92_oBA0Zn&ampcf=1

Arkadaşlar ben 2 aylik evliyim daha 2 aylik evliyken beni cok bunalttı esimin ailesi sebebide hergun evlerine gidip 12 yaşında oğlu var ona yemek yapip yedirip evlerini toparlamadigim icin surekli huzur kaçırıyorlar evlenmeden önce kaynanam ben kızıma is yaptırmam ben kızımın evini temizlerim diyen kadin gitti yerine surekli sen gelinsin senin gorevin bu der gibi bir hale burundu ben 38 kiloyum anca kendi evime yetiyorum gidip kimsenin evini temizleyemem üstelik haftada bir iki defa gidip is güç yapip çocuğuna bakıyorum ve surekli cocugu bende kalmaya geliyor kendi kızları var evli ona hicbir is yaptırmazlar kiz 5 yıllık evli bir kere annesinin evinde ne bir is yapmisligi var ne bir temizlik madem benden bekliyorlar kendi kızları niye kaynanasina yapmıyor bayramdan bayrama anca gidiyorlar kaynanasına eşini tek başına bir kere bile göndermemiş kendi kaynanasına kendi gorumcesiyle 5 yıl ne eşi görüşmüş ne kendi.. ama ben dediklerinj yapmayinca surekli triplere girip esimin huzurunu bozuyorlar eşimde elinden geleni yapmasına rağmen hala onlari kafaya takıyor deliriyorum gorumcem desen ruh hastasının teki onun yüzünden dugun gunu eve cinnet geçirerek girdim düğünüm mahvoldu görüşmek istememe rağmen kayinpederim kızının suçunu kabul etmeyip esime surekli trip atıyor bende sorun çıkmasın diye aydan aya görüşmeyi kabul ettim ama o kadar değişik bir kadınlı gorumcem benim evimi dizerken geldi hicbir is yapmadi bide yapmadığı gibi dolabımda gördüğü her kıyafeti herşeyi istiyor benden yetmiyor cekmecemden çoraplarımı çaldı hırsızlık yaptı kayinpederim desen surekli ağzı argo kelimelerle dolu ve hic edep adap görgü kuralı bilmezler nişanlılık zamanında da bana tek bir sey yapmadılar eve eşya almadılar beyaz esyalari esim arabasını satip aldı oturma grubu yatak odasini babam aldı geriye kalan bütün ıvır zıvır biz aldik dugun makyajımı basimi kendim yaptim bindallimi kendim aldim daha ne istiyorlar Allahtan belâlarınımi anlamadim buna rağmen hala bir nankörlük hala memnuniyetsizlik yüzlerine karşı söyledim bide ben sizd3n soğudum gelip burada is güç yapmak icimden gelmiyor diye nasil yapip nasil sabredicem bilmiyorim
Valla canm bizimkide aynı bnde evledigimde 38 kiloydum gidyodum dye hergün hastaydm kışın soba yakmıolar battanye örtüyolardı e bn gelinim herşey benden bekliolardı gitmiodm arıyolar işim var biterse gelirim diyodm bazen gidiyodum bazen gitmiodm bir yil gecti bn zaten tasinacaktm tasindim simdi ayda bir bile gitmiorm kilada aldm rahatm yerimde bu eve ttasinali iki ay esim bi tek bayramda geldi annemlere ben onun aylesinde iki gun kaldm o o sehir disina cikmasi ggerekiodu simdi ben gitmiorum oda benim aileme gelmio diyorum nie gelmio e ssıkılıorum falan filan bende gitmiom bnde sıkılıorum .

Eee kocan hint kumaşı mı da bu derece evlenicem diye kendini paraladın peki? Balık baştan kokmuş burnunu tuta tuta evlenmişsin ne bekliyodun acaba. Bu kadar istekli evlendiğin kocan karım sizin hizmetciniz değil desin kapanır konu ama der mi bilemem
Ne cabuk gommussunuz kocasini konu sahibinin..sakin olun..esim savunuyor diyor zaten..ne bu nefret

Sakin yapma
Sakin.

Hizmetci mi almislar seni

Valla yolun basindasin
Gerekirse esini bosanmayla tehdit et ve gerekirse de bosan.
38 kilo kadindan hizmetcilik beklemek nedir?!!#@

Ne cabuk gommussunuz kocasini konu sahibinin..sakin olun..esim savunuyor diyor zaten..ne bu nefret
Eşim savunmuyor demiş ayrıca kimse kimseyi kandırmasın eşi savunsa bu hareketlerin hiçbirini yapamaz ailesi. Hayır kendi demiş baştan beri şunu yaptılar sustum görmezden geldim diye. Bazen aynı konuları mı okuyoruz merak ediyorum

Evlenicem diye kendimi paraladigimi nerden biliyorsun bu 1 ikincisi sabir denen bir sey var belliki sen sakız gibi koca yada sevgili değiştirdiği icin benim sabretmiş olmamı yadırgadın sende dene ama sakız degisir gibi koca yada sevgili değiştirilmez sabredersen sonunda olur veya olmaz orasını Allah bilir üçüncüsü kader dene bir sey var Allah yazmışsa kadere ağzı gözü dugumluyor neyse benden öğreniceklerin bu kadar vaktim olsaydi daha cok sey öğretirdim sana
Sakız gibi koca yada sevgili değiştiriyorum diyelim bu kimi ilgilendirir? Nişanlılık zamanı bir sürü falsolarını görmenize rağmen kocanız harika biri olacak ki susup evlenmişsiniz. 2 aylık evlilikte açtığınız konudan da belli oluyor gerçi. Sabretmişsiniz susmuşsunuz olmuş, e o yüzden onların beklentisi buna devam etmeniz. Etmeyin de görelim sabrı selameti bakalım :)

Back
X