- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 48
- 32
- Konu Sahibi Derendeniz123
Kesinlikle bugun karar aldim artik haftada bir gider yediğimi kaldiririm onun dışında gidip is güç yapmiyicam ister memnun kalsınlar ister kalmasınlar alinicak mecburenBenim eşimin ailesi de dışardan okadar anlayışlı okadar iyi insan gözüküyor parkı yeni evliligimi gelmiyonuz gitmiyonuz temizliğe gelmiyon diye arkamdan konuştular ama 2 güne bir gidiyorduk temizlikte de yapmadgm bütün işlerde yardımcı oldum. 6 tane görümcem var onlar hiç bir şey yapmazlar ben kaynnmlara gittgmde bulaşığı hep bana kitlerlerdi. Ve gorumcemler yüzünden hep üstümüze geldiler. Şuan mesafe koydum yeri geliyor hergun gidiyorum yeri geliyor haftada temizlik konusunda da gerektiği yerde yardım ediyorum. Ama onlarada gelinim diye hizmetçi değilim kendinize hizmetci tütün! Dedim tabi bu lafimida millete yaymislar ama 2 senenin sonunda kavga dövüş onlarda alıştı bende rahatladım. Gorumcemler yokken yediğimiz yemeğin bulasiklarini yıkarım onlar varken onlara birakiyorum. Hepsine mesafe şart. Kötü ol demiyorum ama istemedgn şeyi de zorla yapma ne tamamen elini ayağını çek ne vıç vıç ol.