• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Ailesi

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
98
35
Iyi geceler kizlar,

Kisa tutmaya calisxam. Evleneli 4 ay oldu esimin ailesi masallah sürekli hergün neredyse görüntülü ariyo.. bi kuzenleri bi kiz katfedi bi annesigil bi kardedi neyse aralar olabilir belki ama bu konu beni sinir ediyo.ha birde esim annesiyle yada kardedleriyle olan mesajlari hic tlf ubda tutmuyo nedense hep siliyo. Bigünde ögrendimki (biz almanyada yasiyoriz) buraya gelcekmisler hac cikmamis da zamani bosa gecirmesinler diye yaw insan bi düsünür dimi ogullari calismiyo bile ha tabi buda iyimis beraber gezerler 0h ekmek elden su gölden. Yani nebileyim ya evlendim geldim balayi yok bisey yok direk calismaya basladim. Simdide afiyolar yok kuzenine de soruyomuslar nasil diye yok amcasina bu nedir ya ben cekemem böyle seylefi evimiz iki oda bizim yatakdami yatcak ailesi! Zaten endometriose hastaligi teshis edildi psikolojim allak bullak cocuk istiyorum amrliyat oldum ne olcagimiz belli degil bu ne ya byöle ya gercekten ne bu böyle ne :((((

Pek anlasilir yazmamişsiniz:işsiz:

Goruntulu arama esimin ailesinde de var. Hic hoslanmiyorum ev hali surekli musait olmuyor insan. Birde israrla benide gormek istiyorlar ustumu basimi degistiriyorum durduk yere.. 4 aylik evlisiniz ziyarete mi geliyorlar. Biraz daha bekleselermis keske. Esiniz su an calismiyor anladigim kadariyla , siz isinize bakarsiniz onlarlada esiniz ilgilenir yapacak birsey yok. Sakin yatak odanizi vermeyin kotu alistirmayin.

Ayrica cikolata kistiniz var sanirim Allah sifa versin bende de var kafaya takiliyor biliyorum dua edelim bol bol yapacak birsey yok

Bence içinde çok büyütme kinlenirsin her yaptıkları gözüne batar. onlara yansıtırsan da çok sorun olur eşinle aranızda. Biraz iyi tarafından bak eve geldiğinde yemek sorunun olmayacak. senin ailende geldiğinde eşinde senin gibi düşünürse sen daha kötü hissedersin.

Aranizda kotu birseymi gecti
Niye bu tepki
Belki zamanla araniz cok iyi olacak kendi aileniz gibi olacak
Ben esimin ailesini cok severim kimseyi kirmamaya calisirim bana gelmelerinede cok sevinirim
Kendi aileniz gelse de boylemi dusuneceksiniz
Birde esinizin sizin gibi dusundugunu dusunun
Bence iyi dusunun iyi olsun
Gecmis olsun bu arada

Iyi geceler kizlar,

Kisa tutmaya calisxam. Evleneli 4 ay oldu esimin ailesi masallah sürekli hergün neredyse görüntülü ariyo.. bi kuzenleri bi kiz katfedi bi annesigil bi kardedi neyse aralar olabilir belki ama bu konu beni sinir ediyo.ha birde esim annesiyle yada kardedleriyle olan mesajlari hic tlf ubda tutmuyo nedense hep siliyo. Bigünde ögrendimki (biz almanyada yasiyoriz) buraya gelcekmisler hac cikmamis da zamani bosa gecirmesinler diye yaw insan bi düsünür dimi ogullari calismiyo bile ha tabi buda iyimis beraber gezerler 0h ekmek elden su gölden. Yani nebileyim ya evlendim geldim balayi yok bisey yok direk calismaya basladim. Simdide afiyolar yok kuzenine de soruyomuslar nasil diye yok amcasina bu nedir ya ben cekemem böyle seylefi evimiz iki oda bizim yatakdami yatcak ailesi! Zaten endometriose hastaligi teshis edildi psikolojim allak bullak cocuk istiyorum amrliyat oldum ne olcagimiz belli degil bu ne ya byöle ya gercekten ne bu böyle ne :KK43:(((

arkadaşım bence konunun yarısına kadar haksız
yarısından sonra haklısın
yahu bırak, ailesiyle istediği gibi görüşsün eşin, ne olur ki hergün görüşse? (ki hergün de değilmiş)
neden rahatsız oluyorsun ki konuşmalarından?

ama şu gelme işini senin onayını almadan planlamaları hiç hoş değil
burada da bence hatalı olan eşin
dengeyi o sağlamalı, o köprü olmalı
eşinle açık açık konuş mutlaka

eşin iş bulmadan, bu sorunlar sona ermeden de çocuk yapmasan daha iyi olur bence

Özledikleri için arıyorlardır kimi aile üyeleri birbirine çok düşkün oluyorlar.. Eviniz küçük olduğu için ağırlayamam diye tasalanıyorsunuz,haklısınız. Belki eşiniz çalışmadığı için ona para harcatmazlar? Bende istemem ailemle konuşmalarımı eşim okusun, belki o da öyle düşündüğü için siliyordur..

Back
X