Eşimin ailesi

Sizce ne yapmaliyim?

• Esimden bosanmalimiyim?

OY: 4 80,0%
  • yoksa böyle devam mı gitmeli?

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Guness16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
1
0
36
eşimin ailesinin davranışlarından tavırlarından çok rahatsızım ve herşeyde eşimi arıyorlar cagiriyorlar benimde zoruma gidiyor çünkü evlendikten sonra bize hiç destek çıkmadılar düğünde takılan altınlarla eşimin biraz borçlarını ödedik çok düşüncesiz ailesi eşimi kullanmalarından rahatsızım birşey söyleyince eşimde bana kızıyor

Son düzenleme:
Sizin sözünüzü kullanarak cevap veriyim, hani mal alir gibi indirime gelmisler diyorsun ya: Bir insan kendisi icin bilezik sayisi verirse (misal 13 bilezik takarlar yoksa bu is olmaz gibi),o biraz pazarlik bastan olmuyor mu? Nesine kizdiniz o zaman? Yazinin yarisi maddiyat ile ilgili. Sevgi saygi sifir. Bastan iki hata var zaten: 1. Akraba evliligi 2. Yurtdisina aileniz olmayan yere gitmek. Kolay gelsin. Not: Almanyada aldatti diye iftira atsa bunu kanitlamak zorunda

Çok uzun çok fazla detay. Düzenleyip ozetleseniz mi keşke derdinizi. Ben bile okuyamaysam kimse okuyamaz. Duzenleyin öyle yorumlayalim lütfen.

Herşeye herneyse demişsiniz bunu diyebiliyorsanız sorun nerede? Valla aşırı uzun okumadım tamamını 13 bileziği 30 gramdan yazısını gördüm ve yetti. Almak zorunda değiller ki. Durumları iyi diye bunu yapmak zorundalar mı? Eşiniz kişisi alsaydı madem bu kadar altın hastalığınız var millete vay ne bilezik taktılar geline dedirtmek için. Anlaşamıyorsanız sizin için bişeyler bittiyse mutlu değilseniz kendiniz gibi olamıyorsanız ayrılın.

Maddiyatçi olan da kendine mal gibi paha biçende sensin ..hani sevgi hani saygi eşine kufur bile etmissin kusura bakma ama ayrilda adam senden kurtulsun.. sende daha zengin birini bul 13 tane 30 gr bilezik woohhhh

Valla okuyamadım hepsini çünkü noktalama işaretleri kullanmamışsınız. Ve sizin çokta haklı olduğunuzu düşünmüyorum. Babanızın yaptığı iş dolasıyla yardımcı olması veya amcanızın devlet işinde torpilini kullanarak yardımcı olması övünülecek birşey değil. Evlenmeden öncede göstermişler zaten yüzlerini neden bile bile evlendiniz? Çok karışık tıpkı yazınız gibi.

Okumadım ama boşan

Maddiyatçi olan da kendine mal gibi paha biçende sensin ..hani sevgi hani saygi eşine kufur bile etmissin kusura bakma ama ayrilda adam senden kurtulsun.. sende daha zengin birini bul 13 tane 30 gr bilezik woohhhh

Karsi taraf almanci ya ... o zaman istekler bitmez evlenirken..neler neler duyuyoruz

kac lira ediyo merak ettim simdi

Şeyy konu içeriği silmek yasaktı önceden ben mi yanlış hatırlıyorum ?

13 bilezikten sonrasını okumadım çok uzundu. Sen 13 tane (niye düz 10 ya da 15 değil o da ayrı bir hesap) bir de gram belirterek bilezik isteyince sorun değil ama onlar pazarlık yapmaya çalışınca pazardan mal almaya benzetmişsin. sen de ilginçsin

bide akrabaydilar sanirim... anlamiyorum düyada erkek mi yok, gidip akrabayla evleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…