Eşimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dedim ya işte çok ön yargılı davranıyorsunuz. (Görümcem ilk çıktığı zamanlar , işte ne alcam hediye, yurtdişina beraber gidiyoruz ama kimseye söyleme, abime sen söyle. Sen abimi görüşmeye ikna et.) pardon bunca şey sonra yaptığı şey ayıp. Siz ister kapris ister naz de.

İnsanların her an herseyi size anlatma zorunlulugu yok. Yaa başka ugrasiniz yok ya kv ile görüşmeleri kafaya koymuşsunuz bahane arıyorsunuz. Hem hadi birine darilacaksiniz bu durumda kvye değil arkadaşlık ettiğiniz görünceye darilmaniz lazım.

Bu ana kadar okuduğunuz buradaki tüm sorunlar görümce kaynana sorunu. Kaynana kızını uyarabilirdi. Dediğim gibi yabanci gelin deyince farkli şekilde yorumluyorsunuz

Naz değil kapris yaptığınız. Yine verdiğiniz tepki çok fazla. Görümcenizle zamanında bir takım şeyler paylaştınız diye hayatındaki her ayrıntıyı size anlatmak zorunda mi? Ya unutmuştur ya anlatmak istememiştir. Kocanız bildiğine göre siz de öğrendiniz işte. Yetişkin insanlar bir şeye bozulduysa açıkça konuşur. Siz kendi kendinize küsüp trip atıyorsunuz. Bu sebepten görümceye darıldınız hadi kaynanaya niye bilendiniz? Ayaküstü size anlatmaya mecbur mu evimde olan biteni? Hala aynı düşünüyorum eş ailesiyle görüşmemek için bahane aramış bulmuşsunuz

Bu ana kadar okuduğunuz buradaki tüm sorunlar görümce kaynana sorunu. Kaynana kızını uyarabilirdi. Dediğim gibi yabanci gelin deyince farkli şekilde yorumluyorsunuz
Kv nefreti en fazla olan üyelerden biriyimdir. Burada sorun sizin bakış açınızda. Yabancı Türk farketmez. O dönem yakınsinizdir anlatmıştır. Sonra her detayı vermek zorunda değil ki. Kapris bu.

Ay bu bazı gelinler neden böyle drama queen ya? neden özellikle sizi aramasını istiyorsunuz ki? siz eşinizle bir bütün değil misiniz ha sizi aramış ha eşinizi aramış ne fark eder ya çok bunaltıcısınız ööffff eşimi araması benim işime bile gelir yani

Ah siz yeni gelin telaşı ya demek zorundami size fuarda konu bile açılmamış ben kaynımin Nişanı takmadan 1 gün önce görüştüğü biri olduğunu öğrendim ne alıngansiniz ya sinir oluyorum şöyle insanlara kusura bakmayın

Tam olarak nerenin yabancısısınız ? Konunuzda bahsettiğiniz yabancı, eşiniz ve ailesi herhalde.
Söylemiyor muhtemelen Turk kizlari hakkinda milyon tane youtube videosu ceken milletten kendisi. Ama onlar boyle fuar falan gezdirecek ne ogretmenligi yapabiliyor ulkemizde bilmiyorum.

sizin yabancı olmakla ilgili kompleksiniz mi var?
hep aynı şeyi yazmışsınız yabancı deyince farklı yorumluyorsunuz diye.
üstelik ben anlamadım yabancı olup burda nasıl öğretmen oldunuz?
ne zamandan beri burdasınız?

Söylemiyor muhtemelen Turk kizlari hakkinda milyon tane youtube videosu ceken milletten kendisi. Ama onlar boyle fuar falan gezdirecek ne ogretmenligi yapabiliyor ulkemizde bilmiyorum.

bana alamancı gibi geldi.
almanyadan geldiği için yabancı diye adlediyor kendini zaar.

Belki de doğru söylüyorsunuz,
Bahane ariyormussunuz görüşmemek için bir şey bulmuşsunuz. Ben eşinizin yerinde olsam bir bahane bulur sizin ailenizle görüşmem . Gider böyle burunlarından getiririm aynı şekilde.

Eşim nasıl bir insan olduğumu bildiği için yapmıyor bunu. ailesine de kendi ailem gibi davranıyordum. O yüzden bu kadar negatif yormayın

Eşim nasıl bir insan olduğumu bildiği için yapmıyor bunu. ailesine de kendi ailem gibi davranıyordum. O yüzden bu kadar negatif yormayın
Sadece tolere ediliyorsunuz. Bunu eşiniz illallah çekmeye başladığı gün anlayacaksınız. Çok da coşmayın yani nasılsa kimse ses etmiyor diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…