1 senedir görmüyorlar demedim. Bize gelmediler dedim. Oğulları 1-2 ay arayla gidiyor onları görmeye.Napsın insanlar? Oğullarını size hibe edip bir daha görmesinler mi? 1 senedir gelmiyorlarmış zaten 3-5 gün idare ediverin.
Köpek konusunda haklı taraflarınız var ancak o zavallı da ona buna bırakılmaz ki mecbur gelecek. Daha dikkatli olmaları için uyarabilirsiniz.
Köpek seven insanı bile hayvandan soğutur bunlar. Bir hayvan besliyorsan onu yanında götürüyorsan peşinde dolaşman kirlettiği yeri temizlemen lazım. Dışardan çıkıp ayakları silmeden eve sokulur mu köpek? Evlat gibi o da. Misafir gittiğin yerde çocuğu salıp naparsa yapsın demiyorsan köpek içinde diyemezsin.
İdare edeceksin mecburen ama lafını hiç esirgeme bence. Otursun dikkat etsinler köpeklerine. 3-5 gün bi şekilde idare edilir ama senin kurallarına uymaları gerektiğini belli et.
Evde yaşayan köpek varsa evde yaşaycak şekilde eğitirsin veya eğitime gönderirsin, kimseye rahatsızlık vermezsin. Benim de köpeğim var, evlat evlat diyip kimsenin başına bela etmeye hakkım yok, kimsenine vine çamurlu çamurlu da sokmam. Gelini insan yerine koymamak bui köpeğin ısırıyorsa d atasmasıyla tutarsın bu nedir arkadaşım...
1 senedir görmüyorlar demedim. Bize gelmediler dedim. Oğulları 1-2 ay arayla gidiyor onları görmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?