- 23 Şubat 2023
- 84
- 31
- 18
- 26
- Konu Sahibi Kedigibi1453
-
Kadının ismi ve resmini paylaşman ne kadar doğru ?Eşimin teyzesinin şu paylaşımı yaptıktan sonra evine gitmek istememem sizce de normal değil mi, ya da gidip politik mi olmam lazım sizce?
Eki Görüntüle 3602386
Sırf çıkarlarına göre hareket etmediğim için gerçekten çok yoruldumBunu kime yazdığı önemli, üstünüze alınmak için yeterli sebebiniz, aranızda yaşanan bir durum varsa evet gitmezdim.
Bu arada gerçekten çok çirkin bir paylaşım
Çünkü bizzat yüzüme söylerse eşimle arası açılacak akla bakÇok gereksiz ve saçma şu sosyal medya üzerinden özlü sözlerle ayar vermek de özeli paylaşmayın bence
Aranızda ne yaşandıkiÇünkü bizzat yüzüme söylerse eşimle arası açılacak akla bak
Tarzım değilİblis misiniz ki?
Size söylediğini neden düşündünüz?
Öncesinde tartışma yaşandı çünkü ve gelip gidenleri yok bizden başka yeterli değil miSiz gitmek istemiyorsanız orasi ayrı dava.Ama neden üstünüze alındiniz anlamadım.Herkes neler neler paylaşıyor.Mesela benim eltim bu gibi şeylerden bazı gün onlarca paylaşıyor.Hicte üstüme alinmam.birinin bir derdi varsa gelip bizzat yüzüme söylesin.
Eski konulara gözatarsanız ne demek istediğimi anlarsınızAranızda ne yaşandıki
Yaw ne diyorsun allansenTarzım değil
Ver gitsin kızYaw ne diyorsun allansen
Teyzeye hak vereceğim neredeyse
Az değilsin sende ya NeyseVer gitsin kız
Ben seninle ancak dalga geçerim cevabı sana vermemişim dediği lafa bakAz değilsin sende ya Neyse
Kadının özelini paylaşmaya hakkın yok
Size karşı açıkça bir itham da yok
Dalga geçer gibi bir halin de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?