Eşimin ailesi

Denizylmz88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
27
19
38
Kızlar konu yanlış anlaşıldı benim yaşadığım konu, eşim bir yaş sürecinde ve bu süreçte kendi ailesine karşı düşmüş olduğuyla ilgiliydi teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Eşimin babası 5 ay önce vefat etti, sonrasında annesiyle inanılmaz bir durum yaşıyor ne isterse nasıl isterse onu yapıyor.
Mesela beni çekistiriyor önceden eşim buna müsade etmezdi ama sırf kaostan annesi mutlu olsun diye çekistirmeye başladı.
Her konuda önce annemi dinleyeceğim sonrasan pişman olmak istemiyorum diyor.
İnanılmaz bir durum belki hafif gelebilir anlattıklarim ama evin içinde asla sözüm geçmiyor asla bir aile gibi değiliz artık.
Bu durum hep böyle olacak diyor .
Böyle olursa boşanırız diyorum olsun bosanalim diyor. Bana bir akil verir misiniz çıldırmak üzereyim
Yani olsun boşanalım demiş bir adamla ilgili ne akıl verelim ki?

Yani olsun boşanalım demiş bir adamla ilgili ne akıl verelim ki?
Şu an bir yas sürecinde sonuç olarak, durumun ne kadar kalici ne kadar geçici olacağını bilemiyorum. Yaşadığı bağımlılık geçici bir durum mu bunu yaşayan var mi diye sormak istemiştim.

Şu an bir yas sürecinde sonuç olarak, durumun ne kadar kalici ne kadar geçici olacağını bilemiyorum. Yaşadığı bağımlılık geçici bir durum mu bunu yaşayan var mi diye sormak istemiştim.
İki ay önce de boşanmak istiyorum diye konunuz var. Sürekli boşanma konusunu gündeme getiriyorsunuz demek ki. Eşiniz de en sonunda tamam boşanalım demiş. Anlaşamadığınız başka konular da var. Yani geçici ya da kalıcı olması neyi değiştirir ki bu durumda?

İki ay önce de boşanmak istiyorum diye konunuz var. Sürekli boşanma konusunu gündeme getiriyorsunuz demek ki. Eşiniz de en sonunda tamam boşanalım demiş. Anlaşamadığınız başka konular da var. Yani geçici ya da kalıcı olması neyi değiştirir ki bu durumda?
Sizin cümlelerinize ek olarak sürekli boşanma dile geliyorsa artık o konu ciddiye alınmıyor olabilir ya da tabiri caizse b*ku çıkmış bir konu olabilir . Maalesef

Evt o zamanda aynı şekilde ailesiyle ilgiliydi tek sorunumuz bu, ben ilk defa dile getirdim bunu karşılıklı olarak.
KAlici veya geçici olması çok seyi ifade ediyor benim için, çünkü başka bir arkadaş yas süresinde taraf degistirmenin çok olduğunu en yumusak karnı olan yerden acını gostemek istediğini yazmıştı.
Yani nasıl davranacağımi da bilemiyorum. Yanitiniz için teşekkürler

Şuan ki düşüncem boşanma kelimesi bence çok dile getirilmemeli. Evlilik zamanla oturunca o konuşmaların ve tehditlerin ne büyük hata ve ne boş muhabbetler olduğu anlaşılıyor.

Dedikodunuzu yapmasına babasının ölümünden bağımsız olarak kızmanız lazım.

Annesinin dediği olsun diyorsa sizinle annesi arasında denge sağlayamıyor demektir. Herkes seçimlerinin bedelini öder. Ama huzursuzlukla ama başka şeylerle.

Yeni babasını kaybettiği için biraz zaman verilebilir. Ama dengeyi sağlamalı.

Bende eşime iki ay bosayacam seni diyip otursam dizinin dibinde benimki de boşa lan hatun dir güler geçer . Söylediklerinizin değerini kaybettiren sizsiniz !

Merhaba kızlar,
Eşimin babası 5 ay önce vefat etti, sonrasında annesiyle inanılmaz bir durum yaşıyor ne isterse nasıl isterse onu yapıyor.
Mesela beni çekistiriyor önceden eşim buna müsade etmezdi ama sırf kaostan annesi mutlu olsun diye çekistirmeye başladı.
Her konuda önce annemi dinleyeceğim sonrasan pişman olmak istemiyorum diyor.
İnanılmaz bir durum belki hafif gelebilir anlattıklarim ama evin içinde asla sözüm geçmiyor asla bir aile gibi değiliz artık.
Bu durum hep böyle olacak diyor .
Böyle olursa boşanırız diyorum olsun bosanalim diyor. Bana bir akil verir misiniz çıldırmak üzereyim, yaşadı yas sürecinden dolayı mi böyle umursamaz. Normalde asla böyle biri değildi hareketlerine inanamıyorum.
Adam sizden vazgeçmiş.. Neden?

Bu sadece annesiyle ilgili olamaz.

Sizden sebep mutlaka bir şey var.

Çok mu kavga edersiniz? Çok mu konuşursunuz? Başka bir. şeyler daha var.

Ya da en olmadık başka biri mi girdi hayatına belki ona karşı ılımlı, yapıcı biri..
Her şey olabilir.

Back
X