Eşimin ailesi

begonvil12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
59
-7
1
Evleneli nerdeyse bir yıl oldu yani Eylül ayında 1 yılı doldurmuş olacağız inşallah eşimle ilgili bir sorun yok şükür ama ailesine gelince tam bir duvar örmüş durumdalar hep ben arayım ben sorayım istiyorlar ve soğuklar en basit örneği evlerine misafir olarak gittiğim zaman markete gittik kayınbabam oğluna diyor ki git yengen marketten sana istediğini alsın tamam sorun yok alırım ama ben misafirim sonuç olarak borç ile evlendik hala borcumuz var eşim memur sorun yok ödenir bir şekilde zaten az kaldı konuya gelecek olursak kayınbabam gitti arabaya oturdu arabada bekledi o zaman anladım ki bunlar beni evin dışında görüyor bi derki kızım sen misafirsin ben ödeyim neye uğradığımı şaşırdım görümcemde aynı soğuk beni gormemezlikten geliyor evdeki herkesle konuşur bana gelince soğuk davranır konuşmaz arada konuşur oda zorunlu kızı 5 yaşında sürekli gelip işte yenge yemeğimi yedir yenge şunu yap bunu yap vs diyordu bende annesine şikayet ettim bu kız saf olduğun için seni kullanıyor dedi olaylar tabi orda patlak verdi bende bagırdım saflığımdan değil saygımdan dedim tartıştık eve gelince de bana mesaj yazmış abim olmasa ben sana yapacağı bilirdim dua et abim var dedikoducu falan yazmış güya ben onu kullanıyormuşum düğünde falan bize hizmet etmiş ya ben cidden sıkıldım artık nasıl davranacağımı şaşırdım yardımcı olurmusunuz

Ben eşimi seviyorum onun her zaman yanındayım ailesi umrumda değil

Eş ailesine mesafeli davranacaksın o zaman. Arayıp sorma, sürekli aramak zorunda değilsin. Eşin ne diyor bu duruma?

Yanlış anlamadıysam eşinize evin alışverişini yaptırdı kp, yenge dediğiniz elti mi? Neden yengenin istediği alınıyor ben anlamadım.

Görümcenin 5 yaşındaki kızını neden annesine şikayet ettiniz onu da anlamadım.

Ko önde oturdu tamam hoş değil aslında ama otursun ne olacak

Ama istermiyorsanız görüşmeyin. Çok sevdiğiniz eşinizi ikna ederseniz.

Biz markete gittik kayınbabam gidip arabanın içine oturdu normalde biz ailemize misafir gidince masrafları ailem karşılar görgüden bizde öyledir 60 yaşındaki adam kızına bayram için kıyafet alışverişi yaptı bana gelince işte arabanın içine girip oturdu

Cocuklar annesinin babasinin sevmedigi kisilere mesafeli olur oyle yemegimi yedirsin diye gelmez bir cocuk yemegimi kim yedirsin diyorsa onu seviyordur iletisim kurmak istiyordur. Dur ben suna yemegimi kitleyim diye dusunemez. Kayinpederde git yengen alsin derken cocuk ne istemis olabilir ki en fazla cikolata cips yani ogluna da degil size diyerek ilişkinizi kendince dogru yanlis gelistirmeye çalışıyor olabilir. Sizi yengesi bilsin samimi bilsin istiyordur yani anlattiklarinizda ben zerre art niyet gormedim. Ama siz olaylari ters anlamak isterseniz gul verseler gulun solsun dediler anlarsiniz tamamen bakisla ilgili

Mesafeli davranın gerek yok bir beklentiye girmeye . Sizin alanınıza girilmediği sürece sesinizin çıkmasına gerek yok. Misafirliğe gittiğiniz yerde market alışverişine niye gittiniz hadi gittiniz geride durun . Her şeyden önce eşiniz ne diyor bu duruma farkında mı tabi ki de değil o ayrı ama ..

Abim olmasa sana yapacagimi bilirdim demek sacini basini yolardim demek
Akliniz varsa bundan sonra gorusmezsiniz
Esimi seviyorum diyorsunuz o da sizi seviyorsa sizin bu karariniza saygi duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…