- 25 Temmuz 2025
- 59
- -7
- 1
- Konu Sahibi begonvil12
-
Ben eşimi seviyorum onun her zaman yanındayım ailesi umrumda değilMesafeli davranacaksınız.
Misafir gittiğiniz evin market alısverısıne neden siz gittiniz ?
Eş ailesi geline eziyet ediyorsa evin sevilmeyen çocuğuylaıl evlenmişsiniz gecmıs olsun
10 ay olmuş evleneli çocuk için acele etmeyin.
Sizi de ezdirmemek için eşinizin bu cümleyi kurması lazım, sizin değil. Kendileri bu konunun neresinde?Ben eşimi seviyorum onun her zaman yanındayım ailesi umrumda değil
Ailesi umurunuzda olmasa sanıyorum buraya konu açmazdınız.Ben eşimi seviyorum onun her zaman yanındayım ailesi umrumda değil
Bu konuyu açtığınıza gör umurunuzda.. fakat ben şunu anlamadım kp kaç yaşındaki oğluna yengen marketten alsın diyor koca adama mıBen eşimi seviyorum onun her zaman yanındayım ailesi umrumda değil
Eşiniz peki sizin yanınızda mı? Bu durumda sizin değil eşinizin yanınızda olması gerekiyor. Mesafe evlilik kurtarır umursamayın.Ben eşimi seviyorum onun her zaman yanındayım ailesi umrumda değil
Evet yengen istediğini alsın diyorBu konuyu açtığınıza gör umurunuzda.. fakat ben şunu anlamadım kp kaç yaşındaki oğluna yengen marketten alsın diyor koca adama mı
60 yaşındaEvet yengen istediğini alsın diyor
Biz markete gittik kayınbabam gidip arabanın içine oturdu normalde biz ailemize misafir gidince masrafları ailem karşılar görgüden bizde öyledir 60 yaşındaki adam kızına bayram için kıyafet alışverişi yaptı bana gelince işte arabanın içine girip oturduYanlış anlamadıysam eşinize evin alışverişini yaptırdı kp, yenge dediğiniz elti mi? Neden yengenin istediği alınıyor ben anlamadım.
Görümcenin 5 yaşındaki kızını neden annesine şikayet ettiniz onu da anlamadım.
Ko önde oturdu tamam hoş değil aslında ama otursun ne olacak
Ama istermiyorsanız görüşmeyin. Çok sevdiğiniz eşinizi ikna ederseniz.
Hayır oğlu kaç yaşında onu merak ettim “kayınbababam oğluna diyor ki git yengen alsın” demişsiniz hikayedeki oğlan kaç yaşında ki yengesi ona bir şeyler alacak60 yaşında
Daha yeni evlisiniz, evliliğin sadece eşle olmadığını zamanla anlayacaksınız. O aileler o kadar büyük etken ki yüzdelikte çok büyük bi dilim oynuyolar boşanma konusundaBen eşimi seviyorum onun her zaman yanındayım ailesi umrumda değil
5 yaşındaki kıza iyi yapmışsınız haddini bildirin… Ne demek senden yemek istemekkızı 5 yaşında sürekli gelip işte yenge yemeğimi yedir yenge şunu yap bunu yap vs diyordu bende annesine şikayet ettim bu kız saf olduğun için seni kullanıyor dedi
Hikaye çok kopuk anlamaya çalışıyorum ama tam anlayamadımHayır oğlu kaç yaşında onu merak ettim “kayınbababam oğluna diyor ki git yengen alsın” demişsiniz hikayedeki oğlan kaç yaşında ki yengesi ona bir şeyler alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?