Esimin ailesi

guly91

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
81
23
8
34
Esimin ailesinin geçmişte yaptıklarını unutamıyorum ve simdi ki yapmacık davranışları sacma geliyor en ufak şeyde eşimle tartışıyorum ailesi ile ilgili en ufak konuda

Evet ?

Evliliğine devam etmek istiyorsan sünger çek herşeye.Bu demek değilki samimi ol bi sınırın olsun , gerektikçe görüş , politik ol yani.Kocanla mutlu olmaya bak ailesine odaklanıp yaşayacağın mutluluklara engel olma .Sen mutlu ol ki kudursunlar en güzel intikam mutlu olman ve kocanın yanında olması.

Eşinizle bu sebepten kavga etmeyin sonuçta ailesini o seçmedi ama mesafe her zaman iyidir. Fazla samimi olmayın o yeter

Eşinizin ailesiyle bir araya geldiğinizde kulağınızı içten kapayın.Selamlaşın,size bir şey sorulunca cevap verin,o kadar.Hayat her şeyi duyacak kadar uzun değil.Kendi kendilerine ne yaparlarsa yapsınlar,ne konuşurlarsa konuşsunlar.Onların hakkında düşünmeyin bile.Siz evliliğinize ve bebek sürecinize odaklanın.

Iki oğluna da ev aldi biz kıradayiz ve surekli diğer iki oğluna mal mülk alınıyor ama gizleniyor bizden ve yeri gelince de esimi cok guzel kullanır

Bizimkiler sağolsun her seferinde biseyler yapıp eşimi cildirtiyorlar hatta ben onu sakinlestiriyorum.tabi çok çabuk unutuyor erkekler.o yüzden samimi olma ama ikide bir eşine anlatma yoksa senden soğur.

Back
X