• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle Sorunlarım

Ne yapmalıyım tam olarak umurumda olması için. Tamam deyip kendi içime dönmeyi hatasını kendisinin anlamasını fark etmesini istiyorum .Mümkün olur mu bu durumun absürt olduğunu kendi fark eder mi bilemiyorum.

Etmez, farkında olsa zaten teklif etmez. Ayrıca yani öğretmen eş alırken maaşını çalışma koşullarını bilmiyor muydu? ODTÜ İTÜ gibi bir yerden mezun değilse o da çok halt değil.

Bu adamdan çocuk sahibi olmayın kötü anne olacaksınız onun gözünde çünkü, anneliğinizi de eleştirecek

Ses çıkarma biçimim kriz yerine rahatsızlığımı dile getirip yanlış olduğunu anlatmaya çalışmak ama daha yüksek tepkiler gerekiyor sanırım
Sen cidden sorunlusun ya. Hani öğretmenlerimiz olurdu dersi dümdüz okur geçerlerdi onlardansin herhalde. Kocani boşver bence kendi içinde büyük sorunların var senin, onu çöz önce.

Etmez, farkında olsa zaten teklif etmez. Ayrıca yani öğretmen eş alırken maaşını çalışma koşullarını bilmiyor muydu? ODTÜ İTÜ gibi bir yerden mezun değilse o da çok halt değil.

Bu adamdan çocuk sahibi olmayın kötü anne olacaksınız onun gözünde çünkü, anneliğinizi de eleştirecek
Ne Odtüsü taşra üniversitesinden mezun .Evet her şeyi eleştirir

Ben sızın yerınızde olsam baska bır yerde tatıl yapma kararı aldım derım. Nereye gıttıgımı soylemem bırkac gun kafamı dınlerım hıcbır sey demem.
Gıttıgı yerde pınekleyıp oturacak sankı muze, konser, dag, tas gezecek mı? Tatıl dedıgın kafa dınlemedır cayını kahvenı alıp gıdersın bı parka dınlenırsın 2 gun sabredersın yahu

Sıze deger vermıyorsa sız de degerı kendınıze yoneltın. Kendınıze saygınız olsun adam sızı sevmıyor, deger vermıyor cocugunuz yoksa bu ılıskıde kalmak zorunda bıle degılsınız. Hayatta cok ıyı erkekler var omrunuzu heba etmeyın

Son düzenleme:
Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
E siz de yanlışınız o da aynı. Oturum konuşun orta yol bulun
Ama tek taraflı çözülmez ikimiz de isi inada bindirmissiniz.

sen bir bireysin he, al o zaman ara tatilin icin bir japonya bileti, hadi eyvallah de cik evden.

japonya'dan donunce goremedigim ailemi gormem lazim de, diger hafta cuma aksami al tren biletini, zaten 2 saate ordaymissin, pazar saat aksam 12 de geri don.

birey olmanin icini boyle doldur bakalim, bireyselligi yine bu kadar savunacak mi?

Çok gelenekselci ve ataerkildir aslında.
Canim kocanı ne kadar çok seviyorsun öyle 😅 seven aşık olan sensin anlaşılan.
Yani 2 saatlik yolmuş ben sıkıntı görmedim ama sizin tek sorununuz bu değil gibi duruyor.
Benim.esim çarşıya pazara bile birlikte gidelim diye tutturur bazen bende herseyi birlikte yapmaktan sıkılıyorum ama böylesi daha iyi diye düşündüğümden hep eşlik ederim ona.
Yalnız eşinizle birlikte gitseniz de zaten gittiğiniz yerde yanyana bile gelmiyormussunuz.o nedenle kimin önden gittiğinin de pek bir önemi kalmıyor.
Birde gelenekselci erkek bazen iyidir ama sizinki ailesine karşı geleneksel size karşı geleneksel olmayan bir tutum sergiliyor gibi.

Mizaç olarak bayağı sert ve öfkeli ben de sert olursam ne olacak diye hep kabuguma çekiliyorum .Evliliğin başında böyle değildi tersine döndü her şey .Mesleğimi de küçümser hep sizinki demi öyle acaba .Az çalışıyorsunuz ne kadar ekmek o kadar köfte size bu maaş çok bile vs
Böyle bir tanıdığım vardı ona verdiğim tavsiyeyi vereyim.
İşin olmasa bile eve geç git .çok yorgunum bugün iş yapamam de.toplantim var de.ek kurs al iş çıkar yani kendine.buyuk ihtimalle eve koştur koştur gidip beyefendinin yemeğini temizliğini yapıyorsun.bir eli yağda bir eli balda .simarmis senin kocan .az ayar çekmek lazım.

Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
Merhaba, sizce tek sorun bu mu? Adam sizi hep aşağılıyormuş hem de başkalarının yanında!!! Sizi küçük düşürüp, bazı konularda yetersiz gördüğünü yazmışsınız. Adam narsist, egoist bencilin teki boşanın...

Ordu İTÜ mezunu olmayıp çok iyi paralara kazanan mühendisler var ne amaçlı yazdınız anladım bunu.

Adam olan der ki karim toplu tasima araclarina binmesin evet calisirken biniyor ama ne var iki gun bekleyeyim o sirada evde esyami toplarim ne bilim kalan isi hallederm vs sonra esimi alirim aracimizla giderim. Ne maddi sorun olur ne karimi o yollara tek atarim.muhafazakar bir aileden gelmiyorum kendimde degilim. Ama bak ne guzel yasiyorlar dini. Bazende vallahi oyle olmak lazim. Kuzenim toplu tasima kullanmasin cok kalabaliga girmesin diye esi araba aldi. Yaz kis tatillere giderler bi hafta ailesine gidiyrsa diger tatil esine ozel tatil yerinde ev tutar otel bile degil. Karisi rahat etsin diye. Ne demek trenle gel. Bide ucuz tren 😀 sizinde diliniz mi yok anlamadim her tatilde onun ailesindeyiz demek ne demek. Madem oyle. Sen kendi ailene git ben kendi aileme tatile gidecehim..bu arada trenle gelmiyorum ucakla gelecegim diyin. Yada geliyorum uc gun ailemde kalip sizinkileri gunu birlik gorup geri döneceğim burda planlarim var alisveris yapicam gezicem falan diyin. Bakalim ne diyior.

Ordu İTÜ mezunu olmayıp çok iyi paralara kazanan mühendisler var ne amaçlı yazdınız anladım bunu.

Kimseyi küçümsemek için yazmadım, kadını küçümsüyor ya mesleğini işini, kendi de kadını küçümseyecek kadar vasıflı biri değil. Ha olsa da hakkı yok da tam aşağılık psikolojisi muhabbeti. 2-3 net matematik eksi fizik netiyle mühendislik kazanılıyor. Benim eşim de Anadolu ümitlerinden birinden mühendislik mezunu, ben büyük okullardan birinden hukuk mezunuyum, bir kere bile işlerimizle ilgili bu tarz saçma muhabbetlere girmedik. Ben aşırı rahat bir koşulda çalışıyorum şu an bana bir kere sen bedavadan para kazanıyorsun demedi

Sizi beklemiyor ayrı takılıyor, bu normal değil, siz de memlekete gitmeyin bakalım napacak, ben tek yolculuğu sevmiyorum, yapmak istemiyorum, birlikte gidelim diye teklif edin....
Eğer diretirse gitmeyin, siz de ailenizi görmek istiyorsunuz ama gittiğinizde akşamları da olsa mutlaka sizi görecek, bir de böyle deneyin, evinizde kalın, mutlu olacağıniz başka aktiviteler yapın, sizi özlemesi gerek, yanında istemesi gerek, bu şekilde giderse aranızdaki soğukluk artabilir böyle birşey denemenizi öneririm. Ben olsam böyle yapardım.

Back
X