ben sunu anlamiyorum
bir konu aciliyor ;"esim ailesine para veriyor", cevap ailesi zor durumdaysa bakmak mecburiyetinde diye cevaplar geliyor.
durum tam tersi olunca evladi durumu kötüyse kiradaysa neden erkegin ailesi ogluna destek olmak zorunda degil
bu ne yaman celiski
arkadaslar 8aylık ewliyim eşimin ailesini hiç sewmiyorum kayınvalidem kayınpederim oğullarina karsi cok sorumsuz biz bi saatlik mesafede oturuyoruz ewlendigimizde bile zar zor dügün yaptı durumları iyi ama anne baba gibi deııller resmiyet war arada ew esyası dölşenirken bile bi misafir odasını aldı onuda ırın kırın nasıl insanlar anlamadım kendi ailemle aynı ilçedeyız allh razı olsun benım her dedııgımı yaptlr hala herseyıme kosarlar yardımcı olurlar suan kırada oturuyoruz kendı ewlerı war bı tanede kıracıları oturuyor ıkısıde emeklı ögretmen ama bize hiçbisekilde yardımda bulunmuyolar suan ben çalısamıyorum oturdgmz yer kucuk gecen ailemle kayınvalidemlere gittk annem dedı ortak para werelım bunları ew sahıbı yapalım umrunda deıl ew sahibi bizi ewden çıkarcakta bızım burlarda erkegın aılesinin ewi warsa oğluna werir ama bunlarda aile die bısy yok kayınvalidem iki yuzlu asla asla kendı canını hiç uzmuo bende onunla cok fazla muhattap olmuyorum ama cok sınır edıo bu durum benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?