Aslinda nerden baslasam bilemiyorum esimin anne babasi cok Garip insanlar nerdeyse 10 yillik evliyim 7 yil beraber yasdik yaklasik 3 yildir ayri yasiyoruz ama bizi bir turlu rahat birakmiyolar .Oyle zamanli zamansiz zirt pirt evime gelen insanlar degiller ama belkide sorun bu birazda ayda bir ya gelirler ya gelmezler ama geldiklerinde bi huzursuzluk bi gerginlik sanki diken ustundeler ikiside birbirinin gozunun icine bakiyo gidelimmi kalkalimmi?Benden rahatsizlik duyup cekiniyo olabilirlermi diye cok dusundum inanin ama bu imkansiz ben evime gelen her insana sicak davranirim yemegi icmeyi cok severim ki bunu gorev olsun diye degil seve seve yaparim inanin ama evime ne Zaman adim atsalarben mutfaga iki Dakka cay koymaya gidiyorum onlar kalkalimmi gidelimmi basliyolar
geliyolar Dogru duzgun oturmak yok cocuk odasinda oturuyolar buyrun gelin yemek hazirladim yok biz tokuz sanki yemege zehir katiyorum yemek yemege korkuyolar
esim bile rahatsiz oluyo bu durumdan kac kerede kibarca uyardi yok anlamyolar hep aynilar.bide esim tek cocuk baska kimseleride yok her tatil gunu ariyolar gelin veya torunumuzu alalim ,disari cikicaz diyoruz o Zaman bizde geliriz diyolar
yani kesinlikle benden cekiniyo olamazlar:44:konuyu acmama asil sebepte az once yasadigim olay k.validem aradi oglum ona ayakkabi alacagimizi soylemis istersen beraber gidelim dedi bende aslinda esimle planladigimizi kibar bi sekilde soyledim aaa tabi ayakkabiyi oda gorsun diyo
yani anladigi sadece bu biz bi aile olarak bisey yapamayiz sorun esimin ayakkabiyi gormesi sanki her dedigimizi yanlis anliyolar bide a desen onlar z dedin diyo
neyse tamam o Zaman siz yien konusun beni ararsin bende torunuma Saat alicam dedi
bu arada oglum daha 4 yasinda ve ogluma Saat almak istiyo hangi kanalda izlediyse bilmiyorum ama televizyonda doktorun biri 5 yasinda cocuklarin saati ogrenmesi lazim demis
biz gec kaldik yani.bende anne daha cok kucuk herseyin bi Zamani var benim bildigim cocuklar okula gidince saati ogrenir dedim iyi tamam o Zaman deyip telefonu resmen yuzume kapadi
dogum gunundede ogluma akulu araba almaya kalktilar maddi durumlari iyi agzindan olmasa poposundan tepicekler nerdeyse,esimede ayni seyi yapmislar zamaninda herseyi parayla halediceklerini saniyolar bizde esimle durumumuz olsa bile oglumuza hayiri yoklugu ogretmek istiyoruz.Parkta kac tane cocuk akulu arabayla gezebiliyo ki normal yasitlari gibi bisiklet sursun ,kaykaydan kaysin her normal cocuk gibi yasasin simarik olmasin istiyoruz
ama gel gorelim bizi anlamiyolar.bi tane torunlari cok seviyolar belki ama herseyinde bir siniri var ve anne babanin yetistirme tarzina saygi duymalari lazim diye dusunuyorum.Az oncede beni cok sinirlendirdi resmen teli suratima kapadi geri ariycaktim ama uzatmak istemedim.Sizce haksizmiyim?