Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok komik ya,kimi çocuğuma bir iğne almıyor diye dertleniyor,kimi de böyle çok alıyorlar diye,insanoğluna yaranilmıyor![]()
esim bu konuda benden daha hassas diyebilirim zamaninda bana yaptilar bari ogluma yapmasinlar diyo sorun babaanne dedenin torunuyla vakit gecirmesi ikide bir aramalarida degil herseyi parayla halledebiliceklerini sanmalariama esimde bende bu tutuma karsiyiz cok sukur durumumuz iyi bazi seyleri yapabilicek bile olsam ogluma hayir diyorum
onlarsa 4 yasinda ogluma dede sana ustu acik mavi araba alicak diyolar
ve sadece lafta degil yani 18 bastigi gun alirlarda yada cocugun aklina simdiden sokuyolar yarin obur gun isteyince aaa bak bizden istiyo olur.ama ben oglum gozu ac olsun istemiyorum
![]()
eşinizin bu konuda yanınızda olması çok güzel...
neler duyuyoruz k.v. k.p. gelinlerine neler yapıyorlarda ...
oğulları yinede ses çıkarmıyor...
şanslısınız yinede....
sagolsun esim yanimdada kotu olan siz anlasirken bi sekilde ailemize dahil olup huzursuzluk yayiveriyolar ortaligak.validem olmasada k.pederim oglumu mutlaka her cumartesi gorur, gectigimiz cumartesi oglumla alisverise gittik normalde pazar gunu mutlaka arar almak isterdi ama bu Saat konusundan dolayi artik k.validem ne anlatti bilemiycem ama onun bile sesi solugu cikmadi ve simdi butun bu soguk ruzgarlar bi hic ugruna esiyo ve ben dahada sinir oluyorum
buyuk bi ihtimal anneler gunune Kadargorusmiycez esim brunch icin yer ayirtti hep baraber gidilicek suan o gunu dusunuyorum:44:k.validem bi tavirli,afralar tafralar derken ben aman anneler gunu Problem cikmasin diye susmaya calisicam
ama bazen bi tartisma olmasa bile onlarla bulundugumuz ortam o Kadar gergin ki kendimi cok rahatsiz ve kotu hissediyorum
![]()
o kadar abartıyorsunuz o kadar abartıyorsunuz ki nasıl anlatacağımı bilemedim.. siz istiyorsunuz ki herşey sizin elinizde olsun.. nasıl seveceklerine, ne alacaklarına, hatta gelecekte ne yapacaklarına kadar sizin kontrolünüzde olsun.. anlattıklarınız o kadar minik şeyler ki.. bir çocuk akülü araba veya saatle şımaracak ise o çocuğun ebeveynlerinde aramak lazım kusuru, saat veya akülü araba alanlarda değil..
benim oğlumun 2. sınıfta olmasına rağmen 5. saati.. sünnet oldu herkes bir hediye getirdi.. kimi saat, kimi akülü araba, kimi bisiklet.. ama benim çocuğumun karakterinde en ufak bir değişim yok.. zaten çocuklarınız (eğer müstakil bir eviniz yok ise) sokaklarda kaykay yapıp, bisiklete binemez.. bırakın babaannesi sana alacağım desin ne olur ki? sizin sorununuz geçmişin birikimi, başka birşey değil.. şimdi ne söyleseler size dokunuyor.. size 2 çocuk annesi olarak minik bir tavsiye, çocuğunuza elindeki imkanlarla değişmemesi gerektiğini öğretin, onlara sahip olmayarak koruyamazsınız çocuğunuzu![]()
şimdi bunlar alınmak istenen bir saat için mi:44:
saatin ne zararı var.benim 2 oğlumda ana sınıfına başladıklarında saati çok güzel biliyorlardı.erken öğrenmenin bir zararını görmedim.![]()
o kadar abartıyorsunuz o kadar abartıyorsunuz ki nasıl anlatacağımı bilemedim.. siz istiyorsunuz ki herşey sizin elinizde olsun.. nasıl seveceklerine, ne alacaklarına, hatta gelecekte ne yapacaklarına kadar sizin kontrolünüzde olsun.. anlattıklarınız o kadar minik şeyler ki.. bir çocuk akülü araba veya saatle şımaracak ise o çocuğun ebeveynlerinde aramak lazım kusuru, saat veya akülü araba alanlarda değil..
benim oğlumun 2. sınıfta olmasına rağmen 5. saati.. sünnet oldu herkes bir hediye getirdi.. kimi saat, kimi akülü araba, kimi bisiklet.. ama benim çocuğumun karakterinde en ufak bir değişim yok.. zaten çocuklarınız (eğer müstakil bir eviniz yok ise) sokaklarda kaykay yapıp, bisiklete binemez.. bırakın babaannesi sana alacağım desin ne olur ki? sizin sorununuz geçmişin birikimi, başka birşey değil.. şimdi ne söyleseler size dokunuyor.. size 2 çocuk annesi olarak minik bir tavsiye, çocuğunuza elindeki imkanlarla değişmemesi gerektiğini öğretin, onlara sahip olmayarak koruyamazsınız çocuğunuzu![]()
Olayi aaa kadin iyilik etmis Saat almak istemis nankor geline bak almakta suc diye algilarsak evet olay abartilmis ve sacma gelebilir.Asil ve ana sorun tabiiki bi Saat degil bu sadece en son yasanilandi ve dediginiz gibi abartilicakta bisey yoktu taaki k.validem tel.i yuzume kapatana Kadar ben sadece anne cocuk daha 4 yasinda bence erken ne acelesi var dedim o aaa olurmu mutlaka ogrenmesi lazim diyo sanki cok aciliyeti olan bisey ve o Saat alinip oglum okuyamadigi Zaman aaa acba neden yapamiyolar iste bilmem kim yapiyo ,babasi bu yasta okuyodu falan diye basliyolarçok güzel bir tespit olmuş..size katılıyorum....8 senedir bir çorap bile görmeyen biri olarak,bırakın yapsınlar......
Tek çocuk tek torun.Bazı insanların da ilgisi farklı oluyor.İlgilenmeleri de güzel.Çok umursama.Hee de geç.Yine bildiğini yapAslinda nerden baslasam bilemiyorum esimin anne babasi cok Garip insanlar nerdeyse 10 yillik evliyim 7 yil beraber yasdik yaklasik 3 yildir ayri yasiyoruz ama bizi bir turlu rahat birakmiyolar .Oyle zamanli zamansiz zirt pirt evime gelen insanlar degiller ama belkide sorun bu birazda ayda bir ya gelirler ya gelmezler ama geldiklerinde bi huzursuzluk bi gerginlik sanki diken ustundeler ikiside birbirinin gozunun icine bakiyo gidelimmi kalkalimmi?Benden rahatsizlik duyup cekiniyo olabilirlermi diye cok dusundum inanin ama bu imkansiz ben evime gelen her insana sicak davranirim yemegi icmeyi cok severim ki bunu gorev olsun diye degil seve seve yaparim inanin ama evime ne Zaman adim atsalarben mutfaga iki Dakka cay koymaya gidiyorum onlar kalkalimmi gidelimmi basliyolargeliyolar Dogru duzgun oturmak yok cocuk odasinda oturuyolar buyrun gelin yemek hazirladim yok biz tokuz sanki yemege zehir katiyorum yemek yemege korkuyolar
esim bile rahatsiz oluyo bu durumdan kac kerede kibarca uyardi yok anlamyolar hep aynilar.bide esim tek cocuk baska kimseleride yok her tatil gunu ariyolar gelin veya torunumuzu alalim ,disari cikicaz diyoruz o Zaman bizde geliriz diyolar
yani kesinlikle benden cekiniyo olamazlar:44:konuyu acmama asil sebepte az once yasadigim olay k.validem aradi oglum ona ayakkabi alacagimizi soylemis istersen beraber gidelim dedi bende aslinda esimle planladigimizi kibar bi sekilde soyledim aaa tabi ayakkabiyi oda gorsun diyo
yani anladigi sadece bu biz bi aile olarak bisey yapamayiz sorun esimin ayakkabiyi gormesi sanki her dedigimizi yanlis anliyolar bide a desen onlar z dedin diyo
neyse tamam o Zaman siz yien konusun beni ararsin bende torunuma Saat alicam dedi
bu arada oglum daha 4 yasinda ve ogluma Saat almak istiyo hangi kanalda izlediyse bilmiyorum ama televizyonda doktorun biri 5 yasinda cocuklarin saati ogrenmesi lazim demis
biz gec kaldik yani.bende anne daha cok kucuk herseyin bi Zamani var benim bildigim cocuklar okula gidince saati ogrenir dedim iyi tamam o Zaman deyip telefonu resmen yuzume kapadi
dogum gunundede ogluma akulu araba almaya kalktilar maddi durumlari iyi agzindan olmasa poposundan tepicekler nerdeyse,esimede ayni seyi yapmislar zamaninda herseyi parayla halediceklerini saniyolar bizde esimle durumumuz olsa bile oglumuza hayiri yoklugu ogretmek istiyoruz.Parkta kac tane cocuk akulu arabayla gezebiliyo ki normal yasitlari gibi bisiklet sursun ,kaykaydan kaysin her normal cocuk gibi yasasin simarik olmasin istiyoruz
ama gel gorelim bizi anlamiyolar.bi tane torunlari cok seviyolar belki ama herseyinde bir siniri var ve anne babanin yetistirme tarzina saygi duymalari lazim diye dusunuyorum.Az oncede beni cok sinirlendirdi resmen teli suratima kapadi geri ariycaktim ama uzatmak istemedim.Sizce haksizmiyim?
Tek çocuk tek torun.Bazı insanların da ilgisi farklı oluyor.İlgilenmeleri de güzel.Çok umursama.Hee de geç.Yine bildiğini yap
Ben burada sorun ne anlayamadım hem size geldiklerinde hemen kalkmak istemeleri, hem de torunlarına gereksiz hediye alma istekleri mi.
Yaşlı insanlar rahatsız etmemek için pek oturmak istemiyorlar benim kaynanam da öyle yemeği yerler bir iki fincan çay hadi kalkalım hep böyleler yani böyle kabul edin yemeğe gelmiyorlar mı zaten hem 7 sene beraber oturmuşsunuz o zaman yemeğinizi yemiyorlar mıydı ben kötü niyet göremedim. Siz söylüyorsunuz tek çocuk diye ve tek torun elbette düşkün olacaklar heves edecekler akülü arabayla çocuk şımarmaz ki varsın alsınlar doya doya. Çok pahalı hediyeler almayın diye uyarırsın. Bir yere çıktığınızda o da torununa bişi alsın diye öyle diyordur ama tek başına da almak istemiyordur fikir almak istiyordur. Benim teyzemin bir gelini üst katında oturuyor diğerlerinin biri şehir dışında, biri yurtdşında küçük olan yeni evlenecek. Tek yanlarında o olduğu için torunlarına başka bağlılar eniştem ne görse alır sürekli onlardalar sabah olur eniştem onu görmeden işe başlamaz oradan biliyorum bırakın torun sevgisini yaşasınlar. Zaten evinize de ayda bir geliyorlarmış.