EŞİMİN AİLESİ :(

Eltinde ermiş muradına baktırıyormuş çocuğu evinide ayırmış
neden kayınvalide bakıyor çocuklara anneleri çalışıyor mu ?

Ortalığı karıştıran siz değil kocanız olmuş
BÜYK KAYNIM ARADI KARIN ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ DEDİ. KÜFÜR ETTİ. ODA GEL EVDEYİM KÜFÜRÜNÜ BURDA ET ABİ YOKSA ADAM DEĞİLSİN DEDİ. O AN ÇOK KORKMUŞTUM. AĞLAYIP ZIRLAMIŞ ELTİM HERKES BANA YÜKLENDİ BÜYÜK ELTİM ARADI BENİ EŞİM AÇTI TELİ ODA KARIN ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ DEDİ. RAHATMI ŞİMDİ DEDİ. EŞİMDE BENİM KIZDIĞIM NOKTA BEN 2 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM . DAHA BEBEĞİMİZİN OLACAĞI BELLİ DEĞİL .. NEDEN BENİM ÇOÇUK HAKKINDA KONUŞULUYO DEDİ.

Eltinde ermiş muradına baktırıyormuş çocuğu evinide ayırmış
neden kayınvalide bakıyor çocuklara anneleri çalışıyor mu ?

O AKŞAM KAVGADAN SONRA ACİLE KALDIRILMIŞ KAYNANAM. BİZDE GİTTİK BEN BAHÇEDE DURDUM EŞİME BİŞİ YAPARLAR DİYE. NEYSE ANNESİNİ GÖRDÜ ANNESİNİN RAPORLARINI DOLAŞTIRDI DOKTORLARA .. DOKTOR KORKULCAK BİŞİ YOK DEDİ .
O SIRADA BİZ BAHCEDEYKEN KÜÇÜK KAYNIM GELDİ NE SANA NEDE BENİM KARIMA ARTIK GÜVENCEKLER DEDİ. SEN ÇOK FESATSIN KARIMIN YAZDIĞI MESAJLARI SİLMEMİŞİN DEDİ. BENDE İYİ YAPTIM HERKES HAKKINDA KONUŞUYO DEDİM.. EN SON BANADA KARIŞINCA AĞZININ PAYINI ALDI DEDİM.
ODA KARDEŞİM BEN ONU HAFTA 7 -4 GÜN AĞZINA VURUYOM AĞZI DURMUYO.
3 SENELİK EVLİYİZ 500 KERE BOŞANMAAYA KALKTIK. ÇOCUK OLUNCA DÜZELİR DEDİLER. ÇOCUK YAPTIK. 16 GÜNLÜKKEN ANNESİNİ KOVALIM. 25 GÜNLÜKKEN KAYINPEDERE MESAJ AATIM BEN YAPAMICAM DEDİM.
ODA ALMAYA GELİYOM TORUNUM VE KIZIM. MADEM BKAMICAKTIN NEDEN DOĞURTTURDUN DEDİ.. BENDE ONU BEKLEMEDEN OTOBÜSE BİNDİRDİM GÖNDERDİM DEDİ.
EŞİMDE DEDİKİ DAYAKTAN ANLASAYDI EŞŞEK ANLARDI DEDİ. DÖVMEKLE ÇÖZÜM OLMAZ BİZ NİYE HİC KAVGA ETMEDİK DEDİ..
O ZAMAN KAYNIM KIZDI. BIRAK YA BEN KARIMI SEVİYOM DEDİ. EŞİMDE ARKASINDAN BAĞIRDI BENDE SEVİYOM KARIMI DEDİ.

O AKŞAM KAVGADAN SONRA ACİLE KALDIRILMIŞ KAYNANAM. BİZDE GİTTİK BEN BAHÇEDE DURDUM EŞİME BİŞİ YAPARLAR DİYE. NEYSE ANNESİNİ GÖRDÜ ANNESİNİN RAPORLARINI DOLAŞTIRDI DOKTORLARA .. DOKTOR KORKULCAK BİŞİ YOK DEDİ .
O SIRADA BİZ BAHCEDEYKEN KÜÇÜK KAYNIM GELDİ NE SANA NEDE BENİM KARIMA ARTIK GÜVENCEKLER DEDİ. SEN ÇOK FESATSIN KARIMIN YAZDIĞI MESAJLARI SİLMEMİŞİN DEDİ. BENDE İYİ YAPTIM HERKES HAKKINDA KONUŞUYO DEDİM.. EN SON BANADA KARIŞINCA AĞZININ PAYINI ALDI DEDİM.
ODA KARDEŞİM BEN ONU HAFTA 7 -4 GÜN AĞZINA VURUYOM AĞZI DURMUYO.
3 SENELİK EVLİYİZ 500 KERE BOŞANMAAYA KALKTIK. ÇOCUK OLUNCA DÜZELİR DEDİLER. ÇOCUK YAPTIK. 16 GÜNLÜKKEN ANNESİNİ KOVALIM. 25 GÜNLÜKKEN KAYINPEDERE MESAJ AATIM BEN YAPAMICAM DEDİM.
ODA ALMAYA GELİYOM TORUNUM VE KIZIM. MADEM BKAMICAKTIN NEDEN DOĞURTTURDUN DEDİ.. BENDE ONU BEKLEMEDEN OTOBÜSE BİNDİRDİM GÖNDERDİM DEDİ.
EŞİMDE DEDİKİ DAYAKTAN ANLASAYDI EŞŞEK ANLARDI DEDİ. DÖVMEKLE ÇÖZÜM OLMAZ BİZ NİYE HİC KAVGA ETMEDİK DEDİ..
O ZAMAN KAYNIM KIZDI. BIRAK YA BEN KARIMI SEVİYOM DEDİ. EŞİMDE ARKASINDAN BAĞIRDI BENDE SEVİYOM KARIMI DEDİ.
Hiç bişey anlamadım ya sadece eşin seni seviyorum diye bağırmış

Hiç bişey anlamadım ya sadece eşin seni seviyorum diye bağırmış
KAYNIMDA EŞİNİ SEVİYOMUŞ.
EŞİMDE BENİ SEVDİĞİ SÖYLEDİ... KAYNIM DİYOKİ HEP ÇİÇEĞE YÜKLENİYO HERKES.
ŞİMDİDE ARKASINDAN KONUŞTUĞU HERKESİN EVİNDE BOL BOL FOTO ÇEKTİRİYO.. EŞİMDE ÜZÜLDÜ AKŞAM.. KÖTÜ OLDUM BENDE.

bak canım sen çiçek için sürekli herkes hakkında konuşuyor demişsin ama sende onun durumuna getirmişsin kendini. hastane bahçesinde niye bu kadar çok lafa gerek duydunuz. kadınlar sussaydınız kardeşler bu kadar birbirine girmezdi.
yazık kv. ne kadar üzüldü ki hastanelik oldu.
susmak en büyük erdemdir. geçinmek için bazen 3 maymunu oynamak gerekir. herşeyin içinde olma. bırak kardeşler önünde sonunda barışır. sen kocana söylemişsin adımını atmışsın daha da üstünde durma.
çiçek oraya taşınırsa taşınsın, komşularla da görüşsün zaten huyu öğrenilince yalnız kalır.
sen kendi evine yuvana bak, çocuğunu kaybetmişsin, Allah hayırlı evlat sahibi yapsın, kapayın kapınızı, kendinize bakın.

ortalıgı karıştırmışsınız
bir yemek hazırlayın en azından eşinin abisini falan çagırıp arayı düzeltebilirsiniz

Ortalığı karıştıran bence çiçek adında ki elti, ne demek senin çocuğuna kv bakarsa kıyameti kopartırım, onun üstüne mi vazifeymiş kv nizin tapusunu mu almış, onun çocuğuna bakarken iyiymiş, neymiş çocuğuna bakılsın diye kv nin yanında kalıyormuş, kalmasaymış o zaman bakıcı tutup verseymiş parasını evinde otursaymış!!

Üstelik siz bebeğinizi kaybetmişsiniz kına yaksın bakılacak bebeğinizi kaybettiğiniz için!

Ben sizi suçlu bulmadım çok iyi yapmışsınız laf taşımaya devam edecekti, görüşüyor olmamanız hayrınıza, eşiniz çok üzülüyorsa abisiyle görüşür eltiler görüşmek zorunda değil, ha aile ortamında bir araya gelinince de merhaba merhaba dersiniz, sohbet etmezsiniz çok samimi olmazsınız olur biter.

Kaynınızda eşinin nasıl biri olduğunu gayet iyi biliyormuş şimdi kıymetli mi olmuş!

Ortalığı karıştıran bence çiçek adında ki elti, ne demek senin çocuğuna kv bakarsa kıyameti kopartırım, onun üstüne mi vazifeymiş kv nizin tapusunu mu almış, onun çocuğuna bakarken iyiymiş, neymiş çocuğuna bakılsın diye kv nin yanında kalıyormuş, kalmasaymış o zaman bakıcı tutup verseymiş parasını evinde otursaymış!!

Üstelik siz bebeğinizi kaybetmişsiniz kına yaksın bakılacak bebeğinizi kaybettiğiniz için!

Ben sizi suçlu bulmadım çok iyi yapmışsınız laf taşımaya devam edecekti, görüşüyor olmamanız hayrınıza, eşiniz çok üzülüyorsa abisiyle görüşür eltiler görüşmek zorunda değil, ha aile ortamında bir araya gelinince de merhaba merhaba dersiniz, sohbet etmezsiniz çok samimi olmazsınız olur biter.

Kaynınızda eşinin nasıl biri olduğunu gayet iyi biliyormuş şimdi kıymetli mi olmuş!

AMA BEN ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYOM Bİ AYDIR KENDİMİ.

AMA BEN ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYOM Bİ AYDIR KENDİMİ.
Sen eğer kendini suçlu hissediyorsan ben bir şey diyemem o zaman özür dile arayı yap, kendini suçlu mu hissediyorsun eltinin fotoğraflarla nispet yapması mı kötü hissettiriyor bunun cevabını ver kendine önce, aranız düzelince nasıl tavır takınırlar bunun hesabını yapmalısın sonradan pişman olma, küslük tabi ki hoş değil ama dedikoducu laf taşıyıcı insanlarda her zaman can sıkar

Bikere araya sogukluk girmis ki hatali tarafta sensin.

Esin abisiyle kendisi arasini duzeltsin.
Sen gorusmesende olur.
Ayrica seni sevmek zorunda degiler , herkes birbirine saygi duymak zorunda ama...

Bence en suçlu sensin. Madem eltin o kadar dedikoducuydu baştan müsaade etmiyecektin. Mesajlar konuşmalar birilerinin arkasından atıp tutmalar bunları dinlemiycektin. Çocuk meselesinde sana senin çocuğuna bakılırsa kıyameti koparırım diyecek samimiyet olmayacaktı aranızda böylece. Tut ki böyle bir şey söyledi. O anda cevabını vericektin. Ve gerekirse bu laf için görüşmeyecektin.O zaman haklı sen olurdun.
Sen resmen kardeşleri birbirine düşürmüşsün. Bu durumda kayınvalidenin ve ailenin diğer bireylerinin sana cephe alması çok normal bence. Biz de eltimle konuşmuyoruz ama eşim kardeşi ile eskiden nasılsa şimdi de öyle. Ben de kaynımla bekarlığında ne kadar iyiysem yine öyleyim. Hatta ödüm kopar kardeşi ile benim yüzümden kötü olucak diye.

Bu şekilde evliliğiniz de tehlikede bence. Eşin her ne kadar seni haklı gördüğünü söylese de içten içe ailesi ile huzuru bozulduğu için seni suçlayacak. Çok yazık.... Senin yerinde olsam önce eşimle konuşup hatanın bende olduğunu anlatırdım. Barışmak için adım atalım derdim. Eşin karşı çıksa da insanlık bizde kalsın ailenle bu sebeple neden kötü olasın gibi konuşmalarla ikna ederdim. Sonrasında da herkesi yemeğe alır ya da kendim gider herkesin olduğu bir ortamda özür dilemek değil de , tatsızlık olmasın biz aileyiz gibi bir konuşma yapardım.
Sen bunu yaptıktan sonra bırak eltin ne yaparsa yapsın. Gerisi onun tercihi. Hem ailenin gözünde aklanmış olursun. Hem de kendi kendine elimden geleni yaptım diyebilirsin. Ama tavsiyem eltin anlattığın gibi biriyse barışsanız da asla samimi olma. Resmi ve saygılı şekilde yürüt ilişkini.Ne o sana dedikodu yapsın,ne sen ona.

Back
X