• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Sekerim ben olayi soyle dusunuyorum bu konularda.
Erkeklerin kadinlar gibi, karicigimla birlikte vakit gecireyim onunla sokulalim koklasalim derdi yok.
Tek dertleri sevismek.
O da en fazla 1 saat surer onsevismeyle.
Adamin ihtiyaci bitiyor zaten, kadini kim dusunsun.

Sahsi fikrim, adama hemen vermiyecen, bekleticen cilve nazla, pili gibi pesinden dolastirican biraz, sonra odul olarak vericeksin.
Kocalar istedigi anda verirsen boyle olur iste.
Isi biter bitmez atar kendini disarlara.

Kız deme öyle deme, sanki cinsellik tek taraflı mı oluyor, ya erkek kadını böyle peşinde dolaştırırsa. Olmaz mı? Olabilir :) Bence bu erkekten erkeğe değişir ya... Ama evet, erkeklerin öyle başbaşa kalalım, başbaşa olalım dertleri yok. Nasıl birşey olduğunu öğretmek lazım :) Yine de yeni evli bir çiftin içine, erkeğin ailesi gereksiz fazla katılmış. Aradan çıkarmak lazım ;)

Gerçekten çok anlayışsız insanlarmış. yeni evli bi çifte kendileri zaman kalsın diye uğraşmaları lazım.
çok sinir bozucu cidden.:KK20:

Vereceksin,vermeyeceksin,verirsen,vermezsen demeyeydin iyiydi ...Kelimenin cirkinliginden vajinismus olasi gelir insanin ..:110:
:KK9:
bence kesinlikle esinin hatasi. Benim esim olsa, annesine "gel gel yatak odama gel" der. Sonrada kapiyi suratlarina kapatir.

Kız deme öyle deme, sanki cinsellik tek taraflı mı oluyor, ya erkek kadını böyle peşinde dolaştırırsa. Olmaz mı? Olabilir :) Bence bu erkekten erkeğe değişir ya... Ama evet, erkeklerin öyle başbaşa kalalım, başbaşa olalım dertleri yok. Nasıl birşey olduğunu öğretmek lazım :) Yine de yeni evli bir çiftin içine, erkeğin ailesi gereksiz fazla katılmış. Aradan çıkarmak lazım :KK66:

:). Genel olarak soyledim.
Bazen kadinlar daha duskun olabiliyor cinsellige ama bu cok fazla deyil.

Bu aileler neden boyle yapiyor cidden anlamiyorum,
Ozellikle evliligin ilk zamanlarinda.

Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek :KK43:((

Eşininde senle olmaya pek gönlü yok gibi bence.

Ayyyyyyyyyy ne kadar ayıp evli bir çifti car car arayıp cevap vermeyince de kapıya gelip ne yapıyorsunuz diye sormak :KK62: oynaşıyorduk deseydin keşke belki azıcık utanırdı kaynana:KK53: kaç kaç taşın o apartmandan, eşinde aileci anladığım kadarıyla ömrünü yer bitirir o sülale :KK20:

Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek :KK43:((

bu durumu dile getirin ben sabredemez direk tavır koyardım sonuçta hasret kalmışşsın .gidebilirsen sen git eşinin yanına arada madem burda rahat edemiyorsunuz

hakkaten okuyunca ben bile sinir oldum sen nasıl dayandın bu ne terbiyesizlik kapıya gelmek ne demek...
eşinde ama hayır demeyi bilmeli eşimle oturuyorum sonra geliriz deseydi eşinde bir garipmiş neyse gidebiliyorsan sen eşinin yanına git aile işte yakın oldumu hep problem olur böyle anlayışsızsa yani

Oha eşine Afedersin de hiç mi ozlememis seni hayret bir şey nefret ediyorum anasina düşkün adamlardan benim kocam da öyle girtlagini sikasim geliyo

Back
X